Telenet.be

Webmail

Contact

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

5 Redenen waarom je efficiënter werkt met de Samsung S20+

De troeven van de Samsung S20+ 5G? Dat zijn er nogal wat… Ontdek waarom deze kanjer je sneller en handiger laat werken!

Kwalitatief scherm

Troef numero uno is ongetwijfeld het scherm. De randen van het toestel zijn flinterdun en er is geen inkeping, alleen een minuscule camera-uitsparing. Zo kan jij helemaal opgaan in het grote scherm: bioscoopkwaliteit in de palm van je hand. Fijne bonus: het scherm is waterbestendig. Sta je dus in de stromende regen te bellen? Geen probleem!

Professionele foto’s en video’s

Deze smartphone verandert fotograferen voorgoed. Want Samsung heeft mobiele resolutie van 4K naar 8K getild. Dat betekent dat je momenten kan vastleggen met een superscherpe resolutie. Je maakt unieke foto’s met de 64 megapixel tele-camera en met de Space Zoom kan je tot 30x inzoomen.
Niet alleen een gigantische sprong voorwaarts op het gebied van mobiele fotografie, maar ook jouw manier van video’s maken verandert op revolutionaire wijze. Want 8K Video maakt van ieder beeld een foto met een hoge resolutie waarop je kan inzoomen voor unieke foto's. Kortom: je creëert het perfecte beeldmateriaal voor je website, Instagram en andere sociale media.

Glashelder bellen

Even overleggen met een collega of een telefoontje plegen naar een klant? Dankzij de fenomenale speakers lijkt het of ze live naast je staan. Het stereogeluid wordt versterkt door Dolby Atmos voor een duidelijk en rijk 3D-geluid.

Supersnel surfen dankzij 5G

Als ondernemer weet jij natuurlijk: time is money! Met 5G kan je op hoge snelheden zakelijke documenten en beeldmateriaal uploaden, downloaden en delen. Even relaxen tussendoor? Download in een oogwenk een volledig seizoen van je favoriete Netflix-serie, of stream ze vlot live.
(Benieuwd wat onze experts over 5G te zeggen hebben?)

Batterij gaat de hele dag mee

De batterij is krachtig én intelligent: ze past zich aan je mobiele gewoontes aan om energie te besparen. Zo kan jij langer mobiel werken zonder dat je opnieuw moet opladen. Toch even power nodig? Sluit je smartphone aan en na enkele minuten tijd kan je weer urenlang van je toestel genieten.