Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Op zoek naar kantoorruimte? Coworking 4.0

Een bureau huren bij uw toekomstige klant?
Dat kan nu

Stel dat u zomaar toegang krijgt tot de kantoren en medewerkers van Procter & Gamble? Stel dat u als start-up en scale-up gemakkelijk overlegt met het bedrijf waarin u een partner ziet terwijl u van een klassevolle werklocatie geniet? Waarom coworking 4.0 iets voor u is.

 
 

Toegang tot gevestigde bedrijven is voor veel kleinere ondernemers moeilijk te forceren… tot nu. Want het nieuwe coworkingconcept Workero brengt er verandering in.
 

Instagram en Spotify achterna

Instagram, Uber, Spotify en vele andere grote namen zijn allemaal gestart op een coworkplek. Ze genoten er van een creatieve start-upsfeer en van goedkope kantoorruimte. Vervolgens vlogen ze uit naar hun eigen kantoren.
Tegenwoordig kiezen niet alleen starters voor coworking. Logisch, want die manier van werken biedt tal van voordelen.

 

Even terug naar de basis. Coworking kent u al. U huurt een bureau of lokaal in een gedeelde werkomgeving. Voor een betaalbare prijs werkt en vergadert u er wanneer het u past. 


Workero tilt dit concept een niveau hoger. Want via dit nieuwe Belgische concept huurt u één of meerdere werkplekken bij een groot en gevestigd bedrijf van uw keuze. Misschien zet u zo zelfs een eerste stap naar een samenwerking of verkoop van producten en diensten.

 

Workero geeft u de sleutels in handen van uw eigen kantoor of bureau in kantoorruimte van bedrijven als P&G, BASF, DXC Technologies en innovatieve groeiers als iReachm.

Zijn onze medewerkers onderweg? Dan vinden ze gemakkelijk een geschikte werklocatie.
Peter Staveloz,
oprichter van de scale-up iReachm

 
 

Stap gewoon P&G binnen

Workero is de nieuwste en meest directe manier om linken te leggen met gevestigde bedrijven. Dirk Paelinck, CEO Interoffices en Workero, lanceert het momenteel in België.

 

“Grote en kleinere ondernemingen hebben ruimte op overschot”, zegt Dirk Paelinck. “Ze zoeken innovatieve oplossingen om de kost van die ruimte te beperken. Via Workero lukt hen dat én halen ze innovatie binnen door zich open te stellen voor start-ups.”

 

“Start-ups en scale-ups kiezen de organisatie waarbij ze vandaag, deze week of de komende jaren willen werken. Ze kiezen voor een open desk of een kantoortje van 20 tot 40 m². 

Hierbij krijgen ze meer dan bureauruimte met koffie of thee. U hebt een vraag over facturatie of een juridische kwestie? Wel, dan zou u even bij die dienst van het bedrijf kunnen aankloppen.”

 

Ook voor de gevestigde waarden biedt coworking voordelen. André Convents, serial innovater bij P&G, is alvast enthousiast. “Deze nieuwe coworking creëert voor ons een ecosysteem waarmee we innovatie binnenbrengen in onze omgeving.”

Start-ups en scale-ups kiezen de organisatie waar ze willen werken. Ze kunnen er meteen netwerken en innovaties met hen delen.
Dirk Paelinck,
CEO Workero

 
 

Verschillende netwerkmogelijkheden

Het uitgebreide digitale platform achter dit coworkingconcept faciliteert het contact tussen huurders en verhuurders. Het algoritme linkt profielen en bedrijven. Er kan overlegd en afgesproken worden. Tegelijkertijd leidt de Workero-app u op elk moment naar een bureau dat vrij is. Dat is handig wanneer u de files wenst te ontvluchten of onderweg naar een klant nog een uur vrij hebt.

 

Het delen van kennis en contacten loopt zowel virtueel als fysiek. Wat helemaal beantwoordt aan hoe scale-ups en starters vandaag werken. “Wij hebben zelf een open cultuur”, zegt Peter Staveloz, oprichter van de scale-up iReachm.  “Daarom past Workero perfect bij ons. Onze medewerkers werken van thuis uit én nu ook op coworkinglocaties. Hebben ze een uur over op weg naar hun klant? Dan hoeven ze niet meer te zoeken naar een geschikte werklocatie. Ook de netwerkmogelijkheden zijn interessant voor een bedrijf als het onze. We geloven sterk in cocreatie van kleinere en grotere organisaties. Tegelijkertijd halen wij andere expertise binnen wanneer wij onze lege stoelen verhuren.”

Meer inspiratie

 
 
 
 
Workero logo

Over Workero

Workero is het nieuwste coworking-concept. Grote corporates verhuren via Workero vrije kantoorruimte aan starters, scale-ups en andere multinationals. De bijhorende app maakt het huren en verhuren supersimpel. Workero stimuleert het netwerken, het delen van innovaties en een creatieve kruisbestuiving binnen de community. Oprichters zijn Dirk Paelinck en Michel Vanstallen. De twee zaakvoerders van Interoffices hebben de ambitie om internationaal door te breken met Workero. Alle deelnemende bedrijven en medewerkers krijgen zo toegang tot kantoorruimte en organisaties wereldwijd.
www.workero.com

Workero logo
 
 

Inspiratie

  • Ontdek de 7 troeven van de nieuwste iPhone 11

    De iPhone 11 is er. Apple presenteert maar liefst 3 modellen van deze nieuwe topsmartphone. Opvallend is dat u meer krijgt voor minder geld.

    lees meer