Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Hoe flexibel en zorgeloos surfen op vakantie

 
 
 
 

Ook op vakantie wil u superflexibel bellen en mobiel surfen. Hoe doet u dat zonder extra kosten?

Natuurlijk hebt u liefst geen zorgen op vakantie. En toch wil u overal bereikbaar zijn, altijd kunnen surfen en een meerkost voor het dataverbruik van uw collega's of medewerkers vermijden.

Stap 1. Surf gratis via hotspots. Ook in het buitenland

Wist u al dat Telenet-klanten gratis genieten van de publieke wifi-netwerken van partners in het buitenland? U krijgt toegang tot 8,48 miljoen home- en hotspots in Europa. Ontdek hier in welke landen u gratis kan inloggen op publieke wifi-netwerken.

Stap 2. Profiteer van de afgeschafte roamingkosten

Daarnaast bent u sinds deze zomer extra zorgeloos. Door het verdwijnen van de roamingkosten in de EU, geniet u in heel Europa van de data van uw Belgische abonnement. Zo surft u zonder extra kosten in landen als Frankrijk, Bulgarije, Cyprus, Finland, Ierland, Italië, enzovoort. De volledige lijst landen vindt u in het artikel Geen roamingkosten meer in de EU-zone.

Stap 3. Voorzie een pot data voor iedereen

Verder zorgt een mobiel internetabonnement met gigaveel inbegrepen data ook voor een zorgeloze vakantie. Wanneer u in team onderneemt, is het handig om de abonnementen van alle teamleden onder één paraplu te bundelen. Hierdoor hebt u meer controle over uw uitgaven en brengt u gemakkelijk wijzigingen aan.
Bekijk het huidige verbruik van uw team om een passend pakket te zoeken. Komt u er met, bijvoorbeeld, met 10 GB, 30 GB of 60 GB??

Stap 4. Zet limieten op het verbruik

Maak vervolgens duidelijke afspraken met uw team. Hoeveel data mogen ze per maand verbruiken? Wie betaalt de rekening als ze meer surfen op hun smartphone?
Als beheerder van het abonnement stelt u limieten en meldingen in. Zo ontvangen u en de verbruiker een sms-bericht wanneer er meer verbruikt wordt dan inbegrepen.

Op zoek naar een interessante all-in voor uw zaak om deze 4 stappen te zetten? Klik snel door naar informatie over WIGO business.

Bekijk ook

 • 4 tips die wél werken tegen digitale stress

  De drukte na de zomer neemt weer toe? Het aantal mails en berichten rijst weer de pan uit? Wees de digitale stress voor en profiteer van deze tips.

  lees meer
 • Op zoek naar een opleiding Facebook, Google of video? Check deze workshops

  Tijdens de workshops van I Like Media leert u tools als Facebook, Google Analytics en Instagram kennen én gebruiken.

  lees meer
 • Verse vis online verkopen? Kan dat?

  Als zelfs verse vis online verkocht wordt… Waarom dan niet uw product of dienst? De digitale visboeren Andy en Joeri zetten u op weg.

  lees meer