Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Op zoek naar een opleiding Facebook, Google of video?
Check deze workshops

 
 
 
 

Tools als Facebook, Google Analytics en Instagram zijn tegenwoordig onmisbaar voor ondernemers. Tijdens de workshops van I Like Media, exclusief voor ondernemers, leert u ze kennen én gebruiken.

De oude bibliotheek in Gent is tijdelijk omgevormd in een creatieve ontmoetingsplaats voor start-ups en ondernemers. In het voormalige bureau van de directeur helpen freelance communicatietrainers Elien, Nele, Kristof en Pieter van I Like Media u elke week op weg. Niet met de grote theorieën en marketingschema's, maar wel met kleine praktische tips die het verschil maken in uw communicatie.

Deze onderwerpen staan nog op de planning:

Flyers en folders maken met Canva

op 6/9/2017
Deze gratis tool bewijst dat u geen grafisch ontwerper hoeft te zijn om zelf een kwalitatieve flyer, brochure of nieuwsbrief in elkaar te steken.

Starten met Instagram

op 13/9/2017
Instagram is het ideale medium om een jonger publiek te bereiken. Wat weet u best over Instagram? Hoe starten?

Een website maken met WordPress (5 avonden)

op dinsdag 3/10 + 10/10 + 24/10 + 7/11 + 14/11/2017
In 5 lessen leert u stap voor stap uw eigen professionele website voor uw zaak bouwen met Wordpress.org. U zet een lokale webserver op en maakt berichten, pagina's en menu's. U kiest uit miljoenen lay-outs en installeert plug-ins en widgets.

Eenvoudige video maken

op 4/10/2017
We duiken in Instagram, Snapchat, YouTube en Facebook en de verschillende manieren waarop video's hierin gemaakt worden. We nemen creatieve videocontent onder de loep. Met enkele slimme trucjes gaan we zelf aan de slag.

Adverteren op Facebook

op 11/10/2017
Hebt u een Facebookpagina en wilt u uw bereik, kliks en betrokkenheid laten pieken? In deze workshop leert u verder kijken dan de blauwe 'promoot'-knoppen op uw pagina. U leert wat een goede advertentie is en hoe u die zelf gemakkelijk opzet.

Nieuwsbrieven maken met Mailchimp (3 avonden)

op 15/11 + 6/12 + 20/12 2017
In deze opleiding leer je stap voor stap sjablonen, mailinglijsten en nieuwsbrieven maken met Mailchimp. We verdiepen ons ook in A/B-tests, inschrijvingsformulieren en statistieken.

Filmen & monteren met de smartphone

op 22/11/2017
In deze hands-on workshop leert u met uw smartphone professionele opnames maken en deze nadien monteren tot een wervend videoverhaal. U krijgt alle instrumenten aangereikt om als mobiele reporter leuke videoverhalen te vertellen.

Sociale Media inzetten in mijn onderneming

op 29/11/2017
Hoe kan u sociale media professioneel inzetten om er als onderneming échte resultaten uit te halen? Dat leert u in deze workshop! We bekijken praktisch welke sociale media kanalen u kan inzetten voor welke doelgroep en boodschap. U leert hoe u efficiënt en doelgericht met sociale media kan omgaan.

Schrijf u nu in voor deze workshops. De volledige kalender vindt u op http://www.ilikemedia.be/digitale-communicatie-voor-ondernemers/

Een workshop digitale communicatie, powered by De Digitale Versnelling kost slechts 60 euro. Schrijft u zich in voor 4 workshops, dan is de 5e gratis.

Bekijk ook

 • 4 tips die wél werken tegen digitale stress

  De drukte na de zomer neemt weer toe? Het aantal mails en berichten rijst weer de pan uit? Wees de digitale stress voor en profiteer van deze tips.

  lees meer
 • Telenet nodigt u en uw gezin uit op De Digitale Duik

  Een gratis en groots festival over de digitale wereld voor gezinnen met kinderen, dat is De Digitale Duik van Telenet. U komt toch ook?

  lees meer
 • Verse vis online verkopen? Kan dat?

  Als zelfs verse vis online verkocht wordt… Waarom dan niet uw product of dienst? De digitale visboeren Andy en Joeri zetten u op weg.

  lees meer