Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 

Firewall as a service in the cloud

Uw business optimaal beveiligd, volledig op uw maat

De firewall controleert de toegang tot uw netwerk en houdt ongepast verkeer buiten. Het is een onmisbaar element van uw beveiligingsplan. Uw firewall as a service bevindt zich in het hart van ons eigen Telenet-netwerk. Zo geniet u eenvoudig van een permanente bescherming van één centrale firewall voor uw hele business.

 
 

Ik wil graag meer weten over een betere beveiliging op mijn maat X

Laat hier uw gegevens achter en wij contacteren u om een afspraak in te plannen met één van onze experts:

Het formulier wordt verzonden Even geduld ...
We kunnen uw vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we u om onze klantendienst te contacteren.
 1. Verplicht in te vullen
 2. Verplicht in te vullen
 3. Verplicht in te vullen
 4. Verplicht in te vullen Gelieve een geldig GSM in te vullen.
 5. Verplicht in te vullen Geef een juiste postcode in
 6. Verplicht in te vullen

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Is jouw bedrijf nog geen Telenet Business klant?*

Dan verwerkt Telenet jouw persoonsgegevens enkel naar aanleiding van je aanvraag. Indien je wenst dat Telenet jouw persoonsgegevens gebruikt om je in de toekomst te informeren over de Telenet producten en diensten, dan kan je dat hieronder aangeven. Zodra jouw bedrijf Telenet Business klant wordt, zal de verwerking van je persoonsgegevens onderworpen worden aan de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de bestelde producten of diensten – het Telenet privacybeleid. Het bedrijf wordt daarover op dat moment nader geïnformeerd.

Is jouw bedrijf al Telenet Business klant?

Dan worden uw persoonsgegevens verwerkt zoals uiteengezet in de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de betrokken producten of diensten die het bedrijf heeft – het Telenet privacybeleid.

 

Je hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel indien jouw bedrijf Telenet Business klant is en een Mijn Telenet account heeft) en de Telenet winkelpunten. In het winkelpunt dien je eerst een bewijs van je identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van jouw identiteitskaart.

 

Indien je een klacht hebt in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit via: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/acties/klacht-indienen

 

* Voor de gemakkelijkheid spreken we hierboven steeds over “bedrijf”. Deze kennisgeving inzake privacy is echter ook van toepassing op de persoonsgegevens die jij ons als zelfstandige meedeelt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Firewall as a service: 24/7 optimaal beveiligd

 
 

Een optimale en performante gebruikerservaring

Onze firewall service levert niet alleen de nodige veiligheid, maar ook de garantie dat al uw processen en applicaties ongestoord blijven werken. Optimale, ononderbroken gebruiksvriendelijkheid dus! Uw firewall bevindt zich in het hart van ons eigen Telenet-netwerk. Daardoor geniet u mee van de beveiliging van dat robuuste netwerk, met 99,99% gegarandeerde uptime en zo goed als geen latency.

 
 
 
 

Een centrale beveiliging voor meer eenvoud en efficiëntie

Wij bundelen alle firewallcapaciteit en -functionaliteit voor u in één centraal performant beveiligingsplatform, dat heel eenvoudig en efficiënt te beheren is. Daarbij maakt het niet langer uit waar uw medewerkers zich precies bevinden. Op het hoofdkantoor of in een filiaal, thuis of onderweg: overal genieten ze van hetzelfde niveau van beveiliging.

 
 
 
 

24/7 bescherming samen met lokale experten

Van het opzetten tot het volledige beheer en de permanente controle van uw firewall: onze lokale beveiligingsspecialisten zorgen ervoor dat uw business de klok rond veilig opereert. Daarbij behoudt u steeds de mogelijkheid om eigenhandig uw firewall te beheren. Bovendien helpen wij u graag met al uw andere netwerknoden, van connectiviteit tot beveiliging.

 
 
 
 

Eenvoudig schaalbaar tegen een vaste kost per maand

Met onze firewalldienst betaalt u enkel voor wat u nodig hebt. U hebt de keuze uit drie bundels met een vaste kost per maand. Uw noden aan bandbreedte en beveiliging bepalen welke bundel het meest geschikt is voor u. Dankzij ons maandelijks rapport krijgt u bovendien een betere kijk op uw behoeften. Overstappen naar een andere bundel kan op elk moment.

 
 
 
 

Bekijk hoe Telenet Business u kan helpen met de firewall as a service of met andere cybersecurity-diensten. Plan nu uw gesprek met onze experten

 
 

WAAROM KIEZEN VOOR TELENET BUSINESS?

Persoonlijke aanpak

Onze mensen maken elke dag opnieuw het verschil. Een vaste contactpersoon laat zich in functie van uw noden bijstaan door één of meer gecertificeerde cyberexperts. Samen met u leggen zij de puzzel: een oplossing op uw maat voor een betere weerbaarheid tegen cyberbedreigingen.

 
 

Betrouwbare partner

Met Telenet Business haalt u niet alleen een betrouwbare partner voor cybersecurity in huis, u krijgt ook een partner voor vaste en mobiele connectiviteit. Doordat we ons eigen netwerk beheren, hebben we een heel goed zicht op mogelijke problemen en kunnen we u steeds veilig verbonden houden.

 
 

Complete begeleiding

Ons team van cyberexperts denkt niet alleen met u mee, maar houdt u ook proactief op de hoogte van de laatste nieuwigheden. Zo helpen wij u anticiperen op de veranderingen van morgen.

 
 
 
 
 
 
 

IEDER BEDRIJF ZIJN VEILIGE ROUTE.
ONTDEK ONZE CYBERSECURITY-DIENSTEN

 
 

Ransomware assessment:
test uw weerbaarheid

Onze specialisten in cybersecurity brengen samen met uw IT-afdeling alle relevante verdedigingsmechanismen tegen ransomware in kaart. Dit omvat zowel alle essentiële technische verdedigingscomponenten, alsook de vereiste processen en procedures. Op basis daarvan kan dan een verbeterprogramma opgesteld worden.

 
 
 
 

Managed Detection & Response: verzeker uw continuïteit

Preventie is maar één tak van cybersecurity. Wat als een cyberaanval op til is? Dan moet u snel en gepast kunnen reageren om de impact op uw business zo klein mogelijk te houden. Dat kan met onze Managed Detection & Response-service. Deze dienst monitort continu uw volledige security-omgeving en voorziet in een gegarandeerde reactietijd bij incidenten. Samen maken we uw bedrijf weerbaarder tegen cyberaanvallen!

 
 
 
 
 
 

Anti-DDoS-oplossingen die mee evolueren met uw bedrijf

Standaard securityoplossingen zijn niet opgewassen tegen DDoS attacks. Een specifieke Anti-DDoS-beveiliging dringt zich op. Service based of bedrijfseigen? Telenet Business denkt met u mee. Die samenwerking is belangrijk, want onze cyberexperts weten precies welke oplossing uw organisatie nodig heeft. Ze combineren de kracht van technologie met menselijke intelligentie. Zo blijft de continuïteit van uw organisatie gegarandeerd.

Standaard securityoplossingen zijn niet opgewassen tegen DDoS attacks. Een specifieke Anti-DDoS-beveiliging dringt zich op. Service based of bedrijfseigen? Telenet Business denkt met u mee. Die samenwerking is belangrijk, want onze cyberexperts weten precies welke oplossing uw organisatie nodig heeft. Ze combineren de kracht van technologie met menselijke intelligentie. Zo blijft de continuïteit van uw organisatie gegarandeerd.

 
 
 
 

INSPIRATIE

 • Een gerichte beveiligingsoplossing op maat van uw bedrijf

  Bedrijven werken volop in de cloud en stappen massaal over naar telewerk. Dat maakt hen kwetsbaarder voor cyberaanvallen. ‘Vandaag hebben bedrijven een totaaloplossing nodig.’

  lees meer
 • Firewall in de cloud die meegroeit met uw bedrijf

  Hoe weet u dat u altijd de juiste bandbreedte en functionaliteiten hebt en ook niet te veel betaalt voor ongebruikte capaciteit? Wat zijn de voordelen van een managed firewall in een cloud (fwaas)?

  lees meer
 • Thuiswerk vergt een nieuwe beveiligingsaanpak

  Het coronavirus verplicht bedrijven om halsoverkop over te schakelen naar thuiswerk. Die omschakeling houdt heel wat uitdagingen in, vooral op het vlak van cybersecurity.

  lees meer
 
 
 
 

Contact en advies

icoon telefoon

Bel ons op
0800 66 066

 
 
 
 
 
 
 
data-overlay-scroll-enable="false"
data-overlay-scroll-enable="true"
We kunnen uw vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we u om onze klantendienst te contacteren.

  Vul uw gegevens in en
  krijg het dossier per post

 1. Verplicht
 2. Verplicht
 3. Verplicht
 4. Verplicht
 5. Verplicht
 6. Verplicht
 7. Verplicht