Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Tools waarmee u ook online optimaal samenwerkt

“Een boeiende tijd voor het thuiswerken!”

Meer en meer afspraken gebeuren online. Optimaal van thuis uit met klanten en collega’s samenwerken, vereist een volwaardige digitale werkplek. Gelukkig bestaan er professionele tools om het thuiskantoor van uw medewerkers in te richten. Onze Telecom-experte Sophie De Guchtenaere geeft graag enkele tips.

 
 

Onze wereld ziet er plots heel anders uit. Online samenwerken was voordien heel nuttig, nu is het gewoon de norm. Bedrijven passen zich volop aan die nieuwe situatie aan. Ze zoeken professionele tools om nog beter samen te werken vanop afstand.

Hoe past uw bedrijf zich het best aan?

“Een boeiende tijd voor het digitaal werken”. Dat zegt onze Telecom Consultant Sophie De Guchtenaere in een video vanop haar eigen telewerkplek. Ze legt uit hoe bedrijven zich het best aanpassen.

 

Doeltreffend vergaderen, begint natuurlijk bij elkaar goed horen én zien. Want net als bij fysieke vergaderingen spelen lichaamstaal en interactie een essentiële rol voor een goed begrip.

 

Net als bij een ‘echte’ meeting wil u brainstormen, documenten delen of presentaties geven. En tonen wat er op uw scherm gebeurt. Misschien wil u audio en video bewaren voor later gebruik? Of bestanden uploaden en delen op een makkelijk toegankelijke gemeenschappelijke plek?

Interactie en visuele info zijn essentieel

- Sophie De Guchtenaere

 
 

De juiste tools liggen binnen handbereik

Gelukkig bestaan er een aantal professionele tools waarmee u in team op afstand kan samenwerken: chatten, bellen videoconferencing, bestanden delen … Unify Circuit, Microsoft Teams, Avaya IX Spaces of Alcatel Rainbow brengen alle samenwerkingstools samen in een overzichtelijk platform.

 

De keuze voor een oplossing hangt grotendeels af van hoe uw medewerkers vandaag al werken, waarbij we erop letten dat de continuïteit van activiteiten niet verstoord wordt. Het succes van een nieuwe toepassing staat of valt met het changemanagement van uw organisatie. We helpen de medewerkers bewust te maken dat veranderingen wel degelijk in hun voordeel zijn.

 

Welke aanpak voor online samenwerken met medewerkers en klanten voor uw bedrijf de beste is? Dat bekijken onze experts van Unified Communications & Collaboration graag samen met u.

Meer inspiratie

 
 
 
 

Inspiratie

  • Waarom kiezen voor UC&C?

    Werknemers zijn flexibel; ze werken op kantoor, thuis en op coworking plekken. U merkt dat het één het ander in balans kan houden, op voorwaarde dat u als werkgever de nodige samenwerkingtools aanbiedt.

    lees meer
  • Samenwerkingstool vervangt verplaatsingen

    Productiviteit en snelheid zijn essentieel voor Haeger & Schmidt Logistics Belgium. Deze stijgen sinds kort gevoelig dankzij de samenwerkingstool Teams.

    lees meer