Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Sta vlot op met deze originele wekkerapps voor iPhone en Android

 
 

Opstaan wordt er de volgende weken niet gemakkelijker op nu de donkerste dagen naderen. Gelukkig kan technologie u daarbij helpen. Met deze leuke wekkerapps staat u toch vrolijk op en kan u fris aan uw werkdag beginnen.

Alarmy doet u rekenen

Alarmy doet wat een wekker moet doen: u uit bed krijgen. En dat door uw lichaam meteen aan het werk te zetten. Kies zelf de taak die u ‘s morgens moet uitvoeren: een foto nemen van een welbepaald voorwerp in uw huis (liefst ver weg van uw bed), een rekensom maken of de telefoon langdurig schudden. Dan pas stopt het gerinkel … en bent u klaarwakker.

Puzzle Alarm Clock laat u puzzelen

Heel wat apps bouwen verder op het idee van kleine opdrachtjes uitvoeren of puzzelen: Memory Alarm Clock voor iPhone en Puzzle Alarm Clock voor Android bijvoorbeeld. Andere alarmen vragen u barcodes of QR-codes te scannen om het ding te laten ophouden met rinkelen, zoals GetMeUp Alarm Clock en Barcode Alarm Clock.

Sleep Cycle wekt natuurlijk

Wie graag zacht wakker wordt, installeert Sleep Cycle. Deze wekker houdt rekening met uw slaappatroon. Zo wordt u gewekt op het meest natuurlijke moment. Hoe die dat doet? Uw telefoon analyseert uw bewegingen in bed. In het half uur voor het opstaan pikt die er het moment uit waarop u zich in de lichtste slaapfase bevindt. De intelligente snoozefunctie gunt u nog wat tijd om zachtjes wakker te worden.

Spotify speelt uw lievelingsliedje

Op Android kan ook Spotify uw wekker zijn. Open de Clock app van Google en koppel deze aan uw Spotify-account. Kies zelf het nummer waarmee u gewekt wil worden of laat Spotify kiezen volgens uw voorkeuren. De Klok-app op iPhone kan u dan weer wakker maken met elk nummer aangekocht bij Apple Music.

Walk Me Up Alarm Clock pusht u uit bed

De Walk Me Up Alarm Clock telt het aantal stappen dat u meteen na het rinkelen zet. Zijn dat er voldoende, dan stopt het gerinkel. Zet op voorhand wel de snooze-optie uit!

Meer handige apps

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook

 • Hoeveel kost autodelen echt?

  U hoeft geen bedrijfsauto te kopen, want met een paar kliks regelt u een deelauto online. Maar geraakt u nog wijs uit de vele aanbieders en hun formules? Check ons overzicht.

  lees meer
 • Kent u de 4 dunste en lichtste laptops ter wereld?

  Overweegt u een lichtere laptop? Check dan deze dunste en lichtste business laptops van het moment.

  lees meer
 • Vrouwelijke onderneemster van het jaar geeft 5 tips

  Vrouwelijke Onderneemster van het Jaar Alexandra Limage geeft 5 tips voor collega-onderneemsters.

  lees meer