Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Hoe deze Belgische hotelapp ook uw gasten verwent

 
 

Uw gasten gemakkelijk en snel op hun wenken bedienen? Dat kan nu zo eenvoudig met de Belgische hotelapp Throdi. Wat regelt die voor uw hotel, B&B of Airbnb?

“Goedemiddag. We hopen dat u van uw verblijf zal genieten. Is er nog iets dat ik voor u kan doen?”

Een persoonlijke ontvangst is altijd een plus voor uw hotel, bed & breakfast of Airbnb. Maar wist u dat een app deze ontvangst en persoonlijke service kan overnemen?

 

Welke taken neemt de nieuwste hotelapp Throdi van u over?

Info checkin delen

Gedaan met mailen of codes en gegevens op papier versturen. De app deelt voortaan de reservatiegegevens, het kamernummer, het wifi-wachtwoord, de uren van het ontbijt enzovoort. Dit bespaart u ongetwijfeld mails en telefoongesprekken.

Toegang tot kamer

De app geeft ook toegang tot de hotelkamer. Leuk is dat deze ook naar uw gasten communiceert of de kamer al vrij is na het poetsen.

Bestelling plaatsen

Met één druk op de app vragen uw gasten roomservice, bellen ze de receptie of bestellen ze hun drankje aan de bar. U ziet meteen hun vraag of bestelling. Gasten vragen zelfs hun favoriete muziek aan in de lounge wanneer u de jukebox-module activeert.

‘Do not disturb’-bordje hangen

Uw gasten willen even niet gestoord worden? Nooit hingen ze gemakkelijker het ‘Do not disturb’-bordje voor de deur. Eén klik vanuit de welkomstpagina van de app en het is in orde.

Van krant tot toeristeninfo

De kranten van het hotel lezen, de uren van de tram zoeken, de omgeving verkennen, het weer checken … Het kan allemaal via deze ene app. De papieren manual mag u in de vuilnisbak kieperen. Voortaan hebben uw gasten alle info overal en altijd bij de hand.

Opvallend is dat deze hotelapp door een Belgisch-Pools team in elkaar gebokst werd. Hoe hotelier Pascal Hochedé van Hotel Les Arcades in Knokke-Heist op dit idee kwam, leest u hier: Hotelier brengt eigen app op de markt.

 
 

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook

 
 
 • Onzichtbare restaurants, bedreiging of kans?

  In Londen en Parijs zijn ze al ingeburgerd: de onzichtbare restaurants. Nu ontwaakt de horecatrend in België.

  lees meer
 • Vinden klanten uw zaak via hun smartphone?

  Hebt u een lokale winkel en wil u graag meer klanten werven? Denk dan mobiel vriendelijk. Focus op mobile search zodat klanten uw zaak eerst vinden.

  lees meer
 • De beste wekker apps voor uw iPhone en Android

  Net iets te hard aan uw bed gehecht? Deze 5 apps helpen u om uw werkdag fris en monter te starten.

  lees meer