Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

ENGIE kiest Telenet om
het IoT te ontwikkelen

 
 
 
 

Engie, het vroegere GDF Suez, kiest voor Telenet voor de verdere ontwikkeling van het Internet of Things, waarbij voorwerpen meestal draadloos met het internet worden verbonden en op die manier gegevens met elkaar kunnen uitwisselen. Het netwerk van ENGIE M2M is reeds operationeel in een tiental Belgische steden, de gehele Belgische kustlijn en zelfs tot ver op zee en zal midden 2016 het grootste deel van België dekken. Engie wil tegen 2018 enkele miljoenen objecten zoals fietsen, rookmelders, slimme meters of wagens met het Engie M2M netwerk laten communiceren

Martine Tempels

Sr. Vice-President Telenet Business

“We zijn blij dat we samen met ENGIE M2M onze bijdrage kunnen leveren via ons netwerk met superieure connectiviteit, zodat we deze IoT-markt verder kunnen ontwikkelen in het voordeel van België en de Belgische ondernemingen en consumenten.”

Dirk Indigne

CEO ENGIE M2M

“Mede dankzij de samenwerking met Telenet zal de Groep ENGIE haar klanten op grote schaal kunnen voorzien van deze technologie. ENGIE M2M en de filialen van ENGIE, Electrabel en Cofely, hebben de intentie om in de toekomst verschillende diensten en oplossingen in de markt zetten gerelateerd aan deze zeer efficiëntie technologie.”

Bekijk ook

  • VGD

    “Om de continuïteit te garanderen, hebben we in elk kantoor een back-uplijn.”

    lees meer
 
 
 
data-overlay-scroll-enable="false"