Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Boek een Expert van De Digitale Versnelling

Facebook? Uw website? Een webshop? Online adverteren? Wat moet u ermee? Wanneer vindt u de tijd? Vraag het aan onze digitale experts. Ze helpen u graag verder met uw digitale uitdagingen.

 
 

Natuurlijk hebt u weinig tijd voor Facebook. En ongetwijfeld hebt u een volle agenda zonder eigen website. U bent niet alleen.

 

Maar misschien wil u het anders. Misschien wil u digitaal gewapend de toekomst in. Want zelf gebruikt u apps op uw iPhone, koopt u vaak online en regelt u bankzaken met de computer in de hand …

Expert zet u op weg

Dan hebben we goed nieuws! U kan zich laten begeleiden door onafhankelijke experts. Ze beantwoorden uw vragen over uw specifieke digitale noden.

 

Onze experts zijn aanwezig op ons platform voor u. U kan met hen uw vragen bespreken en keuze maken uit een aantal experts uit uw regio.  Als u de juiste expert hebt gevonden kan u met hem/haar verder werken. Het enige wat u moet doen is uw registreren via De Digitale Versnelling.

 

Sofie Verheirstraeten van yogasalon Kokoro: “Ik was al lang actief op sociale media zonder goed te weten wat ik aan het doen was. Ik stak er veel tijd in, bovenop mijn ander werk. Sinds de hulp van de digitale expert plan ik mijn berichten op sociale media elke week in, en hoef ik dit niet meer tussendoor te doen. Ik adverteer nu ook gericht via Facebook.”

Grijp nu uw kans!

Vraag een expert u ook vooruit te helpen via de website digitaleversnelling.be. Hier vindt u bovendien tips en adviezen die u verder helpen om sterker en gemakkelijker digitaal te ondernemen. Wacht niet meer en maak kennis met een lokale expert voor uw digitale uitdagingen. De Digitale Versnelling is nu ook beschikbaar in Brussel.

Meer Inspiratie

 
 
 
 

Inspiratie

 • 5 tips voor een sneller internet

  "Waarom is mijn internet niet sneller?" vraag u zich misschien soms af. Er kunnen veel oorzaken zijn, maar deze tips kunnen misschien helpen.

  lees meer
 • Hoe snel is uw internet eigenlijk?

  Enig idee hoe snel uw internet eigenlijk is? Te snel? Te traag? Met deze test weet u het meteen.

  lees meer
 • Telenet digitaliseert mee bij Tuerlinckx Fiscale Advocaten

  Telenet helpt advocatenkantoren om moderne ondernemingen te worden.

  lees meer