Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 

TELENET BUSINESS HELPT JE
ONDERNEMEN IN BRUSSEL.

Hoe jij elke dag inzet voor je onderneming is indrukwekkend.
Wij helpen jou en je zaak graag vooruit waar we kunnen.

Met Telenet Business is jouw bedrijf in Brussel:

icoon supersnel

Altijd verbonden

icoon supersnel

Altijd geholpen

icoon supersnel

Altijd ondersteund

 
 

icoon supersnel

Altijd verbonden

icoon supersnel

Altijd geholpen

icoon supersnel

Altijd ondersteund

icoon supersnel

Altijd verbonden

icoon supersnel

Altijd geholpen

icoon supersnel

Altijd ondersteund

 
 

Kies voor supersnel internet in Brussel met de meest persoonlijke hulp

Kies voor supersnel internet in Brussel met de meest persoonlijke hulp

2 eerste maanden gratis
Business Fibernet
 • Supersnelle internetverbinding
 • Onbeperkt datavolume

300 Mbps max downloadsnelheid
30 Mbps max uploadsnelheid

52,54
/maand

 
 

Voorwaarden

Supersnel internet

De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…).. Meer info: www.telenet.be/uwinternetsnelheid

Gratis installatie en activering
Gratis installatie (t.w.v. €70,25) en gratis activering (t.w.v. €41,32). Kiest u voor een duurdere installatie (Comfort Plus-installatie), dan krijgt u €70,25 korting op de installatie. Aanbod geldig voor nieuwe klanten, alsook voor bestaande klanten die nog geen Telenet-internet hebben, op voorwaarde dat ze Fibernet (als individueel product of als onderdeel van KLIK buro of KLIK afnemen ten laatste op 30/06/2021. Fibernet, KLIK buro, Optie Speedboost 1G Business en KLIK zijn voorbehouden voor ondernemers en zelfstandigen die beschikken over een ondernemingsnummer en zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden van Telenet Business. Telenet biedt fiber tot de node aan – lokaal distributienetwerk in kabel. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing (meer info: zie telenet.be/internetgebruik).

 

Prijzen exclusief BTW. Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties en promoties.

Promotie Brussel :2 maanden gratis Business Fibernet
Aanbod geldig in postcodegebieden in Brussel waar Telenet beschikbaar is. Korting gedurende 2 maanden op Business Fibernet (als individueel product of als onderdeel van KLIK of KLIK buro). Na afloop betaalt de klant de op dat moment geldende standaardprijs van Business Fibernet. Aanbod geldig voor nieuwe klanten, alsook voor bestaande klanten die nog geen Telenet-internet hebben, op voorwaarde dat ze Business Fibernet (als individueel product of als onderdeel van KLIK of KLIK Buro) afnemen ten laatste op 30/06/2021. Business Fibernet, KLIK, KLIK buro zijn voorbehouden voor ondernemers en zelfstandigen die beschikken over een ondernemingsnummer. Prijzen excl. BTW. Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties en promoties.

Bijzondere voorwaarden KLIK

 1. De algemene voorwaarden en gebruiksvoorwaarden van Telenet Business zijn, in zoverre er in deze bijzondere voorwaarden niet van afgeweken wordt, van toepassing op KLIK.
 2. Non-stop gratis bellen met klanten en collega's. Vast én mobiel: Sms'en en bellen - binnen België naar Belgische nummers en in de EU-zone naar nummers binnen de EU-zone, doch uitzondering van speciale nummers en diensten van derde partijen - steeds inbegrepen in de prijs van KLIK, op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de "voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod vaste en/of mobiele telefonie" (zie telenet.be/algemenevoorwaarden). Internationaal bellen via Triiing; het aantal toestellen waarmee u via Triiing kan bellen is beperkt tot 10 toestellen.
 3. Gigaveel mobiele data om te verdelen over u en uw medewerkers: Elke KLIK biedt een bepaald inbegrepen mobiel internetvolume dat kan gebruikt worden door een welbepaald aantal simkaarten. Mobiel internetvolume enkel geldig in België en de EU-zone en niet overdraagbaar naar de volgende maand. Tarieven voor verbruik buiten inbegrepen mobiel internetvolume, zie telenet.be/nl/business/meer/tarieven/klik/.
 4. Digitale TV op al uw schermen: Het aantal schermen waarop men tegelijkertijd digitale TV kan kijken, is beperkt. Voor elk scherm is een digicorder of –box noodzakelijk. Raadpleeg de "Gebruiksvoorwaarden Yelo TV". Enkel de beheerders aangeduid door de Klant hebben toegang tot Yelo TV; de overige simkaartgebruikers niet.
 5. Het aantal simkaarten inbegrepen in KLIK is beperkt. De simkaarten mogen enkel ter beschikking gesteld worden aan de werknemers of aangestelden van de Klant, in het kader van de bedrijfsvoering. Om mobiele data te kunnen gebruiken, dient iedere simkaartgebruiker een persoonlijke login aan te maken.

Fibernet: Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing. Meer info, zie telenet.be/internetgebruik.

 

Onbeperkt bellen naar vaste nummers in België (24/24). 2.000 gratis belminuten naar mobiele en vaste nummers in Europa, USA en Canada (tijdens daluren).

 

Digitale TV op al uw schermen: Het aantal schermen waarop men tegelijkertijd digitale TV kan kijken, is beperkt. Voor elk scherm is een digicorder of –box noodzakelijk. Raadpleeg de "Gebruiksvoorwaarden Yelo TV". Enkel de beheerders aangeduid door de Klant hebben toegang tot Yelo TV; de overige simkaartgebruikers niet.

 

Altijd online zonder onderbrekingen: Alle verbintenissen van Telenet zijn inspanningsverbintenissen, geen resultaatsverbintenissen.

 

 

IK HEB INTERESSE IN 2 MAANDEN GRATIS INTErNET 

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om u te adviseren over onze onbeperkte internetoplossing. U krijgt de eerste 2 maanden gratis.

Het formulier wordt verzonden Even geduld ...
We kunnen uw vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we u om onze klantendienst te contacteren.
 1. Verplicht in te vullen
 2. Verplicht in te vullen
 3. Verplicht in te vullen Gelieve een geldig GSM in te vullen.
 1. Verplicht in te vullen Geef een juiste postcode in

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Is jouw bedrijf nog geen Telenet Business klant?*

Dan verwerkt Telenet jouw persoonsgegevens enkel naar aanleiding van je aanvraag. Indien je wenst dat Telenet jouw persoonsgegevens gebruikt om je in de toekomst te informeren over de Telenet producten en diensten, dan kan je dat hieronder aangeven. Zodra jouw bedrijf Telenet Business klant wordt, zal de verwerking van je persoonsgegevens onderworpen worden aan de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de bestelde producten of diensten – het Telenet privacybeleid. Het bedrijf wordt daarover op dat moment nader geïnformeerd.

Is jouw bedrijf al Telenet Business klant?

Dan worden uw persoonsgegevens verwerkt zoals uiteengezet in de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de betrokken producten of diensten die het bedrijf heeft – het Telenet privacybeleid.

 

Je hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel indien jouw bedrijf Telenet Business klant is en een Mijn Telenet account heeft) en de Telenet winkelpunten. In het winkelpunt dien je eerst een bewijs van je identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van jouw identiteitskaart.

 

Indien je een klacht hebt in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit via: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/acties/klacht-indienen

 

* Voor de gemakkelijkheid spreken we hierboven steeds over “bedrijf”. Deze kennisgeving inzake privacy is echter ook van toepassing op de persoonsgegevens die jij ons als zelfstandige meedeelt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hulp nodig?

Met welke vraag je ook zit, een van onze medewerkers helpt je graag verder.

 
 

Met Telenet Business is jouw bedrijf

Met Telenet Business is jouw bedrijf

 

icoon bel
Altijd verbonden

Je geniet van een supersnel, betrouwbaar en stabiel internetnetwerk. Met de optie Speedboost 1G Business verdrievoudig je zelfs je snelheid! Zo maak je de werkomstandigheden voor jou en je medewerkers nóg vlotter.

 
 

 

icoon bel
Altijd geholpen

Wij staan 24/7 klaar voor jou. Jij kiest een expert die je van A tot Z opvolgt. Je hoeft zelfs niet meer aan de telefoon te wachten. Want met 1 klik vraag jij ons om jou terug te bellen. Heb je een probleem? Dan komen wij dezelfde nog bij je langs*.

 
 

 

icoon bel
Altijd ondersteund

Je evolueert non-stop digitaal dankzij de juiste hulp bij elke vraag. Ons online platform de Digitale Versnelling brengt ondernemers en experts samen. Daar vind je niet alleen interessante tips & tricks, maar ook onafhankelijke digitale experts bij jou in de buurt die je bedrijf verder kunnen helpen.

 
 
 
 

*Een herstelling nodig voor uw business-producten? Bel ons op werkdagen voor 15u00 en zaterdag voor 12u00, dan komen wij dezelfde dag nog bij u langs en indien mogelijk voeren wij de herstelling die dag nog uit.

 
 

Overstappen naar Telenet Business? Kinderspel!

In 3 simpele stappen geniet jij van supersnelle, betrouwbare en stabiele internet voor jouw bedrijf.

1. Bel ons en kies je internetoplossing.

Contacteer ons op 0800 66066 of bezoek een Telenet-winkelpunt in jouw buurt. Een expert geeft je graag advies en valideert jouw bestelling. Hij zorgt voor alles!

2. We plannen een afspraak en installeren bij jou ter plaatse.

De installateur komt langs wanneer het jou past en blijft tot alles werkt.

3. ’t is zover! Je mag direct aan de slag.

Je geniet nu optimaal van een performante internetverbinding en de voordelen ervan voor jouw werk.

 
 
 
 

Overstappen naar Telenet Business? Kinderspel!

In 3 simpele stappen geniet jij van supersnelle, betrouwbare en stabiele internet voor jouw bedrijf.

1. Bel ons en kies je internetoplossing.

Contacteer ons op 0800 66066 of bezoek een Telenet-winkelpunt in jouw buurt. Een expert geeft je graag advies en valideert jouw bestelling. Hij zorgt voor alles!

2. We plannen een afspraak en installeren bij jou ter plaatse.

De installateur komt langs wanneer het jou past en blijft tot alles werkt.

3. ’t is zover! Je mag direct aan de slag.

Je geniet nu optimaal van een performante internetverbinding en de voordelen ervan voor jouw werk.

 
 
 
 

Overstappen naar Telenet? Kinderspel!

Overstappen naar Telenet? Kinderspel!

In 3 simpele stappen geniet jij van supersnelle, betrouwbare en stabiele internet:

In 3 simpele stappen geniet jij van supersnelle, betrouwbare en stabiele internet:

 
 
1. Bekijk al onze oplossingen voor Brussel

Kan je niet kiezen? Een expert geeft je graag raad op 0800 66 066

2. We installeren bij jou ter plaatse

Een expert zorgt voor alles!

3. ‘t Is zover

Je geniet nu optimaal van supersnel en onbeperkt internet.

 
 
icoon messenger
Waar vind je ons in Brussel?

Vind de Telenet-winkel bij jou in de buurt

 
 
 
 

Waarom kiezen zij voor Business Fibernet

 
 

KLIK, da’s meer dan alleen internet

meest gekozen
KLIK

10 GB mobiele data

 • Download-/uploadsnelheid tot 300/30 Mbps
 • Onbeperkte downloadlimiet
 • Tot 2 simkaarten
 • Onbeperkt bellen en sms'en

Vanaf 106,00 /maand

 
 

De bundel die je zaak echt vooruit helpt

KLIK is het beste van Telenet Business gecombineerd in één bundel: supersnel internet, vaste en mobiele telefonie en digitale TV. Eén enkele factuur met een vast maandbedrag en zonder verrassingen. En uiteraard steeds met de meest persoonlijke hulp.

 
 
 
 

Veelgestelde vragen

 

SINDS WANNEER ZIJN WIJ
VERKRIJGBAAR IN BRUSSEL?

Telenet lijkt misschien vrij nieuw. Maar, we zijn al meer dan 10 jaar beschikbaar in Brussel! In 2007, waren wij al aanwezig in de volgende 7 gemeenten : Jette, Ganshoren, Sint-Agatha-Berchem, Koekelberg, Vorst, Schaarbeek en Etterbeek.

In juni 2017 kreeg Telenet groen licht van de Belgische Mededingingsautoriteit voor de overname van SFR BeLux. Hiermee breidden wij onze kabelaanwezigheid uit in een groot deel van Wallonië en delen van Groothertogdom Luxemburg en dekten het om en bij twee-derde van Brussel. Wij breidden vervolgens uit naar Bxl-stad, Molenbeek, Anderlecht, Watermaal-Bosvoorde, Sint-Lambrechts-Woluwe en Sint-Joost. Dit is een belangrijke stap in onze ambitie om de toonaangevende speler te worden in geconvergeerde geconnecteerde entertainment en B2B-diensten in België.

WELKE GEMEENTEN IN BRUSSEL ZIJN AANGESLOTEN OP
HET TELENET-NETWERK?

Van een kleine Vlaamse onderneming in de jaren ‘90 tot het grootste telecombedrijf van België. Wij bieden ondertussen internet, telefonie en tv aan in 13 Brusselse gemeenten (*).
Maar dankzij onze mobiele oplossingen kan je wel overal bellen en surfen in België.

*Aansluitbare gemeenten in Brussel (postcodes): 1000, 1020, 1030, 1040, 1070, 1080, 1081, 1082, 1083, 1090, 1130, 1170, 1190, 1200, 1210

HOE PERFORMANT IS ONS NETWERK?

Een stabiel netwerk met een goeie flow? Da’s vanzelfsprekend. Tenminste, dat vinden we bij Telenet. En dus bouwen wij non-stop aan het allerstrafste alles-in-één netwerk, met de nieuwste technologie. Want als alles om je heen werkt zoals het hoort, dan kan je focussen op wat echt belangrijk is, jouw business.

MIJN INTERNET GAAT TRAAG?
DAT FIKS JE ZO!

Help mijn internet gaat traag,dat fiks je zo

JE INTERNETBUNDEL AANPASSEN

Bij Telenet Business, weten we dat je behoeften en die van jouw bedrijf met de tijd evolueren. Wil je jouw internetbundel aanpassen? Maak je geen zorg. Onze experts staan voor je klaar op het 0800 66 066 en helpen je graag verder. Internet verander je wanneer je dat wilt.
Meer info over onze Business Fibernet formules.

 
 
 
 
 
 
 

Inspiratie

 • GRUUN: planten aan huis, dankzij een efficiënte webshop!

  GRUUN is een plek gewijd aan interieurplanten én goede koffie, bezield door Lore Tiebout. In de lente van 2020, wanneer COVID-19 uitbreekt, vindt Lore de zaak en zichzelf opnieuw uit. In één weekend zet ze een webshop op en levert ze zelf de planten aan huis, tot grote vreugde van haar klanten.

  lees meer
 • En Stoemelings: huisgemaakt bier dat thuis wordt geserveerd, dankzij het internet

  En Stoemelings is een ambachtelijke en lokale brouwerij, opgericht door twee jongeren uit Brussel. Geconfronteerd met COVID-19 ontwikkelen de twee partners in enkele dagen tijd een webshop en verzekeren ze het voortbestaan van hun project door hun bieren online te verkopen.

  lees meer
 • RWDM: sport, jongeren boosten en verbondenheid

  RWDM is meer dan voetbal. De ploeg heeft ook een sociale missie in Molenbeek. Het project Crampons-Crayons huist in de Telenet-ruimte van het stadion. Jongeren volgen er bijles en surfen er gratis op het internet.

  lees meer
 
 
 
 

Contact en advies

icoon telefoon

Bel ons op
0800 66 066

 
 
 
 
 
 
 
 

Vast IP-adres

€ 28,00 /maand

Voordelen van een Vast IP-adres:

 • Een mailserver of eigen website voor uw bedrijf
 • Videobewaking vanop afstand

Eens uw abonnement is geïnstalleerd kan u het Vast IP-adres activeren via Mijn Telenet