Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Geef uw website een boost

Online Essentials bouwt uw website

Droomt u van een eigen website? Of is uw huidige webstek aan vernieuwing toe? Klop dan zeker eens aan bij de webexperten van Online Essentials. Zij gieten uw verhaal in een perfect functionerende site en voorzien regelmatig check-ups. Zodat u zich volledig kunt focussen op uw onderneming.

 

 
 

Laat uw zaak digitaal schitteren

U werkt hard om uw klanten in de watten te leggen. Maar u wil natuurlijk ook nieuwe klanten bereiken. Hoe u dat best doet? Sla de digitale weg in: bouw een website, schrijf een blog en leid meer klanten naar uw onderneming.

 

Hebt u een drukke agenda? Doe dan een beroep op Online Essentials van Telenet Business. Onze experten bouwen uw website van a tot z. Hebt u een vraag? Of wil u aan uw website sleutelen? Dan helpen zij u snel verder.

Korting voor Telenet Business-klanten

De set-up van uw website kost u eenmalig € 300 (i.p.v. € 600). Wij zorgen dan voor een domeinnaam, webdesign, teksten en aanmelding op online kaarten en gidsen.


Daarna betaalt u elke maand € 50 (i.p.v. € 70) . En voor die prijs krijgt u véél. Wilt u uw openingsuren aanpassen? Of een nieuwe webpagina toevoegen. Geef onze experten een seintje en zij zorgen ervoor.

U houdt de touwtjes in handen

Op onze website leest u precies wat u mag verwachten. Nieuwsgierig? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze website-experten. Kies een moment dat voor u past en wij nemen snel contact met u op.

 
 
 
 

Inspiratie

 • Ook in online tijden winkelen mensen graag in echte winkels

  Zal de winkelstraat verdwijnen? Nee hoor. Slimme winkels evolueren mee door de voordelen van online shopping te integreren.

  lees meer
 • 11 tips om klanten in de winkel online te lokken

  Volgen uw klanten u nog niet online? Ontdek dan deze praktische tips om in uw winkel reclame te maken voor uw sociale media, website en nieuwsbrief.

  lees meer
 • U bent klantvriendelijk, maar is uw website dat ook al?

  Is uw website al voldoende klantgericht? Met deze tips wordt de gebruikserservaring van uw klanten er alleen maar beter op.

  lees meer