Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
We kunnen uw vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we u om onze klantendienst te contacteren.

  Uw bedrijf

 1. verplicht
 2. verplicht
 3. verplicht
 4. verplicht
 5. verplicht
 6. verplicht
 7. verplicht
 8. verplicht
 9. verplicht

  Uw zaakvoerder

 1. verplicht
 2. verplicht
 3. verplicht
 4. verplicht ongeldig
 5. verplicht

De persoonsgegevens die u ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BVBA, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Telenet verwerkt de persoonsgegevens enkel om u te contacteren naar aanleiding van uw aanvraag.

U heeft het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op u betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. U kan deze rechten uitoefenen via de Telenet winkelpunten. U dient daarbij een bewijs van uw identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van uw identiteitskaart.

Voor klachten in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan u zich wenden tot de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel / +32 (0)2 274 48 00 / commission@privacycommission.be / www.privacycommission.be