Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
Supersnel en naadloos internet, in uw zaak en onderweg dankzij Flow

We hebben allemaal meer en meer toestellen waarmee we tegelijkertijd online kunnen. Denk maar aan smartphones, tablets, smart-tv’s, spelconsoles,... En ook het aantal netwerken blijft toenemen. Het is dus belangrijk dat al deze toestellen en netwerken vlot blijven samenwerken

Daarom werkt Telenet aand de Flow Technologie. Een geheel van slimme technologieën dat nu al in heel wat van onze Telenet-producten zit en waardoor u supersnel en naadloos online kunt, op al uw toestellen tegelijk. In uw zaak en onderweg.
 

Flow in uw zaak

Wifi tot in de kleinste hoekjes

De Flow Technologie zorgt ervoor dat uw Wifi in de zaak overal optimaal werkt. En dat zonder haperingen. Want vloeiend internet is even belangrijk als snel internet.

 

Allemaal tegelijk online, zonder elkaar in de weg te zitten.

Vaak hebben toestellen de neiging om binnen dezelfde frequentie (2,4 GHz) met uw modem te communiceren Bandsteering verwijst snellere toestellen naar de nieuwere en bredere 5GHz-band. Zo kunt u met meer toestellen online aan een optimale snelheid. 

Altijd vlot online, zonder vertragingen

Een traag toestel slorpt veel modemtijd op, ten koste van de snellere. Dankzij Airtime Management verdeelt de Flow Technologie de communicatietijd met de modem optimaal onder al je apparaten. Zo behoudt elk toestel zijn optimale snelheid.

 
 

Flow onderweg

Verlaat u in de zaak uw Wifi dan schakelt Telenet uw toestel automatisch over naar 3G, 4G of naar Wi-Free in uw buurt.

Dankzij de Flow Technologie hoeft u vanaf nu maar 1 keer in te loggen voor het hele Wi-Free netwerk. Daarna meldt u bij een nieuwe Telenet Wi-Free (hot-of homespot) altijd vanzelf aan met dat toestel.

Zelfs in een tiental andere Europese landen. Zo bent u altijd optimaal verbonden en bespaart u maximaal op uw mobiele databundel! En eenmaal terug in de zaak of thuis krijgen uw gekende Wifi-netwerken terug voorrang.
 

Hoe naadloos aanmelden?

 
 

Flow, u hoeft er zelf niets voor te doen

De Flow Technologie zit al in heel wat Telenet-producten. Het doet dus al volop zijn werk. De Flow Technologie zal ook in alle hardware en netwerken van morgen zitten. En via automatische updates zorgt Flow Tech ervoor dat uw installatie altijd up-to-date is. 

 
 

Relevant voor u

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.

Graag hulp of meer uitleg?

Bel ons

Bel ons

Stel uw vraag op 015 33 22 66

Bel ons
 
Mail ons

Mail ons

Stel uw vraag via ons contactformulier

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een business partner

Kom langs