Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Managed Wifi

Meer gasten en tevreden klanten

Managed Wifi speciaal voor horeca

Onze professionele wifi-oplossing garandeert u een uitstekende verbinding op maat van uw horeca-zaak.

 • Supersnel: uw wifi is op elk moment supersnel, óók als er veel gebruikers tegelijk surfen
 • Optimaal bereik: voldoende wifi access points zorgen voor een sterk wifi-signaal in héél uw zaak
 • Ultrastabiel: dankzij robuuste hardware en een back‑uplijn is uw wifi‑netwerk altijd beschikbaar
 • Managed: Telenet beheert de hardware, maar u behoudt de controle via een online portaal
 
 

Managed Wifi, dat is sowieso:

Optimaliseer uw klantenervaring

Uw klanten verwachten snel internet. Door snelle en betrouwbare wifi aan te bieden die uw klanten of gasten eenvoudig kunnen gebruiken, verhoogt u uw klantentevredenheid.

Weet wie er in uw zaak of hotel komt

Leer uw klanten (beter) kennen dankzij Managed Wifi. Verzamel heel eenvoudig interessante statistieken zoals het aantal bezoekers in uw zaak, hoelang ze blijven, of ze terugkeren en hoe vaak ze dat doen, ...

Bied gratis wifi aan, in ruil voor een like of een e-mailadres

Definieer heel makkelijk verschillende gebruikersprofielen. Laat klanten inloggen en uw Facebook-pagina liken. Of stuur ze naar een webpagina waar ze kunnen inloggen met hun emailadres.

Zet uw 'promo van de week' extra in
de kijker

Plaats de promo van de week op uw Facebook-pagina of de webpagina waarop klanten moeten inloggen. Motiveer uw klanten om in te loggen via Facebook om uw visibiliteit op sociale media te vergroten en mogelijks ook nieuwe klanten aan te trekken.

Beheer alles heel eenvoudig zelf

Definieer heel makkelijk verschillende gebruikersprofielen. Laat klanten inloggen en uw Facebook-pagina liken. Of stuur ze naar een webpagina waar ze kunnen inloggen met hun emailadres.

 

Ik heb interesse in Managed Wifi X

Laat hier uw gegevens achter en wij contacteren u om samen dit product op maat van uw bedrijf af te stemmen.

Het formulier wordt verzonden Even geduld ...
We kunnen uw vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we u om onze klantendienst te contacteren.
 1. Verplicht in te vullen
 2. Verplicht in te vullen
 3. Verplicht in te vullen Gelieve een geldig GSM in te vullen.
 1. Verplicht in te vullen Geef een juiste postcode in

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Is jouw bedrijf nog geen Telenet Business klant?*

Dan verwerkt Telenet jouw persoonsgegevens enkel naar aanleiding van je aanvraag. Indien je wenst dat Telenet jouw persoonsgegevens gebruikt om je in de toekomst te informeren over de Telenet producten en diensten, dan kan je dat hieronder aangeven. Zodra jouw bedrijf Telenet Business klant wordt, zal de verwerking van je persoonsgegevens onderworpen worden aan de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de bestelde producten of diensten – het Telenet privacybeleid. Het bedrijf wordt daarover op dat moment nader geïnformeerd.

Is jouw bedrijf al Telenet Business klant?

Dan worden uw persoonsgegevens verwerkt zoals uiteengezet in de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de betrokken producten of diensten die het bedrijf heeft – het Telenet privacybeleid.

 

Je hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel indien jouw bedrijf Telenet Business klant is en een Mijn Telenet account heeft) en de Telenet winkelpunten. In het winkelpunt dien je eerst een bewijs van je identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van jouw identiteitskaart.

 

Indien je een klacht hebt in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit via: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/acties/klacht-indienen

 

* Voor de gemakkelijkheid spreken we hierboven steeds over “bedrijf”. Deze kennisgeving inzake privacy is echter ook van toepassing op de persoonsgegevens die jij ons als zelfstandige meedeelt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

icoon bel op balie 63 %

van de particulieren zou een hotel niet boeken
als het geen (gratis) wifi aanbiedt.

zwal wifi signaal 55 %

van de horeca-uitbaters vindt dat slechte wifi
een negatieve impact heeft op z'n business.

 
 
Downloaden icoon

Wilt u meer opvallende cijfers over het belang van wifi in horeca? U vindt ze allemaal in onze whitepaper.

 
 

Portaaldemo

Gebruikersprofiel aanmaken

Maak verschillende gebruikersprofielen aan met hun eigen rechten en instellingen voor bijvoorbeeld medewerkers en klanten. 

 
 

Surfgedraganalyse

Leer uw klanten beter kennen en stem uw aanbod af op de behoeften van uw klanten. Met Managed Wifi krijgt u inzicht in het surfgedrag en verzamelt u gegevens via een facebook login.

 
 

Locatieanalyse

Voorspel de piekmomenten in uw horeca-zaak en pas uw dienstverlening aan door bijvoorbeeld uw personeel efficiënter in te zetten: analyseer hoeveel klanten uw locatie bezoeken, wanneer ze langs komen, hoelang ze blijven, hoe vaak ze terugkomen, enz.

 
 
 
 

Inspiratie

 • De 3 meest gehoorde ergernissen over gratis wifi

  Klagen jouw klanten ook over een slecht wifi-signaal? Ontdek in dit artikel de meest gehoorde ergernissen over gratis wifi.

  lees meer
 • 3 Stappen naar meer omzet en klanten dankzij je wifi

  Wist je dat 88% van de Vlaamse consumenten kiest voor een zaak met wifi? Op café, restaurant en hotel: je bezoekers willen veilig kunnen surfen op snelle, stabiele, gratis wifi.

  lees meer
 • 4G of wifi? Uw klant kiest op basis van deze 5 criteria

  “Hebt u wifi?” Niet alleen buitenlandse klanten vragen u dit. Volgens welke criteria kiezen klanten tussen wifi en 4G?

  lees meer
 
 

Contact en advies

icoon telefoon

Bel ons op
0800 66 066