Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

ICT Nspire 2019: niet te missen inspiratiedag

Maak kennis met dé innovaties die uw organisatie helpen groeien

Op zoek naar nieuwe technologische ontwikkelingen die uw bedrijf helpen om voorop te blijven? Plan dan op donderdag 26 september ICT Nspire 2019 in uw agenda. Tijdens dé inspiratienamiddag voor ICT-experts en bedrijfsleiders updaten we u met niet te missen innovaties. Opnieuw zakken tal van boeiende sprekers af naar de AED Studios in Lint.

Tijdens ICT Nspire kijken Telenet Business en Nextel samen met u vooruit naar de meest vooruitstrevende technologieën van het moment. Keynote speakers Jorg Snoeck van het veelbesproken boek ‘The Future of Shopping’ en Jo Caudron van onder meer Duval Union Consulting staan alvast te popelen u op één namiddag ettelijke jaren vooruit te brengen.

Op maat van uw noden

Tijdens ICT Nspire komen organisaties uit tal van sectoren aan bod. Denk maar aan Ernst & Young, UZ Brussel, het Crisiscentrum van de Belgische Federale Regering, AXA Bank, Partena, Vrije Universiteit Brussel en zelfs startup Alberts die de eerste geconnecteerde smoothie-automaat heeft ontwikkeld.

 

Stof genoeg dus voor boeiende sessies rond o.a. cybersecurity, IoT en duurzaamheid. In totaal vinden 10 sessies of workshops plaats die gekoppeld zijn aan 5 thema’s. Die zijn opgesteld op basis van de bedrijfsspecifieke noden van u en uw collega’s. U hebt de keuze uit voorsprong voor uw klanten, medewerkers, organisatie, datasecurity of operationele werking.

 

Interesse? Duik in het programma en schrijf u in!

Meer inspiratie

 
 
 
 

Inspiratie

 • De toekomst van winkels: aanpassen of verdwijnen

  De retail staat aan de vooravond van enkele ingrijpende veranderingen. Winkels worden steeds meer offline én online. Aan welke trends moeten ze zich nog aanpassen?

  lees meer
 • Cybersecurity tips van onze expert

  Cybersecurity is belangrijker dan ooit, want cybercriminaliteit kost bedrijven steeds meer. Onze expert Stefaan Wuytack deelt zijn inzichten en tips.

  lees meer
 • Alberts Smoothie Station mixt smoothies op maat

  De Antwerpse start-up Alberts ontwikkelde de eerste slimme smoothie-automaat ter wereld. Ontdek hoe de robot gebruik maakt van het Internet of Things.

  lees meer