Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Past je internet nog bij je bedrijf?

 
 

Kom het snel te weten met deze checklist

Bedrijfsinternet heeft niet alleen een impact op de productiviteit, maar ook op het werkplezier van je medewerkers. Wij helpen je nagaan of je internetlijn nog bij je bedrijf past.

 

 
 

Gratis checklist: de belangrijke aandachtspunten voor bedrijfsinternet

Bedrijfsinternet is méér dan down- en uploadsnelheid. Maar met welke factoren moet je heel concreet rekening houden? Hoe breng je dat in de praktijk? In onze handige checklist bundelen we alle aandachtspunten. De ideale leidraad voor een gesprek met je internetprovider!

checklist bedrijfsinternet 

Laat uw gegevens achter en download dit e-book gratis

We kunnen je vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we je om onze klantendienst te contacteren.
  1. Verplicht
  2. Verplicht
  3. Verplicht Geen geldig e-mailadres
  4. Verplicht

Meer over bedrijfsinternet? Neem hier een kijkje. Of graag eens van gedachten wisselen over je vaste internetlijn? Bel 0800 66 066 op een moment dat het jou uitkomt. Onze experts helpen je graag verder.

 
 

Waarom kiezen voor Telenet Business?

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke service, daar staan we voor. We willen niet uw zoveelste leverancier zijn, maar wel een echte partner. Een compagnon de route die voor gemoedsrust zorgt en waar u op kunt rekenen vanaf het eerste contact.

 
 

De juiste oplossingen

We zorgen ervoor dat u de IT-omgeving krijgt die bij uw organisatie past. We gaan samen na wat uw noden zijn en koppelen er de beste oplossingen aan. Schaalbaar en flexibel, zodat ze ook morgen nog aan uw noden voldoen.

 
 

Complete begeleiding

Nieuwe toestellen en software vragen vaak wat aanpassing. Wij zorgen voor de nodige opleiding en training, zodat al uw medewerkers vlot met alle technologieën en tools aan de slag kunnen. Zijn er vragen? Wij blijven beschikbaar.