Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Businessbytes

Telenet breidt zijn Business Highway uit

 
 
 
 

Als uw onderneming of een vestiging van uw bedrijf nog geen toegang heeft tot het Telenet-netwerk, dan is de kans groot dat daar binnenkort verandering in komt. ‘We streven naar een footprint op de professionele markt die vergelijkbaar is met die op de residentiële markt’, zegt Sophie Vandevoorde, projectleider bij Telenet Business en verantwoordelijk voor het aansluiten van nieuwe en bestaande bedrijfsterreinen op het Telenet-netwerk.

Wordt er ergens in Vlaanderen een nieuw bedrijvenpark gebouwd, dan zal Telenet daar zijn netwerk aanleggen. "We voorzien nieuwe parken altijd van superieure connectiviteit. In de praktijk gaat dit meestal over een combinatie van zowel coax als glasvezel”, legt Sophie Vandevoorde uit. “En als we van bij het begin van de werken beschikken over het architectenplan van de gebouwen die in dit nieuwe park komen, kunnen we het netwerk zelfs tot aan de infrastructuur van de onderneming leggen. Op die manier moet er later geen oprit of parking opengebroken worden en zo zijn de kosten voor de eigenaar veel lager."

Werken in bedrijfszones

Telenet is ook actief op heel wat plaatsen waar al bedrijven gevestigd zijn. "Het gaat niet alleen om bedrijvenparken, maar ook om kantoorgebouwen, wegen met een grote concentratie van ondernemingen en dergelijke meer", zegt Sophie Vandevoorde. Soms ligt er al glasvezel en wordt coax bijgelegd. Of omgekeerd, naargelang de noden van de bedrijven en de visie van de beheerder van de bedrijfszone. "Hoe sneller bedrijvenparken een aanvraag bij ons indienen, hoe sneller we ze kunnen helpen. De voorafgaande studies, de mogelijke synergie met andere nutsbedrijven en de vergunningen nemen immers al gauw enkele maanden in beslag."

"We bieden klanten een oplossing op maat aan, zonder kopzorgen en met minimale hinder."

Sophie Vandevoorde

Projectleider Telenet Business

Aansluiting op maat

"Bij een nieuwe aansluiting starten we altijd van de specifieke situatie en de wensen van de klant. We bieden een oplossing op maat, zonder kopzorgen en met minimale hinder (door bijvoorbeeld graafwerken). We willen dat bedrijven zich kunnen concentreren op hun corebusiness en ze op de vlotst mogelijke manier een gepast communicatieplatform aanbieden", zegt Sophie Vandevoorde.

Vragen over aansluiten op het Telenet-netwerk?
Bel 0800 66 799

 
 

Digitaal is het nieuwe normaal. Het geeft ondernemen een nieuwe betekenis. Die digitale transformatie in goede banen leiden, vraagt om een stevig verankerd en beveiligd communicatienetwerk met veel bandbreedte. Telenet breidt daarom verschillende nieuwe en bestaande bedrijvenparken in Vlaanderen uit met superieure connectiviteit. Bent u gevestigd in één van deze bedrijvenparken? Dan is dit het ideale moment om de stap naar het Telenet-netwerk te zetten! Telenet biedt als enige in België drie verschillende netwerktechnologieën: hoogwaardige glasvezel, supersnelle coaxkabel en traditionele koperdraad. Door twee van deze technologieën te combineren, kunt u de continuïteit van uw bedrijfscommunicatie naar een nog hoger niveau tillen. Wij staan bovendien klaar met een compleet serviceteam: met eigen technici, eigen ingenieurs en eigen IT-experts. Van de grootste organisaties over kmo's tot kleine zelfstandigen: iedereen krijgt bij Telenet een persoonlijke service via een businesshelpdesk op maat.

Wij willen u graag helpen om de digitale uitdagingen om te zetten in opportuniteiten. Bel 0800 66 799 voor meer informatie.

 
 

Bekijk ook

 • Telenet wint Palo Alto Networks ‘Excellence in Support EMEA Award’

  Om een totale beveiligingsoplossing aan te bieden, doet Telenet Business een beroep op prominente spelers uit de sector...

  lees meer
 • Reynaers Aluminium

  “De activiteiten van ons projectteam naar andere landen uitbreiden, is nu perfect mogelijk.”

  lees meer
 • Ontdek B-FLEET: het mobiele aanbod voor kmo’s en grote bedrijven

  Een tariefplan op maat. Handig, want ook binnen uw bedrijf heeft elke werknemer ongetwijfeld zijn eigen bel-, sms- en surfgedrag.

  lees meer