Telenet.be

Webmail

Contact

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Vervang je Telenet Business-webruimte

Jij maakt momenteel gebruik van de Telenet Business-webruimte die gelinkt is aan je internetproduct of inbegrepen is bij je domeinnaam. Technologie evolueert voortdurend en die webruimte is intussen wat verouderd. Ze biedt niet (meer) de voordelen die de hedendaagse technologie wel kan bieden. Zo worden websites vandaag gebouwd met specifieke website-applicaties die ervoor zorgen dat je website aan alle moderne normen en eisen voldoet. 

 

Telenet Business wil jou en je zaak vooruit helpen. Daarom bieden we je nu de kans om 1 jaar lang gratis gebruik te maken van onze web builder via Online Essentials Do It Yourself om je zaak optimaal in de kijker te zetten. Is dat toch niet helemaal wat je zoekt? Lees dan hoe je met Linux Small webhosting meer uit je webruimte haalt. Ook hier geniet je van een mooie promotie. Weet wel dat voor onze webhostingpakketten een zekere voorkennis sterk aangeraden is.

 

Ontdek hieronder de formule die bij je past.

Online Essentials

 

Linux Small Webhosting

Met Online Essentials Do It Yourself (DIY) bouw jij in no-time je eigen website. We geven je toegang tot onze intuïtieve web builder - gebouwd door onze eigen experts - en je gaat er zelf mee aan de slag.

 

Wees gerust, je hoeft écht geen web designer te zijn: via drag & drop voeg je makkelijk zelf elementen toe aan je pagina’s (zoals tekst, foto’s, fotogalerij, contactformulier, kalender,…). Bovendien is je website goed leesbaar op een computer, tablet én smartphone en makkelijk te vinden via zoekmachines zoals Google.

Jouw exclusief voordeel

Je geniet 1 jaar lang gratis van Online Essentials Do It Yourself.
Daarna betaal je 10 euro per maand (excl. btw) voor de toegang tot onze web builder.
Als je nog geen domeinnaam hebt, moet je die apart aankopen.

Voorwaarden

Promotie geldig bij intekening op het aanbod (d.i. afsluiting van een contract met Telenet voor Online Essentials Do-It-Yourself (het ‘Contract’)) t.e.m. 01/09/2022. Enkel geldig voor bedrijven en zelfstandige ondernemers met een Belgisch ondernemingsnummer die de dienst ‘webruimte’ hebben geactiveerd via ‘Mijn Telenet’ en via Telenet per e-mail of per gewone brief op de hoogte zijn gebracht van de stopzetting van die webruimte. Het Contract sluiten kan enkel telefonisch wanneer Telenet de klant contacteert na dit contactformulier te hebben ingevuld. Promotie bestaat uit het gratis gebruik van de dienst Online Essentials Do-It-Yourself (d.i. een maandelijkse korting t.w.v. de maandelijkse abonnementsprijs van 10 EUR) gedurende het eerste jaar van het Contract. De klant kan slechts éénmaal van de promotie genieten. Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties en promoties. Vermelde prijzen excl. BTW. Na het verstrijken van de promotieperiode van één (1) jaar loopt het Contract automatisch verder en wordt het abonnement betalend. De algemene voorwaarden Online Essentials en de bijzondere voorwaarden Online Essentials zijn van toepassing op het Contract. 

 

De Telenet Business webhosting-pakketten zijn een moderne versie van webruimte. Ze bieden voldoende opslag- en back-upruimte en je kan er bovendien een Content Management System (CMS) op laten installeren zodat je zelf je website kan bouwen.

 

Ontdek hoe je met Linux webhosting meer uit je webruimte haalt:

 

  Je huidige webruimte      Linux Small webhostingpakket
Opslagruimte      50 MB webruimte 20 GB webruimte
Design

via HTML / Javascript

via een CMS die we gratis voor jou installeren (WordPress, Joomla!, Drupal, WooCommerce)

Domeinnaam      Niet inbegrepen Het eerste jaar inbegrepen
Extra's

Geen

 

 

 

 • Ongelimiteerd dataverkeer
 • Dagelijkse back-up (60 dagen)
 • SSL-certificaat
 • Website verhuisdienst
Jouw exclusief voordeel

Je geniet 1 jaar lang gratis van het Linux Small webhostingpakket.
Daarna betaal je 60 euro per jaar (excl. btw).

 

Opgelet: Is de webruimte die je momenteel gebruikt een subdomein van Telenet (vb.: users.telenet.be/jouwnaam of jouwnaam.telenet.be)? Dan moet je een nieuwe domeinnaam aanvragen. Dit kan samen met je webhosting-pakket.

 • Heb je nog een andere domeinnaam en wil je die voor je webhosting-pakket gebruiken? Vermeld die domeinnaam dan bij je bestelling.
 • Heb je nog geen andere domeinnaam? Check op onze website of de domeinnaam die je graag wil nog beschikbaar is en vermeld ‘m bij je bestelling. Tijdens je bestelling bevestigen we ook nog eens of je gekozen domeinnaam beschikbaar is of niet.
{{lineValue}}
 • De algemene en bijzondere voorwaarden van Webhosting zijn van toepassing op deze dienstverlening.
 • Je beheert je domeinnaam instellingen dan via ons MyCloud controlepaneel (en niet meer via Mijn Telenet zoals je dat gewoon bent).

Voorwaarden

*Promotie geldig bij intekening op het aanbod (d.i. afsluiting van een contract met Telenet voor Linux Small Shared Webhosting (het ‘Contract’)) t.e.m. 01/09/2022. Enkel geldig voor bedrijven en zelfstandige ondernemers met een Belgisch ondernemingsnummer die de dienst ‘webruimte’ hebben geactiveerd via ‘Mijn Telenet’ en via Telenet per e-mail of per gewone brief op de hoogte zijn gebracht van de stopzetting van die webruimte. Promotie bestaat uit het gratis gebruik van Linux Small Shared Webhosting (d.i. een maandelijkse korting t.w.v. de maandelijkse abonnementsprijs van 5,00 EUR) tijdens het eerste jaar van het Contract. Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties en promoties. Vermelde prijzen excl. BTW. Na het verstrijken van de promotieperiode van één jaar wordt het Contract automatisch verlengd voor opeenvolgende bepaalde periodes van één jaar (en wordt het abonnement betalend), tenzij de Klant het Contract beëindigt door Telenet hiervan ten minste één (1) maand voor het verstrijken van de promotieperiode of van een verlengde periode van één jaar in kennis te stellen. De algemene voorwaarden Online Essentials, Webhosting, Domeinnamen, SSL Certificaten en Microsoft 365 en de bijzondere voorwaarden Webhosting zijn van toepassing op het Contract.

 
Gratis alternatieven

Gebruik jij je Telenet Business-webruimte momenteel vooral om informatie en/of bestanden (foto’s, video’s,…) met anderen te delen?
Lees dan hieronder welke moderne tools je hier gratis voor kan gebruiken.

Informatie delen

 • WhatsAppEen gratis (web)app waarmee je berichten, bestanden, foto’s en video’s kan versturen, naar één persoon of naar een hele groep.
 • Facebook: Je kan op Facebook een privé of een openbare groep aanmaken waar mensen lid van kunnen worden en waar je vervolgens allerlei informatie met elkaar kan delen.
 • Microsoft SharePoint, Teams, Yammer: Heb je een Microsoft Office-account? Dan kan je gratis SharePoint, Teams en Yammer gebruiken om info met anderen te delen.
 

Bestanden delen

Heb je...

 • een Microsoft Office-account? Dan heb je ook een OneDrive. Hier kan je je bestanden makkelijk opslaan en rechtstreeks delen met anderen.
 • een Google-account? Dan kan je Google Drive gebruiken om bestanden op te slaan en te delen met anderen.
 • een iPhone, iPad of iMac? Gebruik dan de gratis iCloud opslagruimte om alles op te slaan en gebruik de deelfunctie om je bestanden te delen met anderen.
 • Amazon Prime? Dan kan je foto’s onbeperkt en gratis opslaan.

 

Wist je bovendien dat…

 • je met een gratis Dropbox-account 2GB-opslagruimte hebt en je je bestanden kan openen en delen vanaf eender welk toestel? Een betaalde versie geeft je meer opslagruimte.
 • je met WeTransfer gratis en makkelijk bestanden (foto’s, video’s, presentaties, documenten) kan versturen? Bestanden tot 2 GB kan je gratis versturen (dat kan 1 groot bestand zijn, of vele kleine bestanden). Ook hier is er een betaalde versie, WeTransfer Pro.
 
 
 

Relevant voor u

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

WhatsApp

WhatsApp

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp
 
Mail ons

Mail ons

Stel uw vraag via ons contactformulier

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een business partner

Kom langs