Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Security

Wat als uw eigen firewall niet meer volstaat

Nu u en uw collega’s steeds meer in de cloud werken, hebben we slecht nieuws. Uw eigen firewall beschermt uw bedrijf niet meer voldoende tegen hackers. Enkel een fundamenteel andere oplossing biedt bescherming. Dit e-book geeft u de oplossing.

 
 

Hoe 365 dagen per jaar zorgeloos en veilig werken in de cloud

In ons e-book krijgt u het antwoord op deze vragen:

  • Met welke 3 beveiligingsproblemen kampt uw bedrijf vandaag?
  • Hoe werkt u wel altijd veilig in de cloud?
  • Welke 5 voordelen biedt Security as a Service?

E-BOOK

icon e-book

Hoe 365 dagen per jaar
zorgeloos en veilig werken
in de cloud

Interesse in onze beveiligingsoplossingen op maat? Surf naar telenet.be/security.

Laat uw gegevens achter en download dit e-book gratis

Het formulier wordt verzonden Even geduld ...
We kunnen uw vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we u om onze klantendienst te contacteren.
  1. Verplicht
  2. Verplicht
  3. Verplicht
  4. Verplicht Geen geldig e-mailadres
  5. Geen geldig telefoonnummer
  6. Verplicht

Lees ook onze andere e-books

E-BOOK

icon e-book

Voorkom in 5 stappen
cyberaanvallen bij werken
met online software

E-BOOK

icon e-book

Houd uw netwerk
up-and-running met
de juiste check-up

E-BOOK

icon e-book

Zo beschermt u tablets,
smartphones, computers...
beter tegen hackers

E-BOOK

icon e-book

Waarom het
Internet of Things
voor u werkt

E-BOOK

icon e-book

Veilig de public cloud
in met een beetje hulp van
Telenet Business
en Checkpoint

E-BOOK

icon e-book

Maak van uw werknemers
het krachtigste wapen
tegen cyber-
criminelen

 
 

De persoonsgegevens die u ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BVBA, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Is uw bedrijf* nog geen Telenet Business klant?

Dan verwerkt Telenet uw persoonsgegevens enkel naar aanleiding van uw aanvraag. Indien u graag wenst dat Telenet uw persoonsgegevens gebruikt om u in de toekomst te informeren over de Telenet producten en diensten, dan kan u dat hierboven aangeven. Zodra uw bedrijf Telenet Business klant wordt, zal de verwerking van uw persoonsgegevens onderworpen worden aan de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de bestelde producten of diensten – het Telenet privacybeleid. Het bedrijf wordt daarover op dat moment nader geïnformeerd.

Is uw bedrijf al Telenet Business klant?

Dan worden uw persoonsgegevens verwerkt zoals uiteengezet in de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de betrokken producten of diensten die het bedrijf heeft – het Telenet privacybeleid.

 

U hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op u betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. U kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel indien uw bedrijf Telenet Business klant is en een Mijn Telenet account heeft) en de Telenet winkelpunten. In het winkelpunt dient u eerst een bewijs van uw identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van uw identiteitskaart.

 

Voor klachten in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens door Telenet, kan u zich wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel / +32 (0)2 274 48 00 / contact@apd-gba.be / https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/

 

*Voor de gemakkelijkheid spreken we hierboven steeds over “bedrijf”. Deze kennisgeving inzake privacy is echter ook van toepassing op de persoonsgegevens die u ons als zelfstandige meedeelt.

 
 
 
 
 
 

Contact en advies