Telenet.be

Webmail

Contact

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Kinesitherapeute Mieke maakt website met Online Essentials

"Handleiding? Mijn website is zo gebruiksvriendelijk dat ik die niet nodig heb"

Een nieuwe website bouwen is voor ondernemers vaak allesbehalve evident. Daar kan zelfstandig kinesitherapeute Mieke Verbanck uit Zaventem van meespreken. Na een hobbelig parcours lanceerde ze haar eigen website met onze all-in-one-oplossing Online Essentials.

“Van websites bouwen ken ik als kine zelf niets”, vertelt Mieke. “Na een jarenlange carrière in de farma-industrie startte ik in 2017 met mijn eigen zaak. Daar had ik mijn handen mee vol. Ik moest bovendien alles combineren met jonge kinderen. Het moederschap en de vele bijhorende uitdagingen hebben me immers geïnspireerd om als zelfstandige kine andere mama’s te helpen.”

 

“Op basis van de noden die ik bij de moeders in mijn praktijk merkte, breidde ik mijn zaak twee jaar later uit met personal wellness. Veel tijd om aan een website te werken, schoot er dus niet over. En dan was er nog mijn uitstelgedrag...”

Problemen opgelost

Om daar komaf mee te maken, nam Mieke na een jaar een copywriter onder de arm en kocht ze al een domeinnaam aan. “Bij de teksten die ik ontving, voelde ik me niet goed. Ik mocht wel feedback geven, maar wist me er geen raad mee. Er gebeurde ook geen verdere opvolging. Uiteindelijk is het opnieuw blijven liggen. Mijn domeinnaam is ongebruikt vervallen en geblokkeerd geraakt, met alle gevolgen van dien.”

 

Telenet Business-expert Arvid Fossen – een vriend van Mieke en haar man – snelde te hulp met Online Essentials. “Ik ben zo dankbaar dat ze het probleem met mijn domeinnaam hebben opgelost. Dat was geen aangenaam karwei.” Gelukkig hoeft de kinesitherapeute zich hier voortaan geen zorgen meer om te maken. “Omdat Online Essentials een ‘alles in één’-oplossing is, hoef ik niet apart een domeinnaam aan te kopen, een copywriter te boeken en uit te zoeken hoe ik een website moet bouwen. Dat vind ik een verademing.”

Als er iets niet goed wil staan of als ik grotere aanpassingen of uitbreidingen wil, staat Telenet Business klaar.

 

Mieke Verbanck, kinesitherapeute

 
 

Snelle service

Het team van Online Essentials heeft overigens meer dan één probleem opgelost: “Mijn uitstelgedrag is er helemaal door weggenomen. Telenet Business volgt alles mooi op en ik word meegenomen in het proces. Waar nodig krijg ik regelmatig reminders zodat ik niets laat liggen.”

 

Ook nu de website al enkele maanden live is, staat Mieke er niet alleen voor. “Ik vind het handig dat ik zelf kleine dingen kan aanpassen, bijvoorbeeld in mijn aanbod. Dat lukt me vlot. Het is heel gebruiksvriendelijk. De handleiding? Die heb ik nog niet nodig gehad. Als er iets niet goed wil staan of als ik grotere aanpassingen of uitbreidingen wil, staat Telenet Business klaar. Ik heb bijvoorbeeld vorige week nog een Franse versie besteld.”

 

Haar woorden zijn nog niet koud als Mieke plots verrast reageert. “Ik ben net gaan kijken op mijn website en zie dat er al een extra taalicoontje staat… Jawel, mijn Franse website staat volledig klaar! Ik moet het alleen nog nalezen en publiceren. Wauw, da’s snel!”, klinkt ze dolenthousiast.

 

Bewonder hier de prachtige nieuwe website van Mieke Verbanck.

Online Essentials: all-in-one-oplossing met vele voordelen

Tijdens het gesprek haalt Mieke flink wat voordelen aan. Een overzicht:

 1. Online Essentials is een uitgebreid pakket met o.a. een domeinnaam, hosting, design en copywriting voor uw website.
  “Ik vond het een groot pluspunt dat er hulp was bij het schrijven. Zo heb ik bijvoorbeeld de teksten van de eerste copywriter deels kunnen hergebruiken.”
 2. Op basis van uw voorkeuren qua ontwerp, ontvangt u een voorstel dat u nog kan bijsturen.
  “Ik vond het heel aangenaam om te starten met een basis in plaats van een wit blad.”
 3. Geen technische voorkennis? Geen probleem!
  “Ondanks dat ik niet helemaal mee ben met al dat digitale, is de informatie ook voor mij heel duidelijk.”
 4. Correcties? Die kan u zelf doen.
  “Mijn contactpersoon heeft me uitgelegd hoe ik zelf aan mijn website kan werken. Zo kan ik alle pagina’s nakijken en aanpassen.”
 5. Hulp nodig? Uw vaste contactpersoon staat voor u klaar!
  “Soms lukt er iets niet, heb ik grotere aanpassingen of extra pagina’s nodig. Tot nu toe ben ik altijd snel geholpen.”
 6. Uw website wordt automatisch geoptimaliseerd voor zoekrobots en mobiele apparaten.
  “Hier weet ik eerlijk gezegd de details niet van, maar ik zag mijn website wel week na week hoger klimmen in Google.” En een snelle test op de smartphone bewijst bovendien dat de website mobielvriendelijk is.”
 7. Uw bedrijf wordt toegevoegd op relevante online kaarten en gidsen. Zo vinden (potentiële) klanten u nog gemakkelijker.
  “Als klanten mij googelen, staat alle informatie bovenaan verzameld. Zo vinden ze meteen mijn contactgegevens. Heel handig!”
 8. Uw website wordt permanent onderhouden.
  “Dat ik me daar zelf niets van aan hoef te trekken, geeft me gemoedsrust. Zo kan ik me nog meer op mijn zaak focussen.”

 

Benieuwd naar Online Essentials? Hier leest u er alles over.

 
 
 
 

Over Mieke Verbanck

Mama worden was Mieke’s grote droom, die in 2008 en 2010 in vervulling ging. “Het moederschap heeft me enorm veranderd”, zegt ze en dat is een understatement. Het leidde ertoe dat Mieke haar job in de farma-industrie vaarwel wuifde in 2014. Ze kon en wilde het niet langer combineren met haar gezin. Tegelijk had moeder worden haar geïnspireerd om andere mama’s te helpen om fysiek en mentaal terug in form te geraken en zich goed te voelen.

 

Haar diploma Kinesitherapie breidde Mieke uit met extra specialisaties: kine pre- en postnatale, bekkenbodemtherapie en sofrologie (dynamische relaxatie). In 2017 zette ze vervolgens haar eerste stappen als zelfstandig kinesitherapeute voor mama’s.

 

Op basis van de noden van haar patiënten, breidde Mieke in 2019 haar kinepraktijk uit met een personal wellness. “Hier kan ik al mijn skills samenbrengen om mama’s de ultieme relaxatie-ervaring te bezorgen. Het is een uniek saunaconcept gericht op écht ontspannen, opladen en genieten”, geeft Mieke mee.

 
 

Meer inspiratie in je mailbox?

We kunnen je vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we je om onze klantendienst te contacteren.

Ontvang interessante tips om je zaak vooruit te helpen!

 

Door hierboven op “dat wil ik” te klikken, geef je de toestemming aan Telenet Business om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je maandelijks de Telenet Business Nieuwsbrief te versturen. Je kan op eender welk moment uitschrijven via de link onderaan elke email. Het verwerken van uw persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met het Telenet Privacybeleid.