Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 

SecuriQam

Slimme camera’s helpen bij het verhogen van de veiligheid

SecuriQam: de slimme en verplaatsbare camera

Sluikstorten, diefstal, vandalisme, mobiliteitsproblemen, evenementen… Het zijn uitdagingen waar elke organisatie mee te maken heeft. De SecuriQam helpt u om snel en efficiënt op zulke situaties in te spelen. Zo kan u bepaalde zones effectief monitoren en de veiligheid van uw bezoekers, medewerkers of burgers verhogen.

U hangt de camera waar en wanneer u onregelmatigheden verwacht, bedient haar vanop afstand en verplaatst ze eenvoudig mee met de risico’s. Extra mogelijkheden hierbij zijn bv. videoanalyse en automatische nummerplaatherkenning.

 
 

 

 

SecuriQam, dat is sowieso:

Onze verplaatsbare camera’s zijn eenvoudig inzetbaar. Opstellen of weghalen gaat razendsnel. Omdat de wifi- en 4G-antennes én de batterij ingebouwd zijn, moet u zelfs geen enkele kabel aansluiten. U zet ze dus in waar u wil. Zo investeert u veel minder in tijd en materiaal en benut u uw camera’s optimaal.

Hebben uw camera’s een onregelmatigheid of misdrijf geregistreerd. Dan wilt u meteen de juiste beelden kunnen gebruiken. Onze intelligente camera’s slaan de afwijkende bewegingen op en geven u de kans om meteen naar die momenten te springen. Zo hebt u onmiddellijk het juiste beeld vast. 

Met de SecuriQam kan u ook op voorhand instellen voor welke afwijkende bewegingen u een melding wil ontvangen: auto’s die in de verkeerde richting rijden, personen die te lang blijven rondhangen, objecten die verdwijnen binnen een bepaalde zone, … De SecuriQam verstuurt automatisch een e-mail als het zover is en u kan onmiddellijk ingrijpen.

Scherpstellen, zoomen, beelden opvragen, automatische meldingen instellen, … alles gebeurt vanaf onze eenvoudige en gebruiksvriendelijke software. Die bedient u vanop gelijk welke computer, gelijk waar. Die software kost helemaal niets.

Bent u al klant? Bel dan 03 355 40 80.

 
 

Stappenplan SecuriQam

Stap 1

Hang het frame aan de paal of muur vast

 
 

Stap 2

Kantel de SecuriQam op zijn plaats, zodat hij vasthangt op het frame

 
 

Stap 3

Zet de SecuriQam aan

 
 

Stap 4

Check of de camera goed functioneert

 
 
 
 
 
 

Waarom kiezen zij voor SecuriQam

 
 

De 3 modellen van de SecuriQam

De SecuriQam IVA 2MP en de SecuriQam IVA 6MP zijn speciaal ontwikkeld om als intelligente autonome camera's snel en eenvoudig in te zetten voor: beveiliging; toezicht op afgelegen sites; mobiliteit; sluikstorten; toezicht op de openbare orde en evenementen; werfbeveiliging; onderzoek van productieprocessen; natuur en milieu observaties.

De SecuriQam LPR is speciaal ontwikkeld om als intelligente autonome camera snel en eenvoudig te voorzien in een 24/7 automatische nummerplaatherkenning voor: verkeersmonitoring; sluikstorten; zwerfvuil; toezicht op afgelegen sites; toezicht op de openbare orde en evenementen; werfbeveiliging.

De SecuriQam PTZ is speciaal ontwikkeld om als intelligente autonome camera snel en eenvoudig in te zetten voor: actieve camerabewaking; toezicht op de openbare orde en evenementen; werfbeveiliging; toezicht op afgelegen sites; sluikstorten en zwerfvuil; onderzoek van productie processen; natuur- en milieu observaties.

 
 
 

Contact en advies