Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 

Managed Detection & Response

Reageer snel op cyber-aanvallen met MDR

Cyberaanvallen nemen alleen maar toe. Daarom is het belangrijk dat u inzet op de weerbaarheid van uw netwerk. Preventie alleen volstaat niet. Detectie en een stevig actieplan verdienen even veel aandacht. Wanneer een aanval plaatsvindt, komt het erop aan zo snel en daadkrachtig mogelijk te reageren. Zo blijft de impact van de aanval beperkt.

 
 

Ik wil graag meer weten over een betere beveiliging op mijn maat X

Laat hier uw gegevens achter en wij contacteren u om een afspraak in te plannen met één van onze experts:

Het formulier wordt verzonden Even geduld ...
We kunnen uw vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we u om onze klantendienst te contacteren.
 1. Verplicht in te vullen
 2. Verplicht in te vullen
 3. Verplicht in te vullen
 4. Verplicht in te vullen Gelieve een geldig GSM in te vullen.
 5. Verplicht in te vullen Geef een juiste postcode in
 6. Verplicht in te vullen

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Is jouw bedrijf nog geen Telenet Business klant?*

Dan verwerkt Telenet jouw persoonsgegevens enkel naar aanleiding van je aanvraag. Indien je wenst dat Telenet jouw persoonsgegevens gebruikt om je in de toekomst te informeren over de Telenet producten en diensten, dan kan je dat hieronder aangeven. Zodra jouw bedrijf Telenet Business klant wordt, zal de verwerking van je persoonsgegevens onderworpen worden aan de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de bestelde producten of diensten – het Telenet privacybeleid. Het bedrijf wordt daarover op dat moment nader geïnformeerd.

Is jouw bedrijf al Telenet Business klant?

Dan worden uw persoonsgegevens verwerkt zoals uiteengezet in de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de betrokken producten of diensten die het bedrijf heeft – het Telenet privacybeleid.

 

Je hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel indien jouw bedrijf Telenet Business klant is en een Mijn Telenet account heeft) en de Telenet winkelpunten. In het winkelpunt dien je eerst een bewijs van je identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van jouw identiteitskaart.

 

Indien je een klacht hebt in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit via: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/acties/klacht-indienen

 

* Voor de gemakkelijkheid spreken we hierboven steeds over “bedrijf”. Deze kennisgeving inzake privacy is echter ook van toepassing op de persoonsgegevens die jij ons als zelfstandige meedeelt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Garandeer de continuïteit van uw business met MDR

Een totaalpakket van diensten die wij aanbieden via een uniek Belgisch partnerschap met NVISO, specialist in incidentrespons.

 
 

End-to-end monitoring van uw security

Om alle verdachte activiteiten op het spoor te komen, moet u eerst een volledig overzicht hebben van uw securityomgeving. We monitoren niet alleen uw netwerk, eindpunten en gebruikers, maar ook uw cloudconnecties en industriële omgeving (IoT). Bovendien helpen we u om blinde vlekken in kaart te brengen, zodat u ook weet wat u nu nog niét ziet.

 
 
 
 

Snelle detectie en reactie bij een cyberaanval

Onze cyberexperts monitoren uw volledige securityomgeving en gaan daarbij actief op zoek naar verdachte activiteiten. Dit laat hen toe zeer snel incidenten te detecteren en te interpreteren. Daardoor kan u sneller ingrijpen bij een cyberaanval: proactief, door de aanval te verhinderen, maar ook reactief, met een snelle interventie en herstel.

 
 
 
 

Uitgebreide analyse en een concreet actieplan

We zorgen ervoor dat u steeds beter voorbereid bent om snel en gepast te reageren op toekomstige cyberaanvallen. Zo beperken we elke mogelijke impact op uw bedrijf. Met een analyse bepalen we uw cybermaturiteit en weerbaarheid. Kritieke tekorten en strategische zwaktes pakken we aan met een concreet actieplan, dat we regelmatig herzien waar nodig.

 
 
 
 

Een totaalpakket aan een voorspelbare prijs

MDR is een service die de kracht van technologie combineert met menselijke intelligentie. En dat alles aan een voorspelbare prijs. Wij factureren namelijk op basis van uw aantal actieve gebruikers, niet op basis van het logvolume of het aantal geregistreerde events. Onze maandelijkse rapportering geeft u volledige transparantie over uw kosten.

 
 
 
 

Bekijk hoe Telenet Business u kan helpen met Managed Detection & Response of met andere cybersecurity-diensten. Plan nu uw gesprek met onze experten

 
 

WAAROM KIEZEN VOOR TELENET BUSINESS?

Persoonlijke aanpak

Onze mensen maken elke dag opnieuw het verschil. Een vaste contactpersoon laat zich in functie van uw noden bijstaan door één of meer gecertificeerde cyberexperts. Samen met u leggen zij de puzzel: een oplossing op uw maat voor een betere weerbaarheid tegen cyberbedreigingen.

 
 

Betrouwbare partner

Met Telenet Business haalt u niet alleen een betrouwbare partner voor cybersecurity in huis, u krijgt ook een partner voor vaste en mobiele connectiviteit. Doordat we ons eigen netwerk beheren, hebben we een heel goed zicht op mogelijke problemen en kunnen we u steeds veilig verbonden houden.

 
 

Complete begeleiding

Ons team van cyberexperts denkt niet alleen met u mee, maar houdt u ook proactief op de hoogte van de laatste nieuwigheden. Zo helpen wij u anticiperen op de veranderingen van morgen.

 
 
 
 
 
 
 

IEDER BEDRIJF ZIJN VEILIGE ROUTE.
ONTDEK ONZE CYBERSECURITY-DIENSTEN

 
 

Ransomware assessment:
test uw weerbaarheid

Onze specialisten in cybersecurity brengen samen met uw IT-afdeling alle relevante verdedigingsmechanismen tegen ransomware in kaart. Dit omvat zowel alle essentiële technische verdedigingscomponenten, alsook de vereiste processen en procedures. Op basis daarvan kan dan een verbeterprogramma opgesteld worden.

 
 
 
 

Firewall as a service:
24/7 optimaal beveiligd


De firewall vormt de eerste verdedigingslinie tegen cyberaanvallen. Door de firewall te verplaatsen naar de private cloud van Telenet Business, is deze altijd up-to-date én schaalt hij vlot mee al naargelang de bandbreedtebehoeften van uw bedrijf. Bovendien heeft u er geen omkijken naar, want deze cloud-firewall wordt volledig beheerd door de experts van Telenet Business.

 
 
 
 
 
 

Anti-DDoS-oplossingen die mee evolueren met uw bedrijf

Standaard securityoplossingen zijn niet opgewassen tegen DDoS attacks. Een specifieke Anti-DDoS-beveiliging dringt zich op. Service based of bedrijfseigen? Telenet Business denkt met u mee. Die samenwerking is belangrijk, want onze cyberexperts weten precies welke oplossing uw organisatie nodig heeft. Ze combineren de kracht van technologie met menselijke intelligentie. Zo blijft de continuïteit van uw organisatie gegarandeerd.

Standaard securityoplossingen zijn niet opgewassen tegen DDoS attacks. Een specifieke Anti-DDoS-beveiliging dringt zich op. Service based of bedrijfseigen? Telenet Business denkt met u mee. Die samenwerking is belangrijk, want onze cyberexperts weten precies welke oplossing uw organisatie nodig heeft. Ze combineren de kracht van technologie met menselijke intelligentie. Zo blijft de continuïteit van uw organisatie gegarandeerd.

 
 
 
 

INSPIRATIE

 • Lineas wapent zich tegen cyberaanvallen

  Lineas, de grootste private spoorvrachtoperator in Europa, beseft dat de impact van een cyberaanval enorm zou zijn. Hoe heeft het zijn cyberbeveiligingsbeleid verbeterd?

  lees meer
 • De werkplek is geen burcht met een slotgracht rond

  Cybercriminaliteit is een industrie geworden. De hackers van vandaag zijn heuse professionals. Telenet Business staat zijn klanten bij in hun nieuwe cybersecuritybehoeften.

  lees meer
 • Tips & Tricks voor een optimale netwerkbeveiliging

  Telewerk maakt bedrijven kwetsbaarder dan ooit voor cyberaanvallen. Zich louter wapenen volstaat niet meer. Een snelle detectie en een goed actieplan zijn even zo belangrijk.

  lees meer
 
 
 
 

Contact en advies

icoon telefoon

Bel ons op
0800 66 066

 
 
 
 
 
 
 
data-overlay-scroll-enable="false"
data-overlay-scroll-enable="true"
We kunnen uw vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we u om onze klantendienst te contacteren.

  Vul uw gegevens in en
  krijg het dossier per post

 1. Verplicht
 2. Verplicht
 3. Verplicht
 4. Verplicht
 5. Verplicht
 6. Verplicht
 7. Verplicht