Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Voldoet jouw bedrijfsInternet aan de noden van vandaag? 

 
 

Doe de check met dit gratis e-book

De afgelopen jaren zijn alle bedrijven, groot én klein, anders gaan werken. Vlot samenwerken en communiceren, van waar dan ook, daar gaat het vandaag om. En dus is een stabiele connectiviteit
belangrijker dan ooit. Het heeft niet alleen een impact op de productiviteit, maar ook op het werkplezier van je medewerkers. Of hoe internet meer en meer de hartslag van je bedrijf bepaalt.

 

 
 

Gratis e-book: In 3 vragen naar het internet dat past bij je bedrijf

Ben je van plan in internet voor je bedrijf te investeren? Of wil je weten of je internetlijn nog aan de noden van vandaag voldoet? Dit e-book helpt je drie cruciale vragen te beantwoorden:

  • Hoe weet ik welke snelheid ik nodig heb?
  • Welke garanties mag ik bij mijn internetlijn verwachten?
  • Wat als mijn bedrijf geen minuut zonder internet kan?

e-book connectiviteit 

Laat uw gegevens achter en download dit e-book gratis

We kunnen je vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we je om onze klantendienst te contacteren.
  1. Verplicht
  2. Verplicht
  3. Verplicht Geen geldig e-mailadres
  4. Verplicht

Meer over bedrijfsinternet? Neem hier een kijkje. Of graag eens van gedachten wisselen over je vaste internetlijn? Bel 0800 66 066 op een moment dat het jou uitkomt. Onze experts helpen je graag verder.

 
 

Waarom kiezen voor Telenet Business?

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke service, daar staan we voor. We willen niet uw zoveelste leverancier zijn, maar wel een echte partner. Een compagnon de route die voor gemoedsrust zorgt en waar u op kunt rekenen vanaf het eerste contact.

 
 

De juiste oplossingen

We zorgen ervoor dat u de IT-omgeving krijgt die bij uw organisatie past. We gaan samen na wat uw noden zijn en koppelen er de beste oplossingen aan. Schaalbaar en flexibel, zodat ze ook morgen nog aan uw noden voldoen.

 
 

Complete begeleiding

Nieuwe toestellen en software vragen vaak wat aanpassing. Wij zorgen voor de nodige opleiding en training, zodat al uw medewerkers vlot met alle technologieën en tools aan de slag kunnen. Zijn er vragen? Wij blijven beschikbaar.