Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Hallo,
Brussel!

Telenet breidt uit.

Brussel bruist van ambitie en is een bron van inspiratie
voor bedrijven die vooruit willen. Daarom wil Telenet Business er
ondernemers helpen hun zaak nog sneller te laten groeien.
Niet enkel als dienstverlener, maar ook als partner. Zij aan zij. Op uw ritme.
En nemen het snelste internet2 mee!

 
 

Telenet Business biedt u

icoon laptop

Het snelste internet2

 
 
icoon vaste lijn

Mobiel en vast bellen
zonder tellen

 
 
icoon televisie

Tv om naar uit te kijken

 
 
icoon headset

Een klantendienst van
hoge kwaliteit

 
 
 
 

 

 
 
 
 
 

Het snelste internet2 ? O ja! Bij Telenet surft u gegarandeerd op een stabiel en betrouwbaar netwerk.
En bovendien supersnel, getest door Ookla. Want uw zaak verdient de strafste tools.

Het snelste internet2. Officieel.

Via Ookla, de wereldautoriteit in speedtests, hebben de Belgen zo'n 1,5 miljoen keer de snelheid van hun individuele breedbandverbinding gemeten. Wat bleek? Telenet was de allersnelste2, met voorsprong. Vergelijk zelf!

 

Bekijk de resultaten en doe de test

 
 
Gigaklaar voor de
toekomst

Vandaag reeds het snelste internet2 voor uw zaak met snelheden tot maar liefst 500 Mbps1. En tegen eind 2019 zelfs tot 1 gigabit1. Dat is maar liefst 5x sneller dan vandaag.

 
 
Een intelligent netwerk

Zelfs als al uw medewerkers tegelijk surfen, vormen uw toestellen één krachtig, geïntegreerd systeem. Zowel op kantoor als onderweg. Onze unieke technologie zorgt voor een optimaal en stabiel wifisignaal in elke hoek van uw bedrijfsgebouw!

 
 
 
 
 

Mobiel en vast bellen zonder tellen Vlotte communicatie met uw klanten, leveranciers en werknemers is van
levensbelang voor uw zaak. Onbeperkt bellen via uw vaste lijn én mobiel
bellen voor een voordelige prijs? Komt in orde.

Bel erop los met uw vaste lijn

Bel gerust naar vaste en mobiele nummers in België, Europa, maar ook naar de VS en Canada. U blijft altijd bereikbaar via één algemeen nummer. En ook met de Triiing-app belt u gratis.

 
 
Belachelijk voordelig mobiel bellen en
surfen

De hele dag mobiel bellen, surfen, streamen en documenten downloaden op een van de beste netwerken in België, met geweldige 4G-dekking.

 
 
 
 
 

Tv om naar uit te kijken Op elk moment kijken naar wat u wil. Op tv, tablet, smartphone of pc.
En er zijn nóg voordelen van digitale tv.

Geef uw ogen de kost

Met digitale tv ziet u 112 zenders, waarvan 55 in HD. Op elk scherm genieten u en uw klanten van programma's, films en opnames in sublieme beeld- en geluidskwaliteit.

 
 
Mis nooit een programma

Even het nieuws pauzeren? Opnames op afstand programmeren? Naar de ene uitzending kijken en 2 andere opnemen? Het kan allemaal met uw Telenet Digicorder.

 
 
Yelo Play maakt van alle schermen een tv

Met onze Yelo Play-app maakt u van elke smartphone, tablet of pc een scherm. Zo kijkt iedereen naar z'n favoriete programma, serie of film. Met wel 5 tegelijk!

 
 
Het strafste entertainment

Met Play, Play More, Play Sports en Be tv wordt de keuze écht eindeloos. Bij Telenet bekijkt u series van wereldklasse, recente kaskrakers en sport van absolute topklasse.

 
 
 
 
 

Een klantendienst van hoge kwaliteit Hoe groot of klein uw zaak ook is, we zorgen voor u met service op maat. Onze
B2B-specialisten hebben op elk moment het gepaste advies voor uw vraag.

Een klantendienst waar uw onderneming echt iets aan heeft

We pakken met plezier elk probleem en iedere vraag aan. Onze klantendienst helpt uw bedrijf snel en efficiënt. Telefonisten en verkopers, technici en socialemediateam … Ze staan allemaal voor u paraat.

  • Altijd een expert aan de lijn via een speciaal nummer voor professionals.
  • Herstelling nodig? We komen dezelfde dag nog langs.
 
 
 
 
 

Klaar voor uw digitale versnelling?

Met een beetje hulp van Telenet Business kan u nu ook uw zaak in de digitale versnelling zetten. Concreet, kunnen de Vlaamse en de Brusselse ondernemers gratis het bezoek van een onafhankelijke digitale expert boeken. Deze leert u alles over online adverteren, hoe meer likes scoren op social media en het oprichten van een online shop.

 
 
 
 
 

Telenet Business op maat van uw bedrijf

Kies dé all-in voor uw bedrijf

FLUO GO

68,50

39
/maand*

icoon laptop

Surfen

icoon vaste lijn

Bellen

icoon tv

TV

 
 

* Eerste 6 maanden

Stel uw eigen bundel samen

Business Fibernet 200

52

GRATIS
3

maanden

Surfen


met
of
zonder

icoon vaste lijn met doorzichtigheid

Bellen

of


of

icoon smartphone met doorzichtigheid

Mobiel

of


of

TV

TV     

 
 

Voorwaarden

Promotie FLUO GO

Korting van € 29,50 gedurende 6 maanden op Business Fibernet 100. Na afloop betaalt de klant de op dat moment geldende standaardprijs van Business Fibernet. Gratis installatie (t.w.v. € 70,25) en gratis activering (t.w.v. € 41,32). Kiest u voor een duurdere installatie (Comfort Plus-installatie), dan krijgt u € 70,25 korting op de installatie. Aanbod geldig voor nieuwe klanten, alsook voor bestaande klanten die nog geen Telenet-internet hebben, op voorwaarde dat ze Business Fibernet (als individueel product of als onderdeel van FLUO of WIGO Business (Pro)) afnemen ten laatste op 31/08/2018. Business Fibernet, FLUO, Optie Speedboost 500 Business en WIGO Business (Pro) zijn voorbehouden voor ondernemers en zelfstandigen die beschikken over een ondernemingsnummer. Prijzen excl. BTW. Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties en promoties.

Business Fibernet 100: De downloadsnelheid is beperkt tot max. 100 Mbps1, de uploadsnelheid is beperkt tot 1 en de surfvolume is 200 GB/maand. Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing. Meer info, zie telenet.be/internetgebruik

Zonder onderbrekingen: Alle verbintenissen van Telenet zijn inspanningsverbintenissen, geen resultaatsverbintenissen.

Onbeperkt bellen: Sms'en en bellen - alleen binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone) en met uitzondering van speciale nummers en diensten van derde partijen - is steeds inbegrepen in de prijs van het abonnement, op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod vaste en/of mobiele telefonie (zie www.telenet.be/algemenevoorwaarden).

Digitale tv op al je schermen: Het aantal schermen waarop men tegelijkertijd digitale TV kan kijken, is beperkt. Voor elk TV-scherm is een digicorder of -box noodzakelijk. Raadpleeg de "Gebruiksvoorwaarden Yelo Play" (zie www.telenet.be/algemenevoorwaarden).

Promotie Business Fibernet

Korting van € 52 gedurende 3 maanden op Business Fibernet 200 en Business Fibernet 240 Plus. Na afloop betaalt de klant de op dat moment geldende standaardprijs van Business Fibernet. Gratis installatie (t.w.v. € 70,25) en gratis activering (t.w.v. € 41,32). Kiest u voor een duurdere installatie (Comfort Plus-installatie), dan krijgt u € 70,25 korting op de installatie. Aanbod geldig voor nieuwe klanten, alsook voor bestaande klanten die nog geen Telenet-internet hebben, op voorwaarde dat ze Business Fibernet (als individueel product of als onderdeel van FLUO of WIGO Business (Pro)) afnemen ten laatste op 31/08/2018. Business Fibernet, FLUO, Optie Speedboost 500 Business en WIGO Business (Pro) zijn voorbehouden voor ondernemers en zelfstandigen die beschikken over een ondernemingsnummer. Prijzen excl. BTW. Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties en promoties.

Business Fibernet: Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing. Meer info, zie telenet.be/internetgebruik

Altijd online zonder onderbrekingen: Alle verbintenissen van Telenet zijn inspanningsverbintenissen, geen resultaatsverbintenissen.

Meteen geholpen: Bel ons op werkdagen voor 15u00 en zaterdag voor 12u00, dan komen wij dezelfde dag nog bij u langs en indien mogelijk zullen wij de herstelling die dag nog uitvoeren.

 
 
 

U wil overstappen?

We brengen uw overstap zorgeloos in orde. Daar kan u op rekenen.
Heeft u toch nog vragen? Dan staan we steeds voor u klaar via 0800/66.253.

 

 
 

Telenet-winkelpunten in uw buurt