Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 

Anti-DDoS-oplossingen

Bescherm je tegen de DDoS-aanvallen van morgen

Distributed denial of service, kortweg DDoS, legt de internetinfrastructuur van je bedrijf plat. Gevolg? Omzetverlies, dataverlies en imagoschade.

Er bestaan twee soorten DDoS attacks:

 • volumetrisch: door enorm veel data te versturen naar jouw netwerk
 • niet-volumetrisch: door specifieke systemen of toepassingen aan te vallen

Ik wil graag meer weten over een betere beveiliging op mijn maat X

Laat hier uw gegevens achter en wij contacteren u om een afspraak in te plannen met één van onze experts:

Het formulier wordt verzonden Even geduld ...
We kunnen uw vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we u om onze klantendienst te contacteren.
 1. Verplicht in te vullen
 2. Verplicht in te vullen
 3. Verplicht in te vullen
 4. Verplicht in te vullen Gelieve een geldig GSM in te vullen.
 5. Verplicht in te vullen Geef een juiste postcode in
 6. Verplicht in te vullen

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Is jouw bedrijf nog geen Telenet Business klant?*

Dan verwerkt Telenet jouw persoonsgegevens enkel naar aanleiding van je aanvraag. Indien je wenst dat Telenet jouw persoonsgegevens gebruikt om je in de toekomst te informeren over de Telenet producten en diensten, dan kan je dat hieronder aangeven. Zodra jouw bedrijf Telenet Business klant wordt, zal de verwerking van je persoonsgegevens onderworpen worden aan de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de bestelde producten of diensten – het Telenet privacybeleid. Het bedrijf wordt daarover op dat moment nader geïnformeerd.

Is jouw bedrijf al Telenet Business klant?

Dan worden uw persoonsgegevens verwerkt zoals uiteengezet in de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de betrokken producten of diensten die het bedrijf heeft – het Telenet privacybeleid.

 

Je hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel indien jouw bedrijf Telenet Business klant is en een Mijn Telenet account heeft) en de Telenet winkelpunten. In het winkelpunt dien je eerst een bewijs van je identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van jouw identiteitskaart.

 

Indien je een klacht hebt in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit via: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/acties/klacht-indienen

 

* Voor de gemakkelijkheid spreken we hierboven steeds over “bedrijf”. Deze kennisgeving inzake privacy is echter ook van toepassing op de persoonsgegevens die jij ons als zelfstandige meedeelt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een proactieve aanpak is noodzakelijk

Kan het jouw organisatie overkomen? Ja: standaard securityoplossingen zijn niet opgewassen tegen DDoS-aanvallen. Een specifieke beveiliging dringt zich op.

 
 

Optimaal voorbereid op aanvallen

Optimaal voorbereid op aanvallen

 

Impact op je business beperken:

 • specifieke beveiliging: gericht op DDoS attacks / weerbaarheid van de omgeving
 • enkel gewenst netwerkverkeer: ongewenst verkeer automatisch uit systeem gefilterd
 • online beschikbaarheid verhogen
 • lees hier een inspiratie-artikel
 
 
 
 

Anti-DDos-oplossingen

Anti-DDos-oplossingen

 

Snel en eenvoudig te activeren:

 • bedrijfseigen:
  Experts bekijken en verbeteren je huidige situatie ter plaatse. Ze adviseren of plaatsen een specifieke oplossing. Bescherming tegen niet-volumetrisch netwerkaanvallen.
 • service based: mogelijk op Telenet-bedrijfsnetwerk of in de cloud:
  Monitoren en automatisch filteren van ongewenst netwerkverkeer, op volumetrische aanvallen, gebeurt vóór het dataverkeer je site bereikt.
 
 
 
 

Security die mee evolueert met jouw bedrijf

Security die mee evolueert met jouw bedrijf

 

 • je betaalt enkel wat je nodig hebt
 • onafhankelijk van het aantal aanvallen
 • eenvoudig schaalbaar: DDoS-oplossing groeit mee in functie van bandbreedte
 • volledige transparantie door middel van rapportering
 
 
 
 

Wij denken
met je mee

Wij denken met je mee

 

Service based of bedrijfseigen Anti-DDoS?

 • onze cyberexperts bepalen samen met jou de optimale oplossing voor jouw organisatie
 • kracht van technologie en menselijke intelligentie gecombineerd: de continuïteit van je organisatie blijft gegarandeerd
 • bekijk waarom Colruyt voor Telenet Business koos
 
 
 
 

Benieuwd hoe Telenet Business jou helpt met intelligente Anti-DDoS-oplossingen of andere cybersecurity-diensten ? Plan nu jouw gesprek met onze experts.

 
 

WAAROM KIEZEN VOOR TELENET BUSINESS?

Persoonlijke aanpak

Onze mensen maken elke dag opnieuw het verschil. Een vaste contactpersoon laat zich in functie van uw noden bijstaan door één of meer gecertificeerde cyberexperts. Samen met u leggen zij de puzzel: een oplossing op uw maat voor een betere weerbaarheid tegen cyberbedreigingen.

 
 

Betrouwbare partner

Met Telenet Business haalt u niet alleen een betrouwbare partner voor cybersecurity in huis, u krijgt ook een partner voor vaste en mobiele connectiviteit. Doordat we ons eigen netwerk beheren, hebben we een heel goed zicht op mogelijke problemen en kunnen we u steeds veilig verbonden houden.

 
 

Complete begeleiding

Ons team van cyberexperts denkt niet alleen met u mee, maar houdt u ook proactief op de hoogte van de laatste nieuwigheden. Zo helpen wij u anticiperen op de veranderingen van morgen.

 
 
 
 
 
 

IEDER BEDRIJF ZIJN VEILIGE ROUTE.
ONTDEK ONZE CYBERSECURITY-DIENSTEN

 
 

Firewall as a service:
24/7 optimaal beveiligd


De firewall vormt de eerste verdedigingslinie tegen cyberaanvallen. Door de firewall te verplaatsen naar de private cloud van Telenet Business, is deze altijd up-to-date én schaalt hij vlot mee al naargelang de bandbreedtebehoeften van uw bedrijf. Bovendien heeft u er geen omkijken naar, want deze cloud-firewall wordt volledig beheerd door de experts van Telenet Business.

 
 
 
 

Managed Detection & Response: verzeker uw continuïteit

Preventie is maar één tak van cybersecurity. Wat als een cyberaanval op til is? Dan moet u snel en gepast kunnen reageren om de impact op uw business zo klein mogelijk te houden. Dat kan met onze Managed Detection & Response-service. Deze dienst monitort continu uw volledige security-omgeving en voorziet in een gegarandeerde reactietijd bij incidenten. Samen maken we uw bedrijf weerbaarder tegen cyberaanvallen!

 
 
 
 
 
 

Ransomware assessment:
test uw weerbaarheid

Onze specialisten in cybersecurity brengen samen met uw IT-afdeling alle relevante verdedigingsmechanismen tegen ransomware in kaart. Dit omvat zowel alle essentiële technische verdedigingscomponenten, alsook de vereiste processen en procedures. Op basis daarvan kan dan een verbeterprogramma opgesteld worden.

Onze specialisten in cybersecurity brengen samen met uw IT-afdeling alle relevante verdedigingsmechanismen tegen ransomware in kaart. Dit omvat zowel alle essentiële technische verdedigingscomponenten, alsook de vereiste processen en procedures. Op basis daarvan kan dan een verbeterprogramma opgesteld worden.

 
 
 
 

Inspiratie

 • De risico’s van netwerkaanvallen en mogelijke oplossingen

  Nico Vandevoort, Sales Specialist Security bij Telenet Business, legt uit wat de risico’s zijn van netwerkaanvallen en hoe u zich er best tegen beschermt.

  lees meer
 • Colruyt Group wapent zich tegen DDoS-aanvallen

  "De kost om ons met anti-DDoS te beschermen is slechts een fractie van de mogelijke opbrengst", aldus Wim Derijnck.

  lees meer
 • Thuiswerk vergt een nieuwe beveiligingsaanpak

  Het coronavirus verplicht bedrijven om halsoverkop over te schakelen naar thuiswerk. Die omschakeling houdt heel wat uitdagingen in, vooral op het vlak van cybersecurity.

  lees meer
 
 
 
 

Contact en advies

icoon telefoon

Bel ons op
0800 66 066