Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Bedrijfsinternet

Als je internet goed draait,
doet jouw bedrijf dat ook.

Comfortabel verbonden met Telenet Business

Een performant netwerk is cruciaal om de efficiëntie en productiviteit in jouw bedrijf te garanderen. Vooral in deze digitale tijden.

 
 
 
 
icon ondesteuning

Vlot geconnecteerd,
met alles en iedereen

 
 
icon ondesteuning

24/7 staan we
voor je klaar

 
 
icon ondesteuning

Wij evolueren
met je mee

 
 
 
 

Oplossingen op maat
van jouw bedrijf

 
 

Business Fibernet

Supersnel internet voor jouw zaak

Stabiel en onbeperkt internet. 24/7 ondersteund door onze experts.

 
 
 
 

Corporate Fibernet

Internet en service op maat van kmo's

Jouw dataverkeer heeft prioriteit op ons netwerk. Zo ben je comfortabel online zonder zorgen.

 
 
 
 

iFiber

Internet aan lichtsnelheid via glasvezel

Neem voorsprong met iFiber, je glasvezelsnelweg met gegarandeerde bandbreedte.

 
 
 
 
 
 

Is je connectiviteit klaar voor de uitdagingen
van morgen?

Laten we dat samen bekijken. Tijdens een telefonische afspraak
kijkt een expert naar de noden van jouw bedrijf,
om zo tot de ideale netwerkoplossing te komen.

Is je connectiviteit klaar voor de uitdagingen
van morgen?

Laten we dat samen bekijken. Tijdens een telefonische afspraak kijkt een expert naar de noden van jouw bedrijf,
om zo tot de ideale netwerkoplossing te komen.

 
 
 
 

Is jouw netwerk klaar voor de toekomst? Laten we dat samen analyseren. X

Tijdens een telefonische afspraak kijkt een expert naar de noden van jouw bedrijf. Zo komen jullie na een doelgerichte analyse tot een netwerkoplossing op maat.

 

Laat hier jouw gegevens achter. Wij contacteren je snel.

Het formulier wordt verzonden Even geduld ...
We kunnen uw vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we u om onze klantendienst te contacteren.
  1. Verplicht in te vullen
  2. Verplicht in te vullen
  3. Verplicht in te vullen Gelieve een geldig GSM in te vullen.
  4. Verplicht in te vullen Geef een juiste postcode in
  5. Verplicht in te vullen

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Is jouw bedrijf nog geen Telenet Business klant?*

Dan verwerkt Telenet jouw persoonsgegevens enkel naar aanleiding van je aanvraag. Indien je graag wenst dat Telenet jouw persoonsgegevens gebruikt om je in de toekomst te informeren over de Telenet producten en diensten, dan kan je dat hieronder aangeven. Zodra jouw bedrijf Telenet Business klant wordt, zal de verwerking van je persoonsgegevens onderworpen worden aan de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de bestelde producten of diensten – het Telenet privacybeleid. Het bedrijf wordt daarover op dat moment nader geïnformeerd.

Is jouw bedrijf al Telenet Business klant?

Dan worden jouw persoonsgegevens verwerkt zoals uiteengezet in de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de betrokken producten of diensten die het bedrijf heeft – het Telenet privacybeleid.

 

 

Je hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel indien jouw bedrijf Telenet Business klant is en een Mijn Telenet account heeft) en de Telenet winkelpunten. In het winkelpunt dient je eerst een bewijs van uw identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van jouw identiteitskaart.

 

Indien je een klacht hebt in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit via: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/acties/klacht-indienen

 

* Voor de gemakkelijkheid spreken we hierboven steeds over “bedrijf”. Deze kennisgeving inzake privacy is echter ook van toepassing op de persoonsgegevens die jij ons als zelfstandige meedeelt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ontdek de verhalen
van onze klanten

klinger

Voor Klinger begint
alles met connectiviteit

Ook in de toekomst blijven we 'anders werken'. Een goede verbinding met het bedrijfsnetwerk is daarbij van cruciaal belang. Het leidde bij Klinger ondermeer tot de installatie van een supersnelle, ultrabetrouwbare internetverbinding met back-up. “We bereiden ons voor op de toekomst. De nieuwe oplossingen die we in huis haalden, moesten dus up-to-date, technisch hoogstaand, kostenefficiënt en uitbreidbaar zijn“, vertelt general manager Manuel Sannen.

Bostoen bouwt aan toekomstbestendige IT-visie

Bouwbedrijf Bostoen doet voor zijn IT-verhaal volop beroep op Telenet Business. “Dat ik altijd op hen kan terugvallen, zorgt voor een geruststellend gevoel. Als ICT-manager moet je met vele zaken rekening houden, waardoor je de expertise van Telenet Business goed kan gebruiken“, aldus ICT-manager Steve Wittouck.

botsoen

Botsoen

Bostoen bouwt aan
toekomstbestendige IT-visie

Bouwbedrijf Bostoen doet voor zijn IT-verhaal volop beroep op Telenet Business. “Dat ik altijd op hen kan terugvallen, zorgt voor een geruststellend gevoel. Als ICT-manager moet je met vele zaken rekening houden, waardoor je de expertise van Telenet Business goed kan gebruiken“, aldus ICT-manager Steve Wittouck.

onafhankelijk ziekenfondsen

Onafhankelijke Ziekenfondsen
upgraden netwerk op 3 dagen tijd

Een kleine duizend medewerkers van de Onafhankelijke Ziekenfondsen werkten af en toe thuis. En plots moesten 3500 mensen voltijds thuiswerken. “Daarbij mocht niets mislopen, want 3 miljoen klanten rekenen op ons”, benadrukt CIO Wim Van heesbeke.

 
 

Een netwerk kiezen,
doe je met kennis van zaken

Daarom deze bruikbare tips, waardevolle cijfers en authentieke getuigenissen.

Vijf tips voor meer IT continuity

Een internetonderbreking leidt bij de meeste bedrijven tot aanzienlijke kosten en inkomstenverlies. Bij een derde van de bedrijven kunnen medewerkers hun activiteiten niet voortzetten, één op tien spreekt zelfs van rampzalige gevolgen voor de verkoop en de service naar klanten. Wij geven vijf tips die ervoor zorgen dat het niet zover komt.

 
 

Straffe resultaten: klanten Telenet Business zijn het meest tevreden

Telenet Business behaalt de eerste plaats in het IT-domein ‘Network & telecommunications’ in de Belux-tevredenheidsenquête van onderzoeksbureau Whitelane Research. Klanten zijn dus uiterst tevreden over het uitbesteden van hun diensten. Ziehier de mooie cijfers – waarvoor dank!

 
 

Zó speelt Telenet in op de
veranderende markt

Een van de vragen die je steeds vaker hoort, is de vraag naar redundantie. Bij zowel grotere bedrijven als kmo’s is de beschikbaarheid van internet vandaag veel belangrijker dan enkele jaren geleden.

 
 

Dít zijn de mensen achter ons netwerk

Ook als het buiten 34 graden warm is, vind je de mensen van het Service Operations Center terug op hun vaste plekje in het Telenet hoofdkantoor in Mechelen. “We staan dag en nacht, 7 dagen op 7 paraat”, vertelt Wim Van Dyck.

 
 
 
 
 
 

IS JOUW BEDRIJF BINNENKORT OOK
EEN VAN ONZE TEVREDEN KLANTEN?