Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Complementair aanbod connectiviteits- en ICT-oplossingen

Nextel wordt Telenet Business

Vorig jaar verwelkomden we NEXTEL bij de Telenet groep. Na de integratie van beide bedrijven zal het NEXTEL-merk op 1 november 2019 verdwijnen en treden we samen naar buiten als Telenet Business, met een uitgebreider aanbod en nog meer expertise.

 

 

 
 

Wat betekent dit concreet?

Om te beginnen hebben we met de oplossingen van NEXTEL erbij een breder aanbod. Denk maar aan geïntegreerde LAN/Wifi, Unified Communications & Collaboration (UCC), camerabewaking, toegangscontrole van gebouwen, …. Op die manier kunnen we totaaloplossingen aanbieden op maat van elke onderneming en organisatie.


Met ons complementair aanbod van connectiviteits- en ICT-oplossingen blijven we ook in de toekomst garant staan voor topkwaliteit. En dat geldt niet enkel voor onze oplossingen, maar ook voor de expertise van onze medewerkers. Met de integratie van NEXTEL is deze expertise en knowhow gevoelig uitgebreid.


Onze medewerkers maken het verschil in dit verhaal en kunnen voor u als klant een houvast bieden in deze steeds sneller veranderende digitale tijden.

Ontdek hier onze nieuwe oplossingen voor uw onderneming:

Meer inspiratie

 
 
 
 

Inspiratie