Telenet.be

Webmail

Contact

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Geavanceerde oplossingen

Onze ICT-oplossingen vullen ons connectiviteitsaanbod perfect aan. Denk maar aan geïntegreerde LAN/Wifi, Unified Communications & Collaboration (UCC), camerabewaking, toegangscontrole van gebouwen, …. Op die manier kunnen we totaaloplossingen aanbieden op maat van elke onderneming en organisatie.

 
 
 
 
 
 

Unified communications

Communiceer efficiënter met flexibele en future-proof technologie! Met de communicatietechnologie van Telenet Business hebt u alle troeven in handen om efficiënt te communiceren. U bent altijd en overal bereikbaar, waar en wanneer u wil.

 
 
 
 

Contactcenters

Communiceer efficiënter met flexibele technologie. Hebt u de juiste communicatietools om de problemen "nu" op te lossen via elk mogelijk denkbaar kanaal en toestel? Telenet Business helpt u om uw klantbeleving verder te optimaliseren en de continuïteit van uw business te garanderen.

 
 
 
 
 

Internet of things

Slimmer ondernemen. Daarbij wil Telenet Tinx u graag helpen. Door eenvoudige taken te automatiseren. Door processen in uw organisatie te optimaliseren. En met data nieuwe inzichten en bedrijfsmodellen te creëren. Internet of Things ontrafelt voor u de geheimen van uw onderneming!

 
 
 
 
 
 

Contact en advies