Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Belangrijk nieuws over Play Sports

Straks trappen we alle voetbalcompetities weer op gang, razen we over het circuit en dunken we erop los in de zaal. Met Play Sports beleeft u al die wedstrijden vanop het puntje van uw stoel. Want ons aanbod is het voorbije jaar alleen maar straffer geworden.

  • Met de toevoeging van La Liga volgt u alle Europese topcompetities vanaf het begin van het seizoen.
  • We hebben bijzondere inspanningen gedaan om het exclusieve contract voor de Premier League ook de komende jaren bij Play Sports te houden. Met succes!
  • Al die matchen beleeft u in een nieuwe dimensie op playsports.be en met de gratis Play Sports-app, dankzij Goal Alert, Multiview, Fan Arena …
  • Daarnaast geniet u van het grootste sportaanbod op de markt, met o.a. veldrijden, Formule 1, MXGP, WRC, volleybal, basketbal, hockey, golf en NFL.
  • De omkadering is ook straffer dan ooit, op en naast het veld. Vanaf augustus zelfs via 8 HD-kanalen.
  • Karl Vannieuwkerke en Gilles De Coster versterken ons Play Sports-team. Samen met deskundige gasten praten ze de actie van het weekend aan elkaar en voorzien ze u van scherpe analyses in onze state-of-the-art studio.

De prijs wordt aangepast

Met Play Sports kijkt u dus elke dag naar het meest uitgebreide en best omkaderde sportpakket van het land. Om vandaag en in de toekomst te blijven investeren in het strafste sportaanbod, passen we vanaf 24 juli de prijs aan.

Bent u al Play Sports-abonnee? Dan geniet u 3 maanden extra van uw vertrouwde prijsWat betekent dat voor mij?

Een overzicht van de nieuwe prijzen

Waarvoor bent u klant bij ons?

Digitale TV

€ 24,30

Digitale TV + internet OF vaste telefonie

€ 19,75

Digitale TV + internet + vaste telefonie

€ 15,20

 
 

Goed om te weten

  • Ook de tarieven van de oude pakketten in combinatie met Play Sports (bv. Plus-pakket of PRIME) verhogen met € 1,62.
  • Heeft u WIGO Business, Whoppa, Whop of Fluo in combinatie met Play More & Play Sports dan zal die prijs ook stijgen met € 1,62. Het combinatievoordeel blijft hetzelfde. 
  • De prijs van een Play Sports-dagpas blijft € 8,22.
 
 

Veelgestelde vragen

Ik ben niet akkoord, kan ik kosteloos opzeggen?

Wilt u opzeggen naar aanleiding van uw prijsaanpassing? Dat betreuren we uiteraard. U kunt Play Sports kosteloos opzeggen via de Telenet-klantendienst. Dat kan ook als uw minimum contractduur nog niet voorbij is (terug te vinden onderaan uw factuur bij Extra informatie).

Ik zie de verhoogde prijs nu al op mijn factuur?

Voor bestaande Play Sports-klanten gebeurt de prijsaanpassing op 1 november. De nieuwe prijs is wel al zichtbaar op uw factuur van juli. Door een aanpassing (prijsgarantie Play Sports) zorgen we ervoor dat de oude prijs voor u van toepassing blijft. Lees meer

Kan ik een sportpakket op maat samenstellen op basis van mijn interesses?

Met Play Sports kiezen we ervoor om de strafste Belgen te volgen. En dat met de best mogelijke omkadering en op de best mogelijke manier. Dat betekent dat we ons niet beperken tot één of enkele sporten. Play Sports is een pakket met voor ieder wat wils. Of u nu een fan bent van voetbal, basketbal, hockey of golf. Zo kunnen we op elk moment van het jaar topsport uitzenden.

Waarom zenden jullie niet alle wedstrijden van alle competities uit?

Elk weekend selecteert onze redactie de beste en de meest aantrekkelijkste wedstrijden. We brengen een combinatie van topaffiches en wedstrijden van onze strafste Belgen. Zo brengen we per jaar meer dan 850 voetbalwedstrijden.

Nog niet zo lang geleden was er al een prijsaanpassing van Telenet-producten?

Het klopt dat de prijzen van andere Telenet-producten aangepast zijn. Sinds juli 2015 is het Play Sports-aanbod enorm uitgebreid met heel wat nieuwe sporten, een nieuwe app en heel wat investeringen in de manier waarop we de sport tot bij u brengen. We hebben ook extra inspanningen gedaan om belangrijke rechten zoals de Premier League en Formule 1 voor meerdere jaren te garanderen.

 
 
 

Alle bovenvermelde prijzen zijn exclusief btw.

Relevant voor u

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

Bel ons

Bel ons

Stel uw vraag op 015 33 22 66

Bel ons
 
Mail ons

Mail ons

Stel uw vraag via ons contactformulier

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een business partner

Kom langs