Telenet.be

Webmail

Contact

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Vergelijk zelf uw internetsnelheid.
Doe de test!

3 redenen om ultrasnel internet te kiezen in Brussel

Brussel is een bruisende stad vol creatieve ondernemers. Daar hoort ultrasnel internet bij. Welke redenen hebt u als ondernemer of zelfstandige om ultrasnel internet in Brussel te kiezen?

Internet is voor ondernemers als water en elektriciteit. “Zonder internet zou mijn zaak stilvallen”, vertellen ze. “Daarenboven moet internet snel zijn, zowel vast als mobiel. Een ondernemer wil zelf niet wachten… en klanten al zeker niet.”

Ultrasnel internet in hoofdstad

Wel, ondernemers en zelfstandigen in Brussel hebben geluk. Hun kantoor of hun zaak kan voortaan via ultrasnel internet verbonden worden met klanten over het hele land... en de hele wereld. Voor vast én mobiel internet bestaat er nu een uitstekende oplossing in de hoofdstad, gemeten door Ookla’s Speedtest.

 

3 redenen om in Brussel voor ultrasnel internet te kiezen

Reden 1. Tevreden medewerkers

U hebt een team gemotiveerde medewerkers? Met ultrasnel internet motiveert u hen nog meer. Ze leven zich creatief uit en presteren beter wanneer ze in hun taken ondersteund worden door snel internet. Zowel op kantoor als onderweg. Het levert u met andere woorden tevreden medewerkers op. Daarentegen zou traag internet hun werkplezier en -tempo beperken en een bron van frustratie betekenen.

Werkt u alleen? Dan is het eens zo leuk om vlot te kunnen werken.

Reden 2. Meer productiviteit

U en uw mensen versturen steeds meer megabytes over de digitale snelweg. Hoe sneller dit lukt, hoe hoger jullie productiviteit. Snel internet zorgt voor tijds- en efficiëntiewinsten en dus op termijn voor meer business. Internetpagina's die zich langzaam openen, bestanden die traag opgehaald en verstuurd worden en toepassingen die veel tijd vragen, zijn echte stoorzenders voor jullie productiviteit. Dat wil u niet langer.

Reden 3. Betere bedrijfsresultaten

Zoals de meeste ondernemers gebruikt u online oplossingen: een CRM-systeem om klantgegevens bij te houden, tools om online te verkopen, programma’s om nieuwsbrieven te versturen… Internet vormt een bron van inkomsten omdat het ervoor zorgt dat u meteen en snel inspeelt op de verwachtingen en acties van klanten. Hoe sneller uw internet is, hoe vlotter u hen helpt, hoe innovatiever u uit de hoek komt en hoe groter de kans op een groeiende omzet.

Benieuwd naar wat Telenet Business u nog meer kan bieden in Brussel? Klik dan hier.

 
 

Inspiratie

 • KET.OFFICIAL scoort met Brusselse kleding

  Het Brusselse modelabel KET.OFFICIAL haalde het jaardoel al na één maand. Wat is het geheim achter het succes van Nicky Moreels en Simon Vanuytrecht?

  lees meer
 • “Zakelijk internet hielp mee onze score op Booking opkrikken tot 9,7 op 10”

  Gasten van de B&B Living in Brûsel kunnen sinds het gratis bezoek van een Telenet Business-specialist genieten van ultrasnel internet in Brussel.

  lees meer
 • Brussel: digitale proeftuin voor ondernemers

  Dankzij allerhande digitale innovaties wordt het (werk)leven in Brussel steeds aangenamer. Ontdek de projecten die Brussel mee boosten.

  lees meer