Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 

Vanaf 25 oktober 2020 passen we de tarieven aan van een aantal van onze diensten. Meer info.

 
 
 
 

SUPERSNEL INTERNET

Jouw inzet verdient onze toewijding.

Het doorzettingsvermogen van ondernemend Brussel is indrukwekkend. Ook jij bent ongetwijfeld hard aan ’t werk om deze periode achter je te laten. Jouw inzet, dag en nacht, dat is ongezien. Daarom helpen we graag waar we kunnen, om jouw zaak vooruit te helpen.

 • Supersnel en onbeperkt internet.
 • De meest persoonlijke service ooit.
 • 24/7 technische hulp, altijd voor jou bereikbaar.
 
 

Business Fibernet

Schakel nu over op ultrasnel onbeperkt internet en geniet 2 maanden gratis.

Onbeperkt internet

Download: 300 Mbps

Upload: 30 Mbps

€ 52 /maand

Ik heb interesse in Business Fibernet 

Laat hier uw gegevens achter en wij contacteren u om samen dit product op maat van uw bedrijf af te stemmen. U krijgt de eerste 2 maanden internet gratis.

Het formulier wordt verzonden Even geduld ...
We kunnen uw vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we u om onze klantendienst te contacteren.
 1. Verplicht in te vullen
 2. Verplicht in te vullen
 3. Verplicht in te vullen Gelieve een geldig GSM in te vullen.
 1. Verplicht in te vullen Geef een juiste postcode in

De persoonsgegevens die u ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BVBA, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Is uw bedrijf nog geen Telenet Business klant?*

Dan verwerkt Telenet uw persoonsgegevens enkel naar aanleiding van uw aanvraag. Indien u graag wenst dat Telenet uw persoonsgegevens gebruikt om u in de toekomst te informeren over de Telenet producten en diensten, dan kan u dat hieronder aangeven. Zodra uw bedrijf Telenet Business klant wordt, zal de verwerking van uw persoonsgegevens onderworpen worden aan de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de bestelde producten of diensten – het Telenet privacybeleid. Het bedrijf wordt daarover op dat moment nader geïnformeerd.

Is uw bedrijf al Telenet Business klant?

Dan worden uw persoonsgegevens verwerkt zoals uiteengezet in de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de betrokken producten of diensten die het bedrijf heeft – het Telenet privacybeleid.

 

U hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op u betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. U kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel indien uw bedrijf Telenet Business klant is en een Mijn Telenet account heeft) en de Telenet winkelpunten. In het winkelpunt dient u eerst een bewijs van uw identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van uw identiteitskaart.

 

Voor klachten in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens door Telenet, kan u zich wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel / +32 (0)2 274 48 00 / contact@apd-gba.be / https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/ 

 

* Voor de gemakkelijkheid spreken we hierboven steeds over “bedrijf”. Deze kennisgeving inzake privacy is echter ook van toepassing op de persoonsgegevens die u ons als zelfstandige meedeelt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U verkiest liever ultrasnel internet in een bundel ?

Kies voor KLIK

 
 

Voorwaarden

Supersnel internet

De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…).. Meer info: www.telenet.be/uwinternetsnelheid

Gratis installatie en activering
Gratis installatie (t.w.v. €70,25) en gratis activering (t.w.v. €41,32). Kiest u voor een duurdere installatie (Comfort Plus-installatie), dan krijgt u €70,25 korting op de installatie. Aanbod geldig voor nieuwe klanten, alsook voor bestaande klanten die nog geen Telenet-internet hebben, op voorwaarde dat ze Business Fibernet (als individueel product of als onderdeel van KLIK buro of KLIK afnemen ten laatste op 30/09/2020. Business Fibernet, KLIK buro, Optie Speedboost 1G Business en KLIK zijn voorbehouden voor ondernemers en zelfstandigen die beschikken over een ondernemingsnummer en zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden van Telenet Business. Telenet biedt fiber tot de node aan – lokaal distributienetwerk in kabel. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing (meer info: zie telenet.be/internetgebruik).

 

Prijzen exclusief BTW. Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties en promoties.

Promotie Brussel :2 maanden gratis Business Fibernet
Aanbod geldig in postcodegebieden in Brussel waar Telenet beschikbaar is. Korting gedurende 2 maanden op Business Fibernet (als individueel product of als onderdeel van KLIK of KLIK buro). Na afloop betaalt de klant de op dat moment geldende standaardprijs van Business Fibernet. Aanbod geldig voor nieuwe klanten, alsook voor bestaande klanten die nog geen Telenet-internet hebben, op voorwaarde dat ze Business Fibernet (als individueel product of als onderdeel van KLIK of KLIK Buro) afnemen ten laatste op 30/09/2020. Business Fibernet, KLIK, KLIK buro zijn voorbehouden voor ondernemers en zelfstandigen die beschikken over een ondernemingsnummer. Prijzen excl. BTW. Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties en promoties.

Bijzondere voorwaarden KLIK

 1. De algemene voorwaarden en gebruiksvoorwaarden van Telenet Business zijn, in zoverre er in deze bijzondere voorwaarden niet van afgeweken wordt, van toepassing op KLIK.
 2. Non-stop gratis bellen met klanten en collega's. Vast én mobiel: Sms'en en bellen - binnen België naar Belgische nummers en in de EU-zone naar nummers binnen de EU-zone, doch uitzondering van speciale nummers en diensten van derde partijen - steeds inbegrepen in de prijs van KLIK, op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de "voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod vaste en/of mobiele telefonie" (zie telenet.be/algemenevoorwaarden). Internationaal bellen via Triiing; het aantal toestellen waarmee u via Triiing kan bellen is beperkt tot 10 toestellen.
 3. Gigaveel mobiele data om te verdelen over u en uw medewerkers: Elke KLIK biedt een bepaald inbegrepen mobiel internetvolume dat kan gebruikt worden door een welbepaald aantal simkaarten. Mobiel internetvolume enkel geldig in België en de EU-zone en niet overdraagbaar naar de volgende maand. Tarieven voor verbruik buiten inbegrepen mobiel internetvolume, zie telenet.be/nl/business/meer/tarieven/klik/.
 4. Digitale TV op al uw schermen: Het aantal schermen waarop men tegelijkertijd digitale TV kan kijken, is beperkt. Voor elk scherm is een digicorder of –box noodzakelijk. Raadpleeg de "Gebruiksvoorwaarden Yelo TV". Enkel de beheerders aangeduid door de Klant hebben toegang tot Yelo TV; de overige simkaartgebruikers niet.
 5. Het aantal simkaarten inbegrepen in KLIK is beperkt. De simkaarten mogen enkel ter beschikking gesteld worden aan de werknemers of aangestelden van de Klant, in het kader van de bedrijfsvoering. Om mobiele data te kunnen gebruiken, dient iedere simkaartgebruiker een persoonlijke login aan te maken.

Business Fibernet: Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing. Meer info, zie telenet.be/internetgebruik.

 

Onbeperkt bellen naar vaste nummers in België (24/24). 2.000 gratis belminuten naar mobiele en vaste nummers in Europa, USA en Canada (tijdens daluren).

 

Digitale TV op al uw schermen: Het aantal schermen waarop men tegelijkertijd digitale TV kan kijken, is beperkt. Voor elk scherm is een digicorder of –box noodzakelijk. Raadpleeg de "Gebruiksvoorwaarden Yelo TV". Enkel de beheerders aangeduid door de Klant hebben toegang tot Yelo TV; de overige simkaartgebruikers niet.

 

Altijd online zonder onderbrekingen: Alle verbintenissen van Telenet zijn inspanningsverbintenissen, geen resultaatsverbintenissen.

 

 
 
 

5 redenen om voor Telenet Business te kiezen

 
 

Uiterst persoonlijke hulp

Bij Telenet Business heeft u volledige gemoedsrust, want bij ons verdient uw zaak enkel het beste. Maar u weet ook dat er soms iets durft mislopen. Daarom gaan we bij Telenet Business voor een nieuwe, uiterst persoonlijke aanpak.

Onze medewerkers staan voor u klaar:
 • U kiest zelf live uw beschikbare expert.
 • Met één klik vraagt u ons om u op te bellen, zo hoeft u nooit meer te wachten.
 • Via onze 24/7 technische ondersteuning kan u altijd rekenen op hulp wanneer u het nodig hebt.
 • Een probleem? We komen de dag zelf langs*.
 
 

Supersnel internet

Met Telenet Business haalt u supersnel netwerk op kantoor. Wij bieden bedrijven de meest betrouwbare en stabiele verbinding voor het beste internet. En dankzij de Optie Speedboost 1G Business kan u een topsnelheid tot 1 gigabit per seconde halen. Om nog sneller en effiënter te werken.

 
 
icoon telefoon
Mobiel en vast bellen zonder tellen
Overal en altijd bereikbaar zijn is vitaal voor uw zaak. Zelf belt u onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in België, Europa, maar ook naar de VS en Canada. En mobiel belt en surft u via een van de beste gsm-netwerken van België.
icoon TV
TV om naar uit te kijken
Na inspanning, ontspanning. Met digitale tv van Telenet kiest u uit 112 kanalen, waarvan 55 in HD. U zet uitzendingen op pauze, kijkt later verder en u neemt uw lievelingsprogramma’s op. En met onze Yelo Play maakt u van elk scherm een tv-scherm. Met wel 5 tegelijk.
logo de digitale versnelling
De Digitale Versnelling
Op het online platform De Digitale Versnelling brengen we ondernemers en digitale experts samen. Naast interessante tips & tricks, vinden ondernemers er ook onafhankelijke experts uit hun buurt. Deze experts maken u wegwijs in de digitale wereld en helpen om uw zaak digitaal uit te bouwen of te versterken.
Vraag digitale hulp van een expert

*Bel ons op werkdagen voor 15u00 en zaterdag voor 12u00, dan komen wij dezelfde dag nog bij u langs en indien mogelijk zullen wij de herstelling die dag nog uitvoeren.

 
 
 
 

Laat u inspireren

 • GRUUN: een stukje natuur bij je thuis dakzij een webshop

  GRUUN is een plek gewijd aan interieurplanten én goede koffie, bezield door Lore Tiebout. In de lente van 2020, wanneer COVID-19 uitbreekt, vindt Lore de zaak en zichzelf opnieuw uit. In één weekend zet ze een webshop op en levert ze zelf de planten aan huis, tot grote vreugde van haar klanten.

  lees meer
 • En Stoemelings: huisgemaakt bier dat thuis wordt geserveerd, dankzij het internet

  En Stoemelings is een ambachtelijke en lokale brouwerij, opgericht door twee jongeren uit Brussel. Geconfronteerd met COVID-19 ontwikkelen de twee partners in enkele dagen tijd een webshop en verzekeren ze het voortbestaan van hun project door hun bieren online te verkopen.

  lees meer
 • RWDM: sport, jongeren boosten en verbondenheid

  RWDM is meer dan voetbal. De ploeg heeft ook een sociale missie in Molenbeek. Het project Crampons-Crayons huist in de Telenet-ruimte van het stadion. Jongeren volgen er bijles en surfen er gratis op het internet.

  lees meer
 
 
 
 

U wil overstappen?

We brengen uw overstap zorgeloos in orde. Daar kan u op rekenen.
Heeft u toch nog vragen? Dan staan we steeds voor u klaar via 0800/66.253.

 

 
 

Telenet-winkelpunten in uw buurt