Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Managed Wifi

Nog efficienter werken dankzij een professioneel wifi-netwerk

Managed Wifi speciaal voor uw kantoor

Medewerkers moeten veilig, vlot en van overal toegang hebben tot uw netwerk en internet om uw zaak te doen bloeien.

 • Flexibel: definieer en beheer zelf verschillende gebruikersprofielen
 • Veilig: het dataverkeer van bezoekers loopt volledig gescheiden van uw intern netwerk
 • Schaalbaar: uw wifi-netwerk groeit mee met uw bedrijf, ook op meerdere locaties
 • Managed: Telenet zorgt dat alles draait, maar u behoudt de controle via een online portaal 
 
 

Managed Wifi, dat is sowieso:

Grootste stabiliteit en hoogste snelheden tot 500 Mbps¹

Met Managed Wifi kan u iedereen in uw bedrijf supersnel laten surfen, tot wel 500 Mbps¹. Een back‑uplijn zorgt er bovendien voor dat uw wifi‑netwerk altijd beschikbaar is, wat er ook gebeurt.

Gemoedsrust, de klok rond

Managed Wifi wordt volledig geïnstalleerd door Telenet: wij komen langs, kijken hoeveel wifi access points uw locatie nodig heeft, installeren en onderhouden alles. We staan 24/7 klaar voor u en lossen incidenten proactief op. Alle afspraken worden duidelijk vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA).

Eén oplossing voor al uw locaties

Wij werken voor elke vestiging een oplossing op maat uit, met het juiste aantal wifi access points in functie van uw locatie. Zo garanderen we het beste bereik. Via het online portaal kan u de instellingen voor al uw vestigingen in één keer gemakkelijk zelf aanpassen.

Gebruiksvriendelijk online portaal

Via een gebruiksvriendelijk online portaal kan u zelf gemakkelijk verschillende gebruikersprofielen definiëren, de snelheid van uw wifi‑netwerk instellen, de uren waarop het beschikbaar is, welke websites en applicaties er toegankelijk zijn, …

Duidelijk prijsmodel

U hoeft de hardware niet aan te kopen, maar huurt ze. U betaalt een eenmalige installatiekost en een maandelijkse huur op basis van de omvang van uw netwerk. Onderhoud en service zijn inbegrepen.

 

Ik heb interesse in Managed Wifi X

Laat hier uw gegevens achter en wij contacteren u om samen dit product op maat van uw bedrijf af te stemmen.

Het formulier wordt verzonden Even geduld ...
We kunnen uw vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we u om onze klantendienst te contacteren.
 1. Verplicht in te vullen
 2. Verplicht in te vullen
 3. Verplicht in te vullen Gelieve een geldig GSM in te vullen.
 1. Verplicht in te vullen Geef een juiste postcode in

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Is jouw bedrijf nog geen Telenet Business klant?*

Dan verwerkt Telenet jouw persoonsgegevens enkel naar aanleiding van je aanvraag. Indien je wenst dat Telenet jouw persoonsgegevens gebruikt om je in de toekomst te informeren over de Telenet producten en diensten, dan kan je dat hieronder aangeven. Zodra jouw bedrijf Telenet Business klant wordt, zal de verwerking van je persoonsgegevens onderworpen worden aan de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de bestelde producten of diensten – het Telenet privacybeleid. Het bedrijf wordt daarover op dat moment nader geïnformeerd.

Is jouw bedrijf al Telenet Business klant?

Dan worden uw persoonsgegevens verwerkt zoals uiteengezet in de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de betrokken producten of diensten die het bedrijf heeft – het Telenet privacybeleid.

 

Je hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel indien jouw bedrijf Telenet Business klant is en een Mijn Telenet account heeft) en de Telenet winkelpunten. In het winkelpunt dien je eerst een bewijs van je identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van jouw identiteitskaart.

 

Indien je een klacht hebt in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit via: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/acties/klacht-indienen

 

* Voor de gemakkelijkheid spreken we hierboven steeds over “bedrijf”. Deze kennisgeving inzake privacy is echter ook van toepassing op de persoonsgegevens die jij ons als zelfstandige meedeelt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

wifi signaal 40 %

van de bedrijven zal in 2018 wifi als standaardconnectie
gebruiken voor niet-mobiele toestellen.

 
 

Ontdek hier in minder dan 2 minuten
alles wat u moet weten over Managed Wifi

 
 
 
 

Portaaldemo

Gebruikersprofiel aanmaken

Maak verschillende gebruikersprofielen aan met hun eigen rechten en instellingen voor bijvoorbeeld medewerkers en klanten. 

 
 

Tijdsgebonden toegangscontrole

Bepaal wie wanneer uw wifi-netwerk mag gebruiken, en aan welke snelheid.

 
 

Applicaties beperken

Bepaal gemakkelijk zelf wie toegang mag krijgen tot welke applicaties en websites. Zo voorkomt u misbruik en zorgt u voor extra veiligheid.

 
 

Meerdere locaties beheren

Beheer de wifi van alle vestigingen centraal in de cloud, dankzij het gebruiksvriendelijke online portaal van onze Managed Wifi.

 
 
 
 

Inspiratie

 • De 3 meest gehoorde ergernissen over gratis wifi

  Klagen jouw klanten ook over een slecht wifi-signaal? Ontdek in dit artikel de meest gehoorde ergernissen over gratis wifi.

  lees meer
 • 3 Stappen naar meer omzet en klanten dankzij je wifi

  Wist je dat 88% van de Vlaamse consumenten kiest voor een zaak met wifi? Op café, restaurant en hotel: je bezoekers willen veilig kunnen surfen op snelle, stabiele, gratis wifi.

  lees meer
 • 4G of wifi? Uw klant kiest op basis van deze 5 criteria

  “Hebt u wifi?” Niet alleen buitenlandse klanten vragen u dit. Volgens welke criteria kiezen klanten tussen wifi en 4G?

  lees meer
 
 

Contact en advies

icoon telefoon

Bel ons op
0800 66 066

 
 
 
 
 
 

1De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). telenet.be/business/internetsnelheid