Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Wat is het slimste wifi-systeem van Telenet?

Overal in uw zaak e-mailen en internetten, dat willen we natuurlijk allemaal. En liefst tegelijkertijd. Ook het aantal netwerken blijft toenemen. Het is dus belangrijk dat al deze toestellen en netwerken vlot en snel blijven samenwerken in uw zaak waar u het wil.

 

Daarom heeft Telenet het slimste wifi-systeem ontwikkeld. dat er dankzij onze Wifi-boosters voor zorgt dat uw wifi overal geraakt waar u dat wil. Simpel, snel, overal.

Simpel

Eén wifi-netwerk

Ons slimme wifi-systeem zorgt ervoor dat uw modem, Wifi-boosters en toestellen met elkaar praten en automatisch één bedrijfsnetwerk vormen. Zo maakt u met al uw wifi-toestellen altijd gemakkelijk connectie. Als u u verplaatst in uw zaak met uw laptop, smartphone of tablet zal deze automatisch verbinden met het sterkste wifi-punt zonder van wifi-netwerk te moeten veranderen

Meer weten

Handige app

Met de nieuwe Telenet-app kan u uw wifi tot in de puntjes regelen, met één klik uw collega's uitnodigen op uw wifi-netwerk en zelfs uw kantoor scannen om te zien waar er extra wifi nodig is.

 
 

Snel

Altijd vlot online, zonder vertragingen

Een traag toestel slorpt veel modemtijd op, ten koste van de snellere. Dankzij ons slimste wifi-systeem wordt de communicatietijd met de modem optimaal verdeeld onder al uw apparaten. Zo behoudt elk toestel zijn optimale snelheid.

Allemaal tegelijk online, zonder elkaar in de weg te zitten

Vaak hebben toestellen de neiging om binnen dezelfde frequentie (2,4 GHz) met je modem te communiceren. Ons slimste wifi-systeem verwijst snellere toestellen naar de nieuwere en bredere 5GHz-band. Zo kan u met meer toestellen online aan een optimale snelheid.

 
 

Overal

Wifi tot in de kleinste hoekjes

Een Wifi-booster breidt uw wifi-netwerk uit tot in elk hoekje van uw zaak. U plugt hem supersimpel in het stopcontact op de plek waar u extra wifi wil.

 

Bovendien is de huur van uw eerste Wifi-booster gratis als u internet van Telenet heeft. Meerder Wifi-boosters nodig? Geen probleem, u huurt ze voor een vast bedrag per maand.

Van wifi naar 3G, 4G of Wi-Free

Verlaat u uw wifi in uw zaak dan schakelt Telenet uw toestel automatisch over naar 3G, 4G of naar Wi-Free in uw buurt.


Dankzij ons slimme wifi-systeem hoeft u maar 1 keer in te loggen voor het hele Wi-Free netwerk. Daarna meldt u bij een nieuwe Telenet Wi-Free altijd vanzelf aan met dat toestel.


Zelfs in een tiental andere Europese landen. Zo bent u altijd optimaal verbonden en bespaart u maximaal op uw mobiele databundel! En eenmaal terug thuis of op het werk krijgen uw gekende wifi-netwerken terug voorrang. Supersimpel!

 

Download hiervoor de Telenet-app en laat de functie van automatisch wifi-beheer ingeschakeld staan.

 
 

Relevant voor u

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

Bel ons

Bel ons

Stel uw vraag op 0800 68 000

Bel ons
 
Mail ons

Mail ons

Stel uw vraag via ons contactformulier

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een business partner

Kom langs