Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Hoera, elke dag nieuwe collega's!

 
 
 
 

Een eigen bureau of kantoor voor een starter of zelfstandige, hoeft dat eigenlijk wel? De feiten spreken voor zich: ‘flexdesk’, ‘co-working’, of ‘shared office’ kent steeds meer succes in de bedrijfswereld. Wie niet absoluut een vast bureau of kantoor nodig heeft, kan tegenwoordig kiezen uit tal van aantrekkelijke formules, ook als zelfstandige!

 

Co-working waarbij zelfstandige professionals, freelancers, ondernemers en “nieuwe werkers” onder 1 dak samenwerken, kent een echte opmars. En terecht, want co-working heeft enkele grote voordelen.

 

Geïnspireerd? Wij helpen u alvast op weg om een co-working space bij u in de buurt te vinden:

En mijn documenten en vergaderingen dan?

De technologie maakt het vandaag perfect mogelijk om gelijk welke ruimte om te toveren tot uw virtueel kantoor... met toegang tot uw e-mails, documenten... en zelfs de mogelijkheid om op afstand te vergaderen!

 

  • FileApp: een handige App om met uw iPhone of iPad onderweg documenten (Word, Excel, PDF, beelden,...) te lezen, te verplaatsen, te hernoemen en netjes te organiseren.
  • Solid Explorer: de ideale reisgezel voor de mobiele Android-adept met een gebruiksvriendelijk dubbel scherm en vele features en integratiemogelijkheden. 
  • GoToMeeting: U zet in een handomdraai een online vergadering op met klanten of collega’s via PC, smartphone of tablet. Als u dat wenst, deelt u zelfs uw scherm met uw collega’s!
  • Microsoft 365: U combineert de kracht van Office 365 met de service van Telenet. Waar u ook naartoe gaat, u brengt uw digitale werkplek gewoon met u mee met toegang tot uw e-mail, het delen en beheren van documenten en agenda’s en de meest recente versie van Microsoft Office.

Hoe hebben nieuwe technologieën onze kantoorruimte in 30 jaar tijd veranderd?
Bekijk het animatiefilmpje!

 
 
 
 
 
data-overlay-scroll-enable="false"