Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

6 goede redenen om de nieuwe iPhone 6 aan te schaffen

 
 
 
 

Bent u er graag als de kippen bij wanneer een nieuwe Smartphone wordt gelanceerd? Of wacht u liever zo lang mogelijk tot uw oude GSM haast uit elkaar valt? In beide gevallen is dit misschien het moment om de nieuwe iPhone 6 aan te schaffen. Wij geven u alvast 5 goede redenen mee!

1. Het XL-formaat

Met een schermformaat van 4,7-inch is de kleinste iPhone 6 al een behoorlijk stuk groter dan het vorige model. De iPhone 6 Plus kan met 5,5-inch al helemaal tot de XL-categorie gerekend worden.

2. Een nog betere camera

De camera van de iPhone 6 moet in kwaliteit niet meer onderdoen voor een volwaardig fototoestel: een resolutie van 8 megapixel en voor de iPhone 6 Plus een optische beeldstabilisator om trillingen en bewegingen te onderdrukken.

3. De langere batterijduur

De iPhone 6 is, dankzij de nieuwe A8-chip, 24 tot 50% sneller dan het vorige model. Maar dat is niet alles: hij is ook energiezuiniger. Met een volle batterij heeft u tot 16 dagen standby-tijd en tot 10 uur spreektijd.

4. Mobiel betalen?

Met de NFC-chip is de iPhone 6 klaar voor toekomstige mobiele betaaldiensten met Visa, MasterCard en American Express. Afrekenen wordt eenvoudigweg een kwestie van uw vinger op de Touch-ID te leggen!

 
 
 
data-overlay-scroll-enable="false"