Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

5 voordelen voor u na overname Nextel

 
 

Zoals u misschien nog weet, hebben we in oktober vorig jaar ICT-integrator Nextel overgenomen. Ondertussen is die overname helemaal afgerond. Het maakt dat Telenet Business in de toekomst nóg meer en nóg beter totaaloplossingen zal kunnen uitwerken voor Belgische bedrijven. Ontdek hoe misschien ook uw bedrijf hier op termijn bij zal kunnen winnen.

Hoewel de overname officieel afgerond is, zal er voor de klanten van zowel Telenet Business als Nextel in de eerste fase weinig veranderen. Beide organisaties blijven parallel naast elkaar werken. Ook de merknaam Nextel blijft behouden. Op termijn moet de bedrijfsmarkt wel volop kunnen profiteren van de voordelen van de overname:

 

 1. 1. Breder aanbod aan diensten

  In de toekomst kunnen we u nog meer diensten aanbieden: Unified Communication & Collaboration (UCC), camerabewaking, toegangscontrole van gebouwen, …

   

 2. 2. Voor álle bedrijven en organisaties

  We kunnen totaaloplossingen bouwen op maat van elke onderneming en organisatie. Van privé tot non-profit en overheid. Van heel klein tot heel groot.

   

 3. 3. Eén aanspreekpunt voor uw ICT

  Doordat we alles wat bij ICT komt kijken in één totaaloplossing kunnen bundelen, hebt u maar één aanspreekpunt meer. Duidelijk en makkelijk.

   

 4. 4. Meer ervaring en knowhow

  Met de overname krijgen we er de ervaring en knowhow van meer dan 300 experts bij. Zo staan er straks 1.000 medewerkers klaar om u te helpen.

   

 5. 5. Inzetten op Brussel en Wallonië

  Brusselse en Waalse bedrijven kunnen nu ook van onze diensten gebruik maken. We kunnen binnenkort ook volop inzetten op uw verdere ontwikkeling in deze regio’s.

   

Ontdek de diensten van Nextel hier.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook

 • Ontdek Tinx: onze nieuwe IoT-oplossing voor bedrijven

  Steeds meer toestellen zijn met het internet verbonden. Dat kan ook uw bedrijf ten goede komen.

  lees meer
 • Mobly

  Zo’n slimme auto is niet langer science-fiction. Ook niet voor u!

  lees meer
 • Zo beveiligt u elk onderdeel van uw IT-infrastructuur

  Goede beveiliging bestaat uit meerdere lagen. Elk onderdeel van uw IT-infrastructuur heeft dus bescherming nodig.

  lees meer