Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Doe de check met dit gratis e-book

Gaat u al slim om met uw bedrijfsnetwerk?

Grote bedrijven worstelen vandaag met dezelfde uitdagingen als het over hun netwerk gaat. Deze hebben zowel met het bedrijfsnetwerk zelf te maken, als met het beheer ervan. Dit e-book gaat dieper in op deze uitdagingen, en welke oplossingen beschikbaar zijn in de markt. Daarnaast zet een vragenlijst u op weg naar het meest geschikte netwerk voor uw situatie.

 

 
 

De wereld verandert snel. Ook het netwerk moet mee

In dit gratis e-book:

  • Ontdekt u de belangrijkste trends en uitdagingen die elk netwerk op de proef stellen
  • Leert u over de nieuwe generatie van SD-WAN-netwerken
  • Evalueert u aan de hand van een resem vragen uw huidige bedrijfsnetwerk

e-book netwerk check image 

Laat uw gegevens achter en download dit e-book gratis

We kunnen je vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we je om onze klantendienst te contacteren.
  1. Verplicht
  2. Verplicht
  3. Verplicht
  4. Verplicht Geen geldig e-mailadres
  5. Geen geldig telefoonnummer
  6. Verplicht

Nog vragen? Contacteer een van onze netwerkexperten voor een analyse van uw huidige bedrijfsnetwerk. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken ze uw specifieke behoeften en laten daarbij geen enkele vraag onbeantwoord.

 
 

WAAROM KIEZEN VOOR TELENET BUSINESS?

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke service, daar staan we voor. We willen niet uw zoveelste leverancier zijn, maar wel een echte partner. Een compagnon de route die voor gemoedsrust zorgt en waar u op kunt rekenen vanaf het eerste contact.

 
 

De juiste oplossingen

We zorgen ervoor dat u de IT-omgeving krijgt die bij uw organisatie past. We gaan samen na wat uw noden zijn en koppelen er de beste oplossingen aan. Schaalbaar en flexibel, zodat ze ook morgen nog aan uw noden voldoen.

 
 

Complete begeleiding

Nieuwe toestellen en software vragen vaak wat aanpassing. Wij zorgen voor de nodige opleiding en training, zodat al uw medewerkers vlot met alle technologieën en tools aan de slag kunnen. Zijn er vragen? Wij blijven beschikbaar.