Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Hoe voornemens volhouden? Met deze gratis apps!

Als u op dit artikel klikte, behoort u allicht tot de 44% Vlamingen die goede voornemens gemaakt hebben voor het nieuwe jaar. Rekent u zichzelf ook tot de 18% die zijn nieuwjaarsvoornemens niet kan waarmaken? Hou dan vol met behulp van deze 14 gratis apps.

 
 

Wie in 2020 zijn leven wil beteren, doet dat best met behulp van de juiste app. Verschillende gratis apps rond allerhande populaire thema’s motiveren en activeren u, bijvoorbeeld door uw successen bij te houden. U staat er dus niet alleen voor!

 

Rond welk thema hebt u voornemens gemaakt?

Meer sporten

Zitten is het nieuwe roken, dus meer bewegen is een uitstekend voornemen. De app Personal Fitness Coach van Pear Sports helpt u om het deze keer wel vol te houden, zowel bij krachttraining, cardio als yoga. Daarnaast is de Nike+ Training App een aanrader voor wie er stevig in wil vliegen, want die laat u kiezen uit meer dan 100 workouts, zorgt voor begeleiding van experten en een sportplan op uw maat, motiveert u met statistieken over uw sessies en laat u die ook delen met uw vrienden.

 

Of test de '7 minute workouts' van Seven. Die app helpt u om dagelijks 7 minuten lang uw buikspieren en billen te verstevigen, uw armen en benen te trainen. U doet heel gemakkelijk na wat u ziet in de filmpjes. Meer dan een stoel en een muur hebt u niet nodig.

Rijker worden

Zoals u rijker wordt van stoppen met roken, wordt u rijker van minder uitgeven. Apps als YouNeedABudgetSpendee en Wally houden heel eenvoudig uw kosten voor u bij. Deze kan u perfect inzetten voor uw zaak. Zo kan u meteen schrappen in overbodige kosten. Tricount is interessant wanneer u uitgaven onder vrienden en collega's wil bijhouden en eerlijk verdelen.

 

Wist u trouwens al dat u ook met Waze geld kan besparen? De app houdt bij welke tankstations in de buurt het goedkoopst zijn. Kijk dat dus zeker even na voordat u gaat tanken.

Productiever zijn

U werkt ongetwijfeld al hard. Dus harder hoeft niet. Maar misschien wel productiever? De timemanagement apps Pomotodo en Wunderlist helpen u doelen te stellen en die efficiënt na te jagen. Op Wunderlist noteert en deelt u taken. Op Pomotodo verzamelt u ideeën, werkt u plannen uit en realiseert u ze. Om een beter zicht te krijgen op waar al uw tijd juist naartoe gaat, gebruikt u best RescueTime.

Relaxter werken

Hebt u ook zoveel aan uw hoofd? Dan is de online mind mapping tool MindMeister een aanrader. Die helpt u om ideeën visueel in kaart te brengen, eenvoudig verder uit te werken en te delen. En om aan het einde van de werkdag even goed te ontspannen, is er Calm. Die app helpt u naast beter slapen ook mediteren en mindful stretchen zodat de stress uit uw lichaam glijdt.

Voornemens volhouden

In plaats van een hele resem apps uit dit lijstje te installeren, kan u ook kiezen voor één applicatie, de Coach.me-app. Hier geeft u meerdere persoonlijke en zakelijke doelen in. De app en community helpen u deze stap voor stap te realiseren. U wordt herinnerd aan uw doelen, meet prestaties, kan vragen stellen en viert successen.

 

Wij wensen u alvast heel veel succes in het nieuwe jaar!

 
 

Inspiratie

  • Wat u absoluut moet weten over mondige klanten

    Klanten zijn mondiger geworden, hoe komt dat en hoe gaat u ermee om? Expert Hans Similon vertelt wat u absoluut moet weten over moeilijke klanten.

    lees meer
  • U wilt sneller internet? Ontdek wat Speedboost voor u doet

    Natuurlijk mag het altijd sneller. Maar hoe? Hoe geniet u vanaf vandaag van een speedboost?

    lees meer