Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Smart lock: kies wie wanneer waar binnen mag

Met een slim of geconnecteerd slot geeft u bepaalde mensen op bepaalde tijdstippen toegang tot een ruimte via een ultrabeveiligd systeem. Sleutels zijn verleden tijd. De deur gaat open via een app op de smartphone.

Wie in uw bedrijf verantwoordelijk is voor de toegangsbadges en sleutels kan er zeker van meespreken: het is een gedoe. Mensen raken ze kwijt. Sloten moeten worden vervangen. Voor nieuwe werknemers moeten er telkens nieuwe badges of sleutels worden gemaakt. En freelancers of uitzendkrachten krijgen tijdelijk een badge, maar brengen ze die ooit terug? Ook hebben sommige vaste leveranciers misschien een sleutel. U moet er maar op vertrouwen dat ze die naar eer en geweten gebruiken.

 

Wat als uw sloten veiliger en makkelijker zouden werken zónder sleutels?

Flexibele toegang met smart lock

Smart lock is een toegangssysteem via het internet waarbij uw smartphone de sleutel is.

 • U bepaalt vanop een afstand wie wanneer waar binnen kan.
 • U geeft toegang tot specifieke deuren op bepaalde tijdstippen.
 • U ziet op het monitoringssysteem in real time wie welk slot opent of sluit.

Zo verbetert u het gemak in uw bedrijf. En u verhoogt de veiligheid, want de versleutelde code is niet te hacken, en alleen herkenbaar tussen het slot en de smartphones die toegang hebben.

Beperkte toegang voor werknemers, leveranciers en huurders

Enkele toepassingen? Met een slim slot geeft u een leverancier dagelijks op hetzelfde moment toegang tot 1 bepaalde deur om uw bestelling af te zetten. Verhuurt u vergaderruimtes, garages, kamers of vakantiewoningen? Dan krijgen huurders toegang voor een bepaalde duur. En heeft uw bedrijf satellietkantoren? Dan geeft u uw medewerkers toegang op de dagen dat ze op locatie werken.

Stabiel, sterk en draadloos Internet of Things

Voor de smart locks vertrouwt u op het netwerk van Telenet. Betrouwbaar, sterk beveiligd en beschikbaar op de kleinste en verste plaatsen. Waar andere netwerken nauwelijks bereik hebben, in kelders en goed geïsoleerde of betonnen gebouwen, werkt uw digitale slot wél via het Telenet-netwerk. Dat is dankzij Narrowband-Internet of Things (NB-IoT), een mobiele communicatietechniek die snel en stabiel is, met een signaalsterkte die 10 keer groter is dan die van een gsm. Door het lage stroomverbruik gaat de batterij van het slot tot 12 maanden mee.

 

Ga voor een betere beveiliging en meer gemak in uw bedrijf, met een beetje hulp van Telenet Business. Ontdek nog meer slimme toepassingen op onze website of mail meteen voor een gepersonaliseerd voorstel naar iotadmin@telenetgroup.be.

Meer Inspiratie

 
 
 
 

Inspiratie

 • Weg met registratiefrustratie

  Een slimme parking en digitaal onthaal zorgen voor een goeie flow bij de registratie van bezoekers. Zowel voor de bezoeker als uw bedrijf is het efficiënt.

  lees meer
 • Weet u op dit moment waar uw waardevolle dingen zijn?

  Pakketjes volgen via tracking en tracing kent u wellicht. Maar wist u al dat u met een RFID of gps-tracker ook voorraden efficiënt kan beheren?

  lees meer