Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Wat is het slimste wifi-systeem van Telenet?

Overal in je zaak e-mailen en internetten, dat willen we natuurlijk allemaal. En liefst tegelijkertijd. Het aantal netwerken blijft toenemen. Het is dus belangrijk dat al deze toestellen en netwerken vlot en snel blijven samenwerken in je zaak waar jij het wil.

 

Daarom heeft Telenet het slimste wifi-systeem ontwikkeld, dat er dankzij onze Wifi-boosters voor zorgt dat je wifi overal geraakt waar jij dat wil. Simpel, snel, overal.

Simpel

Eén wifi-netwerk

Ons slimme wifi-systeem zorgt ervoor dat je modem, Wifi-boosters en toestellen met elkaar praten en automatisch één bedrijfsnetwerk vormen. Zo maak je met al je wifi-toestellen altijd gemakkelijk connectie. Als je je verplaatst in je zaak met je laptop, smartphone of tablet, zal die automatisch verbinden met het sterkste wifi-punt zonder van wifi-netwerk te moeten veranderen.

 
 

Handige app

Met de nieuwe Telenet-app kan je je wifi tot in de puntjes regelen, met één klik je collega's uitnodigen op je wifi-netwerk en zelfs je kantoor scannen om te zien waar er extra wifi nodig is.

 
 

Snel

Altijd vlot online, zonder vertragingen

Een traag toestel slorpt veel modemtijd op, ten koste van de snellere. Dankzij ons slimste wifi-systeem wordt de communicatietijd met de modem optimaal verdeeld onder al je apparaten. Zo behoudt elk toestel zijn optimale snelheid.

 
 

Allemaal tegelijk online

Vaak hebben toestellen de neiging om binnen dezelfde frequentie (2,4 GHz) met je modem te communiceren. Ons slimste wifi-systeem verwijst snellere toestellen naar de nieuwere en bredere 5GHz-band. Zo kan je met meer toestellen online aan een optimale snelheid.

 
 

Overal

Wifi tot in de kleinste hoekjes

Een Wifi-booster breidt je wifi-netwerk uit tot in elk hoekje van je zaak. Je plugt hem supersimpel in het stopcontact op de plek waar je extra wifi wil.

 

Bovendien is de huur van je eerste Wifi-booster gratis als je internet van Telenet hebt. Meerder Wifi-boosters nodig? Geen probleem, je huurt ze voor een vast bedrag per maand.

 
 

Van wifi naar 3G, 4G, 5G of Wi-Free

Verlaat je je wifi in je zaak? Dan schakelt Telenet je toestel automatisch over naar 3G, 4G, 5G of naar Wi-Free in je buurt

 

Dankzij ons slimme wifi-systeem hoef je maar 1 keer in te loggen. Je toestel meldt nadien automatisch aan met Telenet Wi-Free, als Telenet Wi-Free beschikbaar is in je buurt.

 
 

Relevant voor u

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

WhatsApp

WhatsApp

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp
 
Mail ons

Mail ons

Stel uw vraag via ons contactformulier

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een business partner

Kom langs