Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

BusinessBytes

Telenet neemt BASE Company over

 
 
 
 

De honger naar mobiel internet en mobiele telefonie is nog niet gestild, integendeel. Om op lange termijn te kunnen blijven innoveren in mobiele diensten, sloten wij met KPN een overeenkomst om BASE Company over te nemen.

Het mobiele datavolume stijgt jaar na jaar en zowel particuliere als professionele klanten verwachten een superieure ervaring. Met een eigen mobiel netwerk zullen we die ervaring meer dan ooit kunnen bieden, altijd en overal.

Mooi groeiparcours

Sinds 2006 biedt Telenet, als virtuele operator, mobiele diensten aan via het netwerk van Mobistar. Omdat we bewust kozen voor eenvoud en transparantie, kunnen we vandaag een mooi groeiparcours voorleggen in de mobiele markt. Met King & Kong vonden al heel wat particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven de weg naar onze mobiele producten. En sinds vorig jaar hebben we ook een oplossing voor middelgrote en grote bedrijven: Mobile Employee Plan is een makkelijke en transparante oplossing om mobiele telefonie aan werknemers aan te bieden.

Een eigen mobiel netwerk

De overname van BASE Company is een mooie kans om dat groeiverhaal verder te zetten. We zijn ervan overtuigd dat we nog meer kunnen innoveren als we over een eigen mobiel netwerk beschikken. Een mobiel netwerk waarin we de komende jaren 240 miljoen euro gaan investeren, net zoals we met De Grote Netwerf eerder al investeerden in ons glasvezel- en kabelnetwerk.

Wat betekent deze overname voor u?

De komende maanden verandert er niets. De overname moet nu goedgekeurd worden door de bevoegde instanties. Daarna wordt de overschakeling naar ons nieuwe netwerk uiteraard heel grondig voorbereid. Het spreekt voor zich dat we u blijven informeren van zodra de overname helemaal rond is en over de nieuwe mogelijkheden die dat met zich meebrengt.

“We zijn erg blij met deze belangrijke strategische en complementaire overname en de voordelen die eruit zullen voortvloeien voor alle belanghebbenden. Met de overname van Base Company zetten we een belangrijke stap om ons te verzekeren van mobiele toegang op lange termijn.”

John Porter

CEO van Telenet

Bekijk ook

 • Hoe gaat úw bedrijf om met thuiswerken?

  Vragen zoals deze beantwoordt u met een bedrijfsbeleid rond het gebruik van smartphone, tablet, BYOD en pc...

  lees meer
 • IT continuity en internetconnectiviteit whitepaper

  Wat als uw internetverbinding uitvalt?

  lees meer
 • VGD

  “Om de continuïteit te garanderen, hebben we in elk kantoor een back-uplijn.”

  lees meer
 
 
 
data-overlay-scroll-enable="false"