Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Ontdek de 7 troeven van de nieuwste iPhone 11

De iPhone 11 is er. Apple presenteert maar liefst 3 modellen van deze nieuwe topsmartphone: de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max. Opvallend is dat u meer krijgt voor minder geld.

 
 

Vooral deze 7 troeven van de drie nieuwe iPhones 11 zijn interessant voor zelfstandigen en kleine ondernemers.

20% sneller

De nieuwe Apple A13 Bionic-soc levert 20% snelheidswinst op. U steekt voortaan een smartphone op zak die 1000 miljard berekeningen per seconde aankan.

40% zuiniger

Dit mobieltje levert deze topprestaties bij een energieverbruik dat tot 40% lager ligt in vergelijking met de 2018-modellen. 

Langer mobiel werken

De iPhone 11 Pro belooft 4 uur langer te werken met één batterij, in vergelijking met de Xs. Wil u nog langer mobiel aan de slag? Ga dan voor de iPhone 11 Pro Max. Zijn batterij schenkt u 5 uur meer plezier dan de Xs Max.

Professionelere foto’s

Nog professioneler fotograferen lukt met de 3 lenzen op de achterkant van de iPhone 11 Pro en Pro Max. De nieuwe telelens van 52 mm is goed voor wie graag vanop een veilige afstand foto’s neemt. Hij regelt 2x optische zoom voor u. Onderbelichte nachtbeelden worden dan weer automatisch helder gemaakt. Ook de frontcamera kreeg een upgrade.

Videobewerking inclusief

Video’s voor uw zaak maakt u nu nog gemakkelijker. U filmt in 4K met uitgebreid dynamisch bereik. Dankzij de nieuwe lenzen krijgt u 3 keer meer in beeld. Meteen na het filmen kan u de beelden bewerken: roteren, bijsnijden en verbeteren met filters.

Lagere prijzen

De 3 modellen zijn goedkoper dan de vorig jaar gelanceerde modellen. De iPhone 11 kost 809 euro, de iPhone 11 Pro 1159 euro en de Pro Max 1259 euro. Wie meer investeert, krijgt extra opslagruimte.

Passende kleuren

Welke kleur past het best bij uw zaak? Donkergroen? Knalrood? Zwart? Kies één van de zes kleuren en versterk meteen het imago van uw zaak. 

Ontdekt u graag meer Apple-nieuwigheden? Bekijk de keynote 2019 van Apple-CEO Tim Cook of neem een kijkje in onze webshop.

 

Meer inspiratie

 
 
 
 
 
 

Inspiratie

 • Doe dit nooit met uw nieuwe iPhone!

  Nieuwe iPhone? Deze 3 fouten zweert u best af om uzelf en uw fonkelnieuwe smartphone te sparen.

  lees meer
 • 6 digitale detox-tips om helemaal offline te reizen

  Steeds meer zelfstandigen en ondernemers kiezen op vakantie voor een digitale detox. Even alles uitzetten, om er nadien met volle batterijen weer in te vliegen.

  lees meer
 • Hoe overleeft uw smartphone de zomer?

  In de zomer ziet uw smartphone meer af dan anders. Gelukkig kunt u maatregelen treffen om schade te voorkomen.

  lees meer