Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 
 
 

Technologie Partners

Partnership als basis voor gegarandeerde beveiliging

Technologie Partners

Om een complete beveiligingsoplossing te kunnen aanbieden, doet Telenet een beroep op prominente spelers uit de sector. We hechten veel belang aan kwaliteit en streven ernaar om aan hun strengste certificeringnormen te voldoen. Hieronder vindt u een overzicht van de technologieleveranciers waar we nauw mee samenwerken.

 
 
Logo Check Point - Software Technologies LTD.

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) is wereldwijd een toonaangevende leverancier van cybersecurity-oplossingen aan overheden en privébedrijven. Check Point beschermt klanten tegen ransomware, cyber- en andere types van aanvallen en stopt meer malware dan wie dan ook in de industrie. Daarnaast biedt Check Point een security-architectuur die informatie verspreidt over cloud, network en mobile devices, beveiligd op meerdere niveaus. Alles wordt beheerd vanuit één enkel security management systeem. Het managementplatform van Check Point biedt talloze mogelijkheden en is bijzonder intuïtief. Check Point beschermt meer dan 100.000 bedrijven en organisaties, ongeacht de omvang.

“Telenet heeft de expertise in huis om zijn klanten naar Gen V-security te leiden.”

Caroline Van Cleemput, Country Manager Belux, Check Point

Meer info over ons 4 Stars Partnership

Telenet is sinds 2010 een loyale 4 Stars Partner van Check Point. Caroline Van Cleemput, Country Manager Belux bij Check Point, legt uit waarom: "Telenet volgt de evolutie van de securitymarkt op de voet. Nieuwe bedreigingen vragen om nieuwe oplossingen. Telenet schoolt zich dan ook voortdurend bij om de kritische bedrijfsinformatie van hun klanten met de nieuwste technologieën te beschermen tegen de vijfde generatie cyberaanvallen. Met het hoogste aantal CCSE’s in dienst, hun specialisatie in SandBlast en Mobile Security, kunnen zij hun klanten de broodnodige expertise bieden en ze leiden naar Gen V-security".

Meer info over cloudbeveiliging

De public cloud stelt u bloot aan een groot aantal nieuwe bedreigingen. Wat erger is: z’n dynamische karakter maakt dat traditionele beveiligingstechnieken niet meer voldoen. Telenet Business en Check Point zorgen ervoor dat u wél zorgeloos de cloud in kan. Alle informatie, aan de hand van ondermeer een filmpje en een gratis e-book, vindt u via telenet.be/cloudsecurity

 
 
 
Logo Palo Alto Networks

Palo Alto Networks ontwikkelde de eerste next generation firewall met een hoogperformante single-pass engine. Het bedrijf blijft ook vandaag zeer vooruitstrevende, geïntegreerde securityoplossingen aanbieden. In 2014 plaatste technologieconsultant Gartner Palo Alto Networks dan ook opnieuw bij de leiders in zijn Magic Quadrant for Enterprise Firewalls. Telenet is Platinumpartner met ASC elitestatus en Authorized Training Center en werd bekroond met de Excellence in Support EMEA Award.

“Op vlak van security support heeft Telenet als enige partner in België de ASC Elite Status."

Luc Vervoort, Director EMEA Channels, Palo Alto Networks

Meer info over onze Platinumpartnership met ASC Elite Status

Platinumpartner

Onze continue inzet en streven naar kwaliteit werd op de Palo Alto Networks Partner Conference in Barcelona bekroond met de prestigieuze 'Excellence in Support EMEA Award'. Dat maakt van ons het beste Support Center in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Een gegarandeerde Palo Alto Networks-expertise, snelle responstijden en continuïteit in de dienstverlening waren onder meer doorslaggevende factoren.

 

De award kwam bovenop de Palo Alto Networks 'ASC Elite Status' (Authorized Support Centers), die we in ontvangst mochten nemen. Op vlak van security support, hebben we als enige partner in België die elitestatus. Van alle ASC's wereldwijd zijn er maar 18 partners die de erkenning krijgen. Een mooie verwezenlijking als je weet dat Palo Alto Networks in Europa, het Midden-Oosten en Afrika alleen al 85 partners heeft.

 

De status is niet alleen een mooie erkenning voor het Telenet Security Support-team, maar het brengt ook extra voordelen met zich mee voor onze klanten. Zij kunnen vanaf nu genieten van een directe escalatie naar senior support experts van Palo Alto Networks.

 

Telenet is ook Palo Alto Networks Authorized Training Center. Wij organiseren onder meer een driedaagse, genormeerde securityopleiding voor gebruikers van Palo Alto Networks. Ook kunt u vrijblijvend en hands-on kennismaken met de mogelijkheden van Palo Alto Networks tijdens een Ultimate Test Drive Workshop.

 
 
 
Logo F5

Telenet is Gold Partner van F5. F5 is bekend als specialist in het sneller en beter ter beschikking stellen van applicaties, vooral via load balancing, maar is inmiddels ook een belangrijke speler in security. Met de BIG-IP Application Delivery Controllers (ADC’s) van F5 kunt u nu zowel de snelheid, de beveiliging als de beschikbaarheid van applicaties optimaliseren.

 
 
Logo Infoblox, Control your network

Infoblox levert een oplossing voor het centraal beheer van IP-adressen en van DNS en DHCP vanuit IP Addres Management (IPAM). Met Infoblox controleert u alle IP-adressen in uw organisatie. De DNS service van Infoblox biedt DNSSEC en DNS firewall security.

 
 
Logo Pulse Secure

Telenet werkt met Pulse Secure samen om mobiele gebruikers beveiligde toegang tot een bedrijfsnetwerk te geven, via authenticatie vanop elk web-enabled device. Deze oplossing combineert SSL-beveiliging, standards-based access control en policycreatie op maat.

 
 
Logo IronPort

Cisco Ironport levert een oplossing voor het veilig versturen en ontvangen van e-mails met een dedicated operating system. De antispam- en antivirusmogelijkheden zijn zeer krachtig. U controleert binnenkomende mails op basis van IP-reputatie, beschikt over SPF en domainkey support en kunt Sophos security checks uitvoeren. Cisco Ironport biedt u een volledig en aanpasbaar dashboard voor het opvolgen van alle mailactiviteiten.

 
 
Logo Symantec

Telenet werkt met Symantec (BlueCoat) samen voor een schaalbare proxyplatformarchitectuur voor veilige webcommunicatie en snelle application delivery. Met ProxySG gaat u op een flexibele en fijnmazige manier na of content, gebruikers, applicaties en protocollen aan uw policies voldoen.

 
 
Logo MobileIron

MobileIron is onze partner om op een gecentraliseerde manier al uw mobiele toestellen, apps en documenten te beheren. U bepaalt welke applicaties een werknemer mag gebruiken en welke gegevens geëncrypteerd worden. In geval van verlies of diefstal kunt u apps en data selectief wissen vanop afstand.

 
 
Logo OneSpan

OneSpan is een toonaangevende speler in sterke authenticatie, oplossingen voor digitale handtekeningen en identiteitsbeheer. Het beveiligt de toegang tot data en applicaties in de cloud en biedt hulpmiddelen om eenvoudig veiligheidsfuncties te integreren in web- en mobiele toepassingen.

 
 
Logo Algosec

Algosec is marktleider in Network Security Policy Management, Firewall Operations Management, Risk & Compliance. Algosec is onze partner voor de optimalisatie van firewalls, netwerkconfiguraties en een voortdurende naleving van de regels.

 
 
Logo Barracuda Networks

Barracuda Networks is al jaren marktleider in anti-spamoplossingen. Hun producten beschermen organisaties tegen bedreigingen via e-mail, web en instant messaging, zoals spam-, virus-, spoofing-, phishing- en spyware-aanvallen.

 
 
Logo Trend Micro

Telenet werkt met Trend Micro samen om endpoints te beschermen tegen aanvallen van buitenaf door gebruik te maken van toonaangevende anti-malware en cloud-gebaseerde informatie. Dankzij optionele modules zijn gegevensverliespreventie en bescherming tegen virtuele desktopinfrastructuren ook mogelijk.

 
 
Logo Akamai

Akamai levert cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen voor datacenters en webapplicaties om distributed denial of service-aanvallen (DDoS) tegen te gaan. Aangezien DDoS-aanvallen hun enige focus is, zijn ze een ware autoriteit op dat vlak.

 
 
Logo Zscaler

Zscaler is een bedrijf dat wereldwijd cloudgebaseerde informatiebeveiligingsoplossingen aanbiedt, zoals internetbeveiliging & webbeveiliging, sandboxing, SSL-inspectie, antivirusbescherming en granulaire controle van de activiteiten van gebruikers in mobiele, cloud computing- en Internet of things-omgevingen.


Sinds 2015 zorgt Zscaler voor een geautomatiseerd onderzoek van bedreigingen en een dynamische malwarebescherming tegen geavanceerde cyberbedreigingen, zoals advanced persistent threats en spear phishing, bij meer dan 6.000 bedrijfs-, overheids- en militaire organisaties, goed voor ruim 15 miljoen betalende gebruikers. Het bedrijf staat garant voor een cloudgebaseerde aanpak van beveiliging als een dienst.

 
 
Logo SentinelOne

SentinelOne is de toekomst van endpoint security. Het verenigt preventie, detectie, respons, remediation en forensics in een enkele, sterk geautomatiseerde (zero touch) oplossing die wordt aangedreven door (AI) machine learning. Met SentinelOne zijn organisaties beschermd tegen de meest geavanceerde vormen van malware en ramsomware. Gartner bestempelde SentinelOne als 'Most visionary vendor' en NSS Labs beoordeelde de SentinelOne-oplossing als 'Lowest cost of ownership'. Als eerste leverancier van next-generation endpoint security oplossingen biedt SentinelOne een gegarandeerde bescherming tegen ransomware.

 
 

Contact en advies

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
data-overlay-scroll-enable="false"