Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Blijft uw project binnen budget? Deze 5 apps registreren alle gewerkte uren

 
 

Zoals de meeste consultants levert u graag op tijd kwalitatieve projecten af én volgens het afgesproken budget. Maar hoe checkt u of het geplande budget en het aantal uren kloppen? Deze 5 apps geven inzicht in uw tijdsbesteding.

Online vindt u honderden apps om uw werktijd te registreren. Wij hebben er vijf geselecteerd die perfect zijn voor consultants.

FunkyTime is Belgisch

Het Belgische FunkyTime is sinds 2016 op de markt en kreeg dat jaar als beloftevolle start-up een plaats op Web Summit in Portugal. Duurzaamheid, eerlijkheid en transparantie zijn belangrijk voor het bedrijf. Interessant is dat de verzamelde data altijd van u blijven, ook al switcht u van provider. De tool is beschikbaar in het Nederlands en gratis voor freelancers.

Nanda stopt u gemakkelijk

Het Nederlandse Nanda is een prima online oplossing voor tijdregistratie. In Android trackt het ook uw telefoongesprekken met klanten. Handig is het flexibele prijsmodel. Wanneer u Nanda even stopt, betaalt u niet. Toch blijft uw account bestaan. Uw gegevens zijn weer toegankelijk zodra u de licentie weer opstart. Na 14 dagen testen betaalt u 5 euro per maand.

Timely is de slimste

Het Noorse Timely zet in op artificiële intelligentie. Leuk is dat het automatisch uw werk timet op basis van data uit uw toestellen en programma’s. U accepteert de suggesties of verbetert de omschrijvingen, tijden en opdrachtgevers. Zo wordt de tracker steeds slimmer. Na een gratis test betaalt u (minstens) 6 euro (7 dollar) per maand.

TimeCamp behoort tot de top

Het Amerikaanse TimeCamp doet wat het moet op een uiterst eenvoudige manier. Daarom behoort het steeds tot de top 10 van de vakpers. De automatische tracking volgens uw kalender maakt dat u geen enkel uur verliest. Hoewel het een app voor teams lijkt, is het prima voor zelfstandige consultants die alleen werken. Bovendien is timetracking gratis voor 1 persoon, mooi meegenomen!

Harvest stimuleert tijdig factureren

Oogst wat u zaait. Dat is waarom het Amerikaanse Harvest tijdregistratie en facturatie al in de basisversie koppelt. Interessant is dat u ook andere kosten invoert en vlot factureert. Zo evalueert u de totale kost van projecten. Het programma werkt uiterst eenvoudig. Het is gratis voor 1 persoon met 2 projecten.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook

  • Uw bureaublad is een rommeltje?

    Op uw bureau hebt u misschien sorteerbakjes, maar hoe pakt u dat aan op uw computer? Goed nieuws, want er is een eenvoudige oplossing!

    lees meer
  • Waarom de nieuwe iPhone u sneller en gemakkelijker laat werken

    Drie nieuwe iPhones lanceert Apple. Waarom werkt u vlotter met deze smartphones? Wij lijsten 7 redenen op.

    lees meer