Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Een cybersecurityplan
op uw maat voor meer weerbaarheid

Gerichte cyberaanvallen vormen een reële dreiging met potentieel grote gevolgen voor de continuïteit van bedrijven. Een oplossing die beschermt tegen àlle soorten dreigingen bestaat echter niet. Wie zich maximaal wil wapenen tegen digitale indringers, doet dat in de eerste plaats door de impact van een aanval te verkleinen. Een plan van aanpak dient op maat te zijn van uw organisatie!

 

 
 

icoon uw bedrijf

Cybersecurity draait om
voorbereid zijn

icoon oplossingen

Oplossingen om weerbaarder
te worden tegen aanvallen

icoon samenwerken

Zo helpt Telenet Business u
op weg naar een betere beveiliging

 
 

100% VOORBEREID OP HACKERS

Traditionele beveiliging blijft noodzakelijk

afbeelding artikel 1

Traditionele beveiliging blijft noodzakelijk

Cybersecurity is een alsmaar complexer wordend gevecht dat zich op meerdere fronten afspeelt en continu aandacht vereist. Traditioneel draait het daarbij om technische bescherming, zo veel en zo diepgaand mogelijk, van zowel de buitenschil als de toestellen van gebruikers. Een moderne firewall en goede beveiligingssoftware zijn en blijven belangrijke elementen in elke verdedigingsstrategie.

Geen garanties op waterdichte beveiliging

De realiteit van vandaag is dat geen enkele tool of oplossing 100% beveiligingsgaranties biedt. Vooral de gerichte aanvallen zijn amper tegen te houden. Dat komt doordat ze op maat gemaakt zijn en de zwakheden van de mens zelf uitbuiten. Hiertegen helpen de gekende beveiligingssystemen niet of amper. Nochtans zijn de gevolgen van een geslaagde cyberaanval niet te overzien. Bedrijven moeten dan ook met alle mogelijke scenario’s rekening houden … ook het ondenkbare. Een goed plan van aanpak is dan ook noodzakelijk. Benieuwd hoe Lineas cybersecurity aanpakt?

 

afbeelding artikel 1

Geen garanties op waterdichte beveiliging

afbeelding artikel 1

Geen garanties op waterdichte beveiliging

De realiteit van vandaag is dat geen enkele tool of oplossing 100% beveiligingsgaranties biedt. Vooral de gerichte aanvallen zijn amper tegen te houden. Dat komt doordat ze op maat gemaakt zijn en de zwakheden van de mens zelf uitbuiten. Hiertegen helpen de gekende beveiligingssystemen niet of amper. Nochtans zijn de gevolgen van een geslaagde cyberaanval niet te overzien. Bedrijven moeten dan ook met alle mogelijke scenario’s rekening houden … ook het ondenkbare. Een goed plan van aanpak is dan ook noodzakelijk. Benieuwd hoe Lineas cybersecurity aanpakt?

 

Snel en adequaat reageren

afbeelding artikel 3

Snel en adequaat reageren    

Moderne cybersecurity gaat over de vraag: hoe adequaat reageert de organisatie op een gelukte cyberaanval? Ligt er een gedetailleerd actieplan klaar waarvan men weet dat het getest is en dus uitvoerbaar is? Zo’n actieplan samenstellen is geen sinecure. Het moet enerzijds onderdeel zijn van een breder businesscontinuityplan, en anderzijds kan het niet zonder eerst een assessment uit te voeren om blinde vlekken inzake cybersecurity binnen een organisatie of bedrijf op te sporen. Ook alle medewerkers bewustmaken van de gevaren en hun handelingen vormt een belangrijke component in ieder plan voor een reactieve beveiliging.

 
 

Moderne cybersecurity gaat vooral over de vraag: hoe adequaat reageert de organisatie op een gelukte cyberaanval? "

 

Telenet Business helpt u op weg

Als ervaren speler wil Telenet Business uw gids zijn in het land van cybersecurity. Dat doen we
door u meer zichtbaarheid te geven op verdachte activiteiten. En door samen 
een actieplan op te stellen, zodat u sneller en juister kunt reageren op toekomstige cyberaanvallen
en de impact ervan op de bedrijfswerking verminderen.

 

Uw route naar meer cyber-weerbaarheid start met een goed gesprek.
Onze experts staan voor u klaar. Dankzij hun technische expertise én marktkennis
begeleiden ze u naar een cybersecurityplan op maat.

Ik wil graag meer weten over een betere beveiliging op mijn maat X

Laat hier uw gegevens achter en wij contacteren u om een afspraak in te plannen met één van onze experts:

Het formulier wordt verzonden Even geduld ...
We kunnen uw vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we u om onze klantendienst te contacteren.
  1. Verplicht in te vullen
  2. Verplicht in te vullen
  3. Verplicht in te vullen
  4. Verplicht in te vullen Gelieve een geldig GSM in te vullen.
  5. Verplicht in te vullen Geef een juiste postcode in
  6. Verplicht in te vullen

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Is jouw bedrijf nog geen Telenet Business klant?*

Dan verwerkt Telenet jouw persoonsgegevens enkel naar aanleiding van je aanvraag. Indien je wenst dat Telenet jouw persoonsgegevens gebruikt om je in de toekomst te informeren over de Telenet producten en diensten, dan kan je dat hieronder aangeven. Zodra jouw bedrijf Telenet Business klant wordt, zal de verwerking van je persoonsgegevens onderworpen worden aan de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de bestelde producten of diensten – het Telenet privacybeleid. Het bedrijf wordt daarover op dat moment nader geïnformeerd.

Is jouw bedrijf al Telenet Business klant?

Dan worden uw persoonsgegevens verwerkt zoals uiteengezet in de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de betrokken producten of diensten die het bedrijf heeft – het Telenet privacybeleid.

 

Je hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel indien jouw bedrijf Telenet Business klant is en een Mijn Telenet account heeft) en de Telenet winkelpunten. In het winkelpunt dien je eerst een bewijs van je identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van jouw identiteitskaart.

 

Indien je een klacht hebt in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit via: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/acties/klacht-indienen

 

* Voor de gemakkelijkheid spreken we hierboven steeds over “bedrijf”. Deze kennisgeving inzake privacy is echter ook van toepassing op de persoonsgegevens die jij ons als zelfstandige meedeelt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IEDER BEDRIJF ZIJN VEILIGE ROUTE.
ONTDEK ONZE CYBERSECURITY-DIENSTEN

 
 

Firewall as a service:
24/7 optimaal beveiligd


De firewall vormt de eerste verdedigingslinie tegen cyberaanvallen. Door de firewall te verplaatsen naar de private cloud van Telenet Business, is deze altijd up-to-date én schaalt hij vlot mee al naargelang de bandbreedtebehoeften van uw bedrijf. Bovendien heeft u er geen omkijken naar, want deze cloud-firewall wordt volledig beheerd door de experts van Telenet Business.

 
 
 
 

Managed Detection & Response: verzeker uw continuïteit

Preventie is maar één tak van cybersecurity. Wat als een cyberaanval op til is? Dan moet u snel en gepast kunnen reageren om de impact op uw business zo klein mogelijk te houden. Dat kan met onze Managed Detection & Response-service. Deze dienst monitort continu uw volledige security-omgeving en voorziet in een gegarandeerde reactietijd bij incidenten. Samen maken we uw bedrijf weerbaarder tegen cyberaanvallen!

 
 
 
 
 
 

Ransomware assessment:
test uw weerbaarheid

Onze specialisten in cybersecurity brengen samen met uw IT-afdeling alle relevante verdedigingsmechanismen tegen ransomware in kaart. Dit omvat zowel alle essentiële technische verdedigingscomponenten, alsook de vereiste processen en procedures. Op basis daarvan kan dan een verbeterprogramma opgesteld worden.

 
 
 
 

Anti-DDoS-oplossingen die mee evolueren met uw bedrijf

Standaard securityoplossingen zijn niet opgewassen tegen DDoS attacks. Een specifieke Anti-DDoS-beveiliging dringt zich op. Service based of bedrijfseigen? Telenet Business denkt met u mee. Die samenwerking is belangrijk, want onze cyberexperts weten precies welke oplossing uw organisatie nodig heeft. Ze combineren de kracht van technologie met menselijke intelligentie. Zo blijft de continuïteit van uw organisatie gegarandeerd.

 
 
 
 
 
 

WAAROM KIEZEN VOOR TELENET BUSINESS?

Persoonlijke aanpak

Onze mensen maken elke dag opnieuw het verschil. Een vaste contactpersoon laat zich in functie van uw noden bijstaan door één of meer gecertificeerde cyberexperts. Samen met u leggen zij de puzzel: een oplossing op uw maat voor een betere weerbaarheid tegen cyberbedreigingen.

 
 

Betrouwbare partner

Met Telenet Business haalt u niet alleen een betrouwbare partner voor cybersecurity in huis, u krijgt ook een partner voor vaste en mobiele connectiviteit. Doordat we ons eigen netwerk beheren, hebben we een heel goed zicht op mogelijke problemen en kunnen we u steeds veilig verbonden houden.

 
 

Complete begeleiding

Ons team van cyberexperts denkt niet alleen met u mee, maar houdt u ook proactief op de hoogte van de laatste nieuwigheden. Zo helpen wij u anticiperen op de veranderingen van morgen.