Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Mobiel 21

“Het Mobile Employee Plan is gemakkelijk en brengt weinig administratie met zich mee.”

Elke Bossaert

Manager

 
 

Uitdaging

  • Altijd en overal bereikbaar zijn
  • Beperkte tijd voor administratieve taken
 
 

Oplossingen

  • Mobile Employee Plan
  • Eén oplossing voor alle mobiele communicatienoden van de werknemers
 
 

Voordelen

  • De werkgever bepaalt het budget
  • De werknemer kiest zijn oplossing
  • Zeer eenvoudige administratie
  • Business support
 
 

Mobiel 21 maakt medewerkers overal bereikbaar met Mobile Employee Plan

Mobiel 21 zet mensen aan om meer te wandelen, te fietsen, het openbaar vervoer te gebruiken en al hun verplaatsingen duurzamer te maken. Het doet dat onder meer met allerlei acties, waarvoor de medewerkers van de organisatie voortdurend op pad zijn. Ze moeten daarbij wel bereikbaar blijven en daarom koos Mobiel 21 voor het Mobile Employee Plan van Telenet Business, een flexibele totaaloplossing die weinig administratie vergt.

Gebruiksvriendelijk

De nood aan een degelijke mobiele oplossing drong zich bij Mobiel 21 op. Ook al omdat de organisatie enkele jaren geleden de stap naar het ‘nieuwe werken’ zette, met flexibele werktijden en mensen die thuis aan de slag zijn. Manager Elke Bossaert: “Om iedereen op een vlotte manier bereikbaar te houden, zijn we bij verschillende providers naar een mobiele oplossing gaan kijken. Telenet Business heeft ons aangeboden om in het Mobile Employee Plan te stappen, wat een zeer gebruiksvriendelijk programma is. Het geeft ons de kans om mobiele telefonie aan te bieden aan onze werknemers, zonder dat we er andere zaken hoeven bij te nemen. We kunnen het wel uitbreiden, als we dat willen. We kunnen bijvoorbeeld makkelijk extra abonnementen nemen of een abonnement uitbreiden door er dataverkeer aan toe te voegen. We hebben voor dit plan gekozen omdat het gemakkelijk is en weinig administratieve rompslomp met zich meebrengt.”

“Het heeft iedereen veel mobieler gemaakt.”

Elke Bossaert

Manager

Enthousiaste medewerkers

Elke Bossaert: “Onze medewerkers zijn ondertussen allemaal razend enthousiast. Vroeger hadden we geen abonnement en werkte iedereen met bonnetjes. Nu is alles veel gemakkelijker. Onze medewerkers krijgen een bepaald bedrag en als ze daarboven gaan – door bijvoorbeeld meer privé te bellen – betalen ze die extra kosten zelf. Ze zijn nu makkelijker bereikbaar, kunnen nog snel een telefoontje doen na of voor een vergadering of kunnen hun mails checken op de trein. Het heeft iedereen veel mobieler gemaakt.”

 

“Wat we standaard aanbieden, is het bedrag voor een King-abonnement. Maar werknemers kunnen daar zelf een Supersize of een Kong-abonnement van maken, als ze dat willen. Ik hoef me daar als werkgever niet mee bezig te houden. Ze hebben zelf de vrijheid om te kiezen of ze iets meer willen of niet.” Als een medewerker meer verbruikt dan het afgesproken bedrag, krijgt hij thuis automatisch een factuur voor de extra uitgaven. Elke Bossaert: “Ik krijg die factuur als werkgever niet te zien. We bieden aan iedereen een bedrag voor een basisabonnement. Spenderen ze meer, dan is dat hun zaak.”

Eenvoudig voor de werkgever

Elke Bossaert: “Voor mij als werkgever is het heel gemakkelijk. Ik hoef alleen maar bij het begin, wanneer een abonnement afgesloten wordt, de gegevens van de werknemer in te vullen, via een online tool. Dat is eigenlijk alles. Na vijf minuutjes is het werk gedaan. We krijgen per maand de factuur voor het bedrag dat we afgesproken hebben en de rest verloopt via de werknemer.”

 

“Het Mobile Employee Plan is een gemakkelijke oplossing, maar ik vind ook de dienstverlening van Telenet Business heel goed. De communicatie is tot nu toe altijd zeer vlot verlopen. Als ik een vraag heb, wordt er spontaan en snel opvolging aan gegeven. Dat is fijn, want daardoor kan ik mij volledig focussen op onze acties en het ondersteunen van mijn collega’s.”

 
 
 
 

Over Mobiel 21

Mobiel 21 is een beweging voor duurzame mobiliteit. De organisatie kiest ervoor de leefomgeving op een milieuvriendelijkere en veiligere manier bereikbaar en leefbaar te maken. Ze inspireert en activeert mensen, groepen, bedrijven en beleid om doordacht om te gaan met verplaatsingen en verplaatsingswijzen.