Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Wordt u met uw zaak het gezicht van onze campagne?

 
 
 
 

Word één van de gezichten van onze campagne en zet uw zaak in de kijker. Als ondernemer bent u de ultieme alleskunner. U creëert uw eigen werk, u zoekt uw klanten, u trotseert risico’s, … We zijn op zoek naar zelfstandigen die zich hierin herkennen.

Een professionele fotograaf maakt een mooi portret van u in uw zaak. De campagnebeelden worden gebruikt in onder andere regionale magazines, op sociale media, in e-mails en op onze website. En dat telkens met vermelding van uw naam en uw zaak.

 

Hebt u interesse om hieraan mee te werken en uw zaak meer bekendheid te geven? Mail dan snel naar telenetondernemen@telenetgroup.be en wie weet speelt u binnenkort een hoofdrol in onze nieuwe campagne. Carlo Leoni toont u alvast zijn foto.

Bekijk ook

  • Een op de vier kmo’s heeft te weinig tijd om digitaal te ondernemen

    Hoe digitaal is uw zaak? Ontdek hier hoe digitaal ondernemend Vlaanderen is, en hoe u digitaal ondernemender kan worden.

    lees meer
  • Boek een expert van De Digitale Versnelling

    Krijg hulp van een lokale expert die samen met u uw zaak digitaler maakt. Telenet Business-klant of niet. Registreer u nog vandaag op digitaleversnelling.be.

    lees meer