Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 
 
 

20,00

/maand

3 maanden
gratis

Wifi Business

Goeie wifi is goed voor je horecazaak

De meest professionele wifi voor je zaak

 • Tevreden bezoekers: door hen snelle en stabiele wifi aan te bieden
 • Veilig in gebruik: door de aparte toegang voor je zaak en je bezoekers
 • Online zichtbaarheid: door je bezoekers te laten aanmelden via Facebook check-in

20,00

/maand

3 maanden
gratis

 
 
 
 

Wifi Business, dat is sowieso:

Tevreden bezoekers

Je bezoekers en klanten kunnen zich makkelijk aanmelden op het strafste netwerk en daarom keren ze graag terug. Want het strafste netwerk dat is:

 • supersnel wireless internet voor jou en je bezoekers,
 • een stabiel wifi-signaal waarmee iedereen tegelijk online kan zonder dat het netwerk snelheid verliest,
 • wifi-bereik in elke hoek van je zaak dankzij de Access Points.

Veilig in gebruik

Omdat je bezoekers in je zaak via een aparte toegang op je draadloos internet surfen, is de veiligheid van je netwerkgegevens altijd gegarandeerd:

 • jij en je werknemers hebben toegang tot het netwerk via een apart wachtwoord
 • je bezoekers kan je toegang geven door ze te laten inloggen zoals jij dat wil:
  • met een wachtwoord,
  • via een gepersonaliseerde pagina,
  • met een check-in via Facebook: meteen gratis online reclame voor je zaak.

Online zichtbaarheid

Je kan je bezoekers laten aanmelden via een Facebook check-in. Zo zetten ze hun bezoek aan je zaak online in de kijker.

 

Hoe werkt dit?

 • Je bezoeker selecteert het wifi-netwerk van je zaak.
 • Hij komt op je Facebook Business-pagina terecht waar hij kan inchecken.
 • De check-in verschijnt automatisch op de tijdslijn van je bezoeker.

De voordelen:

 • Je krijgt meer bezoekers op je Facebook Business-pagina en zo ook meer likes en reviews. En je komt meer te weten over je doelpubliek.
 • Je krijgt gratis online reclame in het Facebook-netwerk van je bezoekers.

Meer info over hoe dit precies in z'n werk gaat, vind je hier.

Zorgeloos ondernemen

icoon headset
Meest persoonlijke helpdesk

Je kan elke dag van 9 tot 17 uur terecht bij onze adviseurs van de A-desk: de meest persoonlijke helpdesk ooit. Zo kan je helemaal gerust zijn.

icoon open deur
Supersnel herstel*

Voor je Fibernet-verbinding en je wifi-installatie geniet je van een topservice. Een probleem? We repareren het dezelfde dag!

*Een herstelling nodig voor je business producten? Bel ons op werkdagen voor 15u00 en op zaterdag voor 12u00, dan komen we dezelfde dag nog bij je langs. Indien mogelijk zullen wij de herstelling die dag nog uitvoeren.

 
 
 

Een medewerker contacteert je om dit product af te stemmen op maat van je bedrijf. Vraag alvast naar je promo.

Om te genieten van Wifi Business heb je Fibernet nodig.

Je hebt al Fibernet voor € 55,55 per maand. En je kan ook genieten van Wifi Business als je over KLIK BURO of KLIK beschikt.

Voorwaarden

Aanbod: Eerste 3 maanden gratis Wifi Business (t.w.v. € 60,00); en gratis installatie en activering Wifi Business (t.w.v. € 100,00). Geldig voor nieuwe Telenet Business klanten, alsook voor bestaande Telenet Business klanten die nog geen Wifi Business hebben, op voorwaarde dat Wifi Business ten laatste op 31/10/2020 wordt afgenomen. Om te genieten van Wifi Business hebt u een Fibernet verbinding nodig (als individueel product of als onderdeel van KLIK BURO of KLIK). U hebt al Fibernet (als individueel product) voor € 55,55 per maand. Aanbod niet geldig op bijkomende access points. Bijkomende access points aan € 15,00 per maand. Wifi Business, alsook Fibernet, KLIK BURO en KLIK, zijn voorbehouden voor ondernemers en zelfstandigen die beschikken over een ondernemingsnummer. De algemene voorwaarden van Telenet Business zijn van toepassing. Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing (meer info: telenet.be/internetgebruik). Prijzen exclusief BTW.

 

Ik heb interesse in Wifi Business X

Laat hier je gegevens achter en wij contacteren je om samen dit product op maat van je bedrijf af te stemmen.

Formulier verzenden Even geduld ...
We kunnen je vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we je om onze klantendienst te contacteren.
 1. Verplicht in te vullen
 2. Verplicht in te vullen
 3. Verplicht in te vullen Gelieve een geldig GSM in te vullen.

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Is jouw bedrijf nog geen Telenet Business klant?*

Dan verwerkt Telenet jouw persoonsgegevens enkel naar aanleiding van je aanvraag. Indien je wenst dat Telenet jouw persoonsgegevens gebruikt om je in de toekomst te informeren over de Telenet producten en diensten, dan kan je dat hieronder aangeven. Zodra jouw bedrijf Telenet Business klant wordt, zal de verwerking van je persoonsgegevens onderworpen worden aan de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de bestelde producten of diensten – het Telenet privacybeleid. Het bedrijf wordt daarover op dat moment nader geïnformeerd.

Is jouw bedrijf al Telenet Business klant?

Dan worden jouw persoonsgegevens verwerkt zoals uiteengezet in de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de betrokken producten of diensten die het bedrijf heeft – het Telenet privacybeleid.

 

Je hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel indien jouw bedrijf Telenet Business klant is en een Mijn Telenet account heeft) en de Telenet winkelpunten. In het winkelpunt dien je eerst een bewijs van je identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van jouw identiteitskaart.

 

Indien je een klacht hebt in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit via: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/acties/klacht-indienen

 

* Voor de gemakkelijkheid spreken we hierboven steeds over “bedrijf”. Deze kennisgeving inzake privacy is echter ook van toepassing op de persoonsgegevens die jij ons als zelfstandige meedeelt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beheer makkelijk je wifi-netwerk via ons handige portaal

 
 
 
 

Alle details van Wifi Business

Wifi-bereik

Wifi-bereik in elk hoekje van je zaak

Wifi moet overal beschikbaar zijn waar jij dat wenst. Met Wifi Business genieten jij en je bezoekers van draadloos internet in elke hoek van jezaak. De Access Points van Wifi Business zorgen ervoor dat je je wifi-netwerk binnen uw zaak zover kan uitbreiden als je zelf wil.

 

 

In het abonnement van Wifi Business zit 1 Access Point in de prijs inbegrepen. Je kan het wifi-bereik verder optimaliseren met behulp van bijkomende netwerkuitbreiders:

 

Access Point

Met een Access Point kan je je wireless internet in huis uitbreiden vanaf een plek waar je een netwerkaansluiting hebt.

Voordelen

 • Extra wifi-dekking
 • Geen snelheidsverlies tussen de modem en het Access Point

1ste Access Point inbegrepen. Bijkomende Access Points voor € 15 / maand. Je kan tot 3 bijkomende Access Points bestellen. Nood aan meer? Ontdek onze wifi-oplossing voor grotere bedrijven.

Powerline

Met een Powerline maak je van ieder willekeurig stopcontact een extra vaste netwerkaansluiting.

 

Voordelen

 • Er moet geen extra ethernetkabel gelegd worden

Je hebt 2 Powerlines nodig om te starten. Eén verbind je met je modem en de andere plaats je in de ruimte waar je een extra netwerkaansluiting wilt. De maandelijkse kost van een set van twee Powerlines bedraagt € 1,65 /maand per set. Voor de eerste set wordt geen kost aangerekend.

Let wel: Wifi Powerlines zijn niet compatibel met Wifi Business.

Installatie

Wifi Business wordt volledig geïnstalleerd door Telenet: wij komen langs, kijken hoeveel wifi Access Points je zaak nodig heeft, installeren en onderhouden alles.

 

Tijdens de installatie maakt onze technieker alles startklaar en loopt samen met jou door ons handige online portaal.

Inbegrepen service

Eens de installatie achter de rug is, kan je als klant steeds terecht bij onze helpdesk voor vragen of storingen aan je wifi-opstelling. Eén aanspreekpunt voor zowel hardware als internetconnectie. En bij een herstelling komt de technieker dezelfde dag nog langs.*

 

Als Wifi Business-klant geniet je bovendien van volgende professionele service:

 

 • je kiest zelf de expert die je aan de lijn wenst. Dit kan online of via de gratis A-desk app
 • je hoeft nooit meer te wachten aan de lijn: met 1 klik vraag je ons om jou terug te bellen

 

*Een herstelling nodig voor uw business producten? Bel ons op werkdagen voor 15u00 en zaterdag voor 12u00, dan komen wij dezelfde dag nog bij je langs en indien mogelijk zullen wij de herstelling die dag nog uitvoeren.

 
 
 
 

Inspiratie

 • Li O Lait serveert koffie met snelle wifi

  Koffiebar Li O Lait in Brugge rekent op Wifi Business voor snelle wifi. "Nu logt iedereen in op mijn wifi via Facebook", zegt Li Vandamme.

  lees meer
 • 3 Stappen naar meer omzet en klanten dankzij je wifi

  Wist je dat 88% van de Vlaamse consumenten kiest voor een zaak met wifi? Op café, restaurant en hotel: je bezoekers willen veilig kunnen surfen op snelle, stabiele, gratis wifi.

  lees meer
 
 

Veelgestelde vragen

Ik ben al Telenet internet klant. Wat is het verschil met mijn huidige wifi oplossing?

Je geniet nu al van het strafste internet van België, inclusief wifi signaal.

 

Wat zijn de bijkomende voordelen van Wifi Business?

Veiliger

Je kan je privé wifi-netwerk van je huidige abonnement eenvoudig openstellen door je wachtwoord te delen met je klanten. Je netwerk afschermen met een paswoord en dit vervolgens afficheren of delen met bezoekers is echter geen veilige keuze.

 

Met Wifi Business beschik je over een gescheiden toegang tot je wifi:

 • één toegang voor jou (en je werknemers), die je makkelijk afschermt met een wachtwoord 
 • één toegang voor je klanten, met een inlogmethode naar keuze 

Zo worden je data en systemen beter afgeschermd.

Monitor je verbruik

Raadpleeg op elk moment het wifi-verbruik van jezelf en je werknemers, maar ook van je klanten. Daarnaast bepaal je zelf hoeveel bandbreedte je toekent aan je eigen wifi-netwerk en hoeveel bandbreedte je voorziet voor je klanten.

Weet wie er online gaat

Als je je privé-netwerk van je huidige abonnement openstelt voor klanten, heb je helaas geen zicht op wie gebruikmaakt van je wifi.

 

Met Wifi Business kan je makkelijk nagaan wie en welke toestellen verbonden zijn met jouw wifi-netwerk en indien nodig de toegang van gebruikers blokkeren. Zo behoud jij de controle.

Gratis reclame

Met Wifi Business kan je je bezoekers zich laten aanmelden via een Facebook check-in. Hoe werkt dat?

 

 1. Je klant selecteert het wifi-netwerk van jouw zaak.
 2. Hij/zij wordt vervolgens naar je Facebook Business-pagina geleid en gevraagd een check-in te doen.
 3. Na het inchecken krijgt je bezoeker toegang tot je wifi.
 4. De check-in verschijnt op de Facebook tijdslijn van je klant.

 

Voordelen? Meer bezoeken op je Facebook Business-pagina, wat leidt tot meer likes, meer reviews én een betere kennis van je doelpubliek. Bovendien maken je klanten gratis online reclame voor je zaak bij hun Facebook-netwerk.

Kan ik Wifi Business zelf installeren?

Wifi Business wordt steeds geïnstalleerd door één van onze ervaren techniekers. Zij komen langs en kijken ter plaatse hoeveel wifi access points je zaak nodig heeft. Op die manier verzekeren wij een optimale wifi-ervaring voor jou en je bezoekers.

Hoe krijg ik toegang tot de online portaal?

Via deze link heb je toegang tot de online portaal van Wifi Business.

HOEVEEL ACCESS POINTS HEB IK NODIG?

Wifi moet overal geraken waar jij dat wil. Het bereik van je wifi-signaal breid je makkelijk uit met een netwerk-uitbreider zoals een Access Point.

 

Hoeveel Access Points heb je nodig voor een optimaal wifi-signaal in elke hoek van je zaak? Dat is afhankelijk van factoren als de grootte van je zaak, het aantal verdiepingen, de plaats van je modem, of bepaalde stoorzenders.

 

Onze experts geven advies over de meest optimale wifi-opstelling op maat van jouw zaak. Wifi Business wordt steeds geïnstalleerd door onze techniekers. Zij komen langs en kijken ter plaatse hoeveel wifi Access Points je zaak nodig heeft, ze installeren deze en zorgen zo voor een optimale wifi-ervaring voor jou en je bezoekers.

 

In je Wifi Business-abonnement zit reeds 1 Access Point inbegrepen. Je kan tot 3 bijkomende Access Points bestellen voor €15/maand per stuk. (Meer nodig? Ontdek onze wifi-oplossing voor grotere bedrijven)

WAT HEB IK NODIG OM WIFI BUSINESS AAN TE SCHAFFEN?

Om te kunnen genieten van Wifi Business heb je Business Fibernet, KLIK of KLIK buro nodig. Wifi Business kan niet gecombineerd worden met Safespot Pro.

 
 
 
 
 

Contact en advies