Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 

VERNIEUWD

WIGO Business

Geniet nu met uw hele team
van nog meer mobiele
datakeuze

WIGO Business, de all-in op maat van uw bedrijf.

icoon tv


Telenet TV

icoon telefoon


Onbeperkt bellen

icoon mobiel


Mobiele data

icoon internet


Onbeperkt surfen

VERNIEUWD

 
 
 
 

Kies dé WIGO Business op maat van uw zaak.

 • Onbeperkt bellen en sms’en, vast en mobiel
 • Een volle pot mobiele data om te delen
 • Onbeperkt surfen op Business Fibernet 240
 • Digitale TV met terugkijkfunctie: herbekijk uw programma's tot 36u later
 • Met Free G gebruikt u top-apps zonder dat ze meetellen voor uw dataverbruik.Iconen WhatsApp , Facebook Messenger, Yelo Play-app en Play Sports

Dit moet u nog even weten

 • Free G is niet helemaal onbeperkt. Hoeveel u kan verbruiken is verschillend in België en in andere EU-landen en is afhankelijk van uw WIGO Business-abonnement. Meer info vindt u hier.
 • Als uw mobiele pot data leeg is, stopt uw Free G. Omgekeerd ook: wanneer uw Free G opgebruikt is, valt u terug op uw standaard mobiele datapot in uw WIGO Business. Meer info.
 • Yelo Play-app en Play Sports zijn enkel beschikbaar met Free G indien u voor digitale tv kiest.
 

Meest gekozen

10 GB

tot 2 simkaarten

104,92
/maand

 
 

NIEUW

20 GB

tot 2 simkaarten

122,24
/maand

 
 
30 GB

tot 5 simkaarten

142,10
/maand

 
 
60 GB

tot 5 simkaarten

163,49
/maand

 
 
90 GB

tot 10 simkaarten

260,27
/maand

 
 
 
 

Liever een maatje kleiner?

Geen nood aan de strafste downloadsnelheid, Free G en Digitale TV met terugkijkfunctie?

Ga voor het basispakket tot 2 simkaarten.

NIEUW

5 GB

Tot 2 simkaarten

92,70/maand

pop-up scroll hidden

 
 

Voorwaarden

1. Inleiding

 

De algemene voorwaarden (voor producten en diensten bestemd voor zelfstandigen en kleine bedrijven) en gebruiksvoorwaarden van Telenet Business zijn, in zoverre er in deze bijzondere voorwaarden niet van afgeweken wordt, van toepassing op WIGO Business. Prijzen zijn excl. BTW.

2. Telefonie

 

2.1. Het aantal simkaarten inbegrepen in WIGO Business is beperkt en afhankelijk van de gekozen WIGO Business. De simkaarten mogen enkel ter beschikking gesteld worden aan de werknemers of aangestelden van de Klant, in het kader van de bedrijfsvoering.

2.2. Onbeperkt sms’en en bellen - binnen België (naar Belgische nummers) en in de EU-zone (behalve vanuit België, naar nummers van binnen de EU-zone), doch met uitzondering van speciale nummers en diensten van derde partijen - is steeds inbegrepen in de prijs van WIGO Business, op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden van Telenet Business (voor producten en diensten bestemd voor zelfstandigen en kleine bedrijven) (zie telenet.be/algemenevoorwaardenbusiness). Voor de internationale tarieven, zie telenet.be/nl/business/meer/tarieven/wigo.

3. Mobiel internet

 

3.1. Elke WIGO Business biedt een welbepaald standaard inbegrepen mobiel internetvolume dat kan gebruikt worden door een welbepaald aantal simkaarten. Het inbegrepen mobiel internetvolume is enkel geldig in België en de andere landen van de EU-zone en niet overdraagbaar naar de volgende maand. Is het inbegrepen mobiel internetvolume bereikt, dan wordt het mobiel internetverbruik tot het einde van de facturatieperiode gepauzeerd. Voor tarieven voor verbruik buiten het inbegrepen mobiel internetvolume, zie telenet.be/nl/business/meer/tarieven/wigo.

3.2. Afhankelijk van de gekozen WIGO Business kan Free G inbegrepen zijn. Indien Free G inbegrepen is, krijgt de Klant naast het standaard inbegrepen mobiel internetvolume een bijkomend mobiel internetnetvolume voor een selectie van apps (Yelo Play, Play Sports, Facebook Messenger (behalve de games) en WhatsApp, hierna gezamenlijk, de “Free G-apps”). Voor Play Sports heeft de Klant een bijkomend abonnement nodig. Voor Free G gelden per WIGO Business, afhankelijk van de gekozen WIGO Business en per maandelijkse facturatieperiode, de volgende beperkingen voor het dataverbruik van de Free G-apps:

 • in België: max. 40 GB (WIGO Business 10 GB en WIGO Business 20 GB), max. 100 GB (WIGO Business 30 GB en WIGO Business 60 GB) en max. 200 GB (WIGO Business 90 GB);
 • in andere landen van de EU-zone: max. 8 GB (WIGO Business 10 GB), max. 12 GB (WIGO Business 20 GB), max. 21 GB (WIGO Business 30 GB), max. 27 GB (WIGO Business 60 GB) en max. 59 GB (WIGO Business 90 GB);

 

Indien de Klant met de Free G-apps bovenstaande verbruiksgrenzen overschrijdt dan stopt Free G voor de resterende duur van deze facturatieperiode en zal het dataverbruik van de Free G-apps van het standaard inbegrepen mobiel internetvolume gaan. Wanneer het standaard inbegrepen mobiel internetvolume op is, stopt ook Free G voor de resterende duur van deze facturatieperiode, zelfs indien bovenstaande Free G-verbruiksgrenzen nog niet bereikt werden. Voor meer info, zie telenet.be/nl/business/free-g. Hoeveel data men met Free G verbruikt, vindt de Klant op Mijn Telenet (bij verbruik). Telenet behoudt zich het recht voor om de Free G-apps te vervangen door vergelijkbare apps. Op basis van beslissingen van bevoegde instanties kan Telenet verplicht worden om het aanbod te wijzigen (bv. aanpassen van de verbruiksgrenzen).

3.3. Indien de Klant overstapt naar een nieuwe WIGO Business waarin een hoger mobiel internetvolume inbegrepen is dan in zijn huidige WIGO Business (een “Upgrade”), zal de nieuwe WIGO Business onmiddellijk beschikbaar zijn tijdens de lopende facturatieperiode. Indien de Klant overstapt naar een nieuwe WIGO Business waarin een lager mobiel internetvolume inbegrepen is dan in zijn huidige WIGO Business (een “Downgrade”), zal de nieuwe WIGO Business pas in werking treden vanaf de eerste dag van de eerstvolgende facturatieperiode. In eenzelfde facturatieperiode kan de Klant na een Upgrade niet vervolgens een Downgrade doen. De Klant dient de Up- en Downgrades te goeder trouw aan te vragen. Telenet behoudt zich het recht voor om bij het frauduleus doorvoeren van Up- en Downgrades het werkelijke meerverbruik aan te rekenen.

3.4. Om mobiele data te kunnen gebruiken, dient iedere simkaartgebruiker een persoonlijke login aan te maken.

4. Vast internet

 

4.1. De inbegrepen internetverbinding is afhankelijk van de gekozen WIGO Business.

4.2. Onbeperkt surfen: bij intensief gebruik tijdens piekuren, kan de internetsnelheid tijdelijk worden beperkt. Telenet netwerkbeheer is van toepassing. Voor meer info, zie telenet.be/internetgebruik.

5. Televisie

 

5.1. Afhankelijk van de gekozen WIGO Business, is Business TV standaard inbegrepen, dan wel optioneel. Afhankelijk van de gekozen WIGO Business kan Terugkijk TV inbegrepen zijn (bij Business TV). Indien Terugkijk TV inbegrepen is, is het echter mogelijk dat een zender geen terugkijkrechten heeft voor sommige uitzendingen. Voor alle info over Terugkijk TV, zie https://www2.telenet.be/content/www-telenet-be/nl/business/klantenservice/wat-is-terugkijk-tv.

5.2. Indien Business TV inbegrepen is in WIGO Business, kan de Klant gebruik maken van Yelo Play. Enkel de beheerders aangeduid door de Klant hebben toegang tot Yelo Play; de overige simkaartgebruikers niet. Het aantal schermen waarop men via Yelo Play tegelijkertijd Business TV kan kijken, is beperkt. Voor meer informatie, zie https://www2.telenet.be/nl/klantenservice/beperkingen-bij-kijken-via-yelo-play-app-yeloplaybe/. Yelo Play kan in alle landen van de Europese Unie worden bekeken, maar sommige films, series of programma’s kunnen enkel op het internetnetwerk van Telenet worden bekeken. Voor alle info over Yelo Play, zie https://www2.telenet.be/content/www-telenet-be/nl/klantenservice/play-of-play-more-ook-bekijken-via-de-yelo-app-yelotvbe.

 
 
 

WIGO Business, dat is sowieso:

Non-stop gratis bellen met klanten en collega's. Vast én mobiel.

 • Altijd gratis bellen naar alle nummers in België.
 • Mobiel en met uw vast toestel.
 • 24u op 24u, 7dagen op 7

Meer details

Gigaveel mobiele data om te verdelen over u en uw medewerkers.

 • Kies zelf uw mobiele data en aantal simkaarten
 • Eén grote virtuele pot data voor u, uw medewerkers en/ of toestellen
 • Mogelijkheid om een limiet op het dataverbruik in te stellen per simkaart
 • U kan uw datalimieten aanpassen wanneer u dat wil

Meer details

Het strafste internet op kantoor en onderweg. Draadloos of via de kabel.

 • Business Fibernet, het snelste internet van België, getest en bewezen door OOKLA
 • Onbeperkt surfen tegen max. 240 Mbps download1 en max. 30 Mbps upload1
 • Gratis surfen onderweg via Wi-Free met 1,2 miljoen homespots en hotspots

Meer details

Business TV op al uw schermen.

 • 85 zenders waarvan 40 in HD-kwaliteit.
 • Schakel over naar al uw schermen met de Yelo Play-app.
 • 1 decoder + kabelabonnement inbegrepen
 • Met Terugkijk TV herbekijkt u alles tot 36u terug. (Opgelet: niet geldig voor 5 GB)

Meest persoonlijke helpdesk en supersnel herstel.

 • Kies zelf uw adviseur. Online of via de gratis A-desk app
 • Binnen de minuut uw businessadviseur aan de lijn
 • Herstelling nodig? Wij komen dezelfde dag nog langs

Geen zorgen meer over uw dataverbruik met Free G

 • Gebruik 4 top-apps zonder dat het dataverbruik meetelt in uw datapot: Yelo Play-app, Play Sports, WhatsApp en Facebook Messenger
 • Free G zit automatisch in uw WIGO Business-abonnement (Opgelet: niet geldig voor 5 GB)
 
 
 

Waarom kiezen zij voor WIGO Business

 
 

Maak uw WIGO Business
nog straffer met:

FreePhone Business

 • Eigen keuzemenu
 • Nooit een bezettoon
 • Automatisch doorschakelen
 
 

Wifi Business

 • Tevreden bezoekers
 • Veilig in gebruik
 • Online zichtbaarheid
 •  
 
 
 
 
 
 

Inspiratie

 • HD-Com: “Ik startte met een simpele website”

  HD-Com was 1 uur online en daar was de eerste klant! Christian Dierickx: “Professioneel internet en telefoon waren en zijn cruciaal voor mijn business.”

  lees meer
 • Bakkerij Heidi baat webshop met succes uit

  Bakkers Geert en Inge baten een fysieke winkel én webshop uit. Hun zaak is enorm gegroeid, en niet alleen op Facebook.

  lees meer
 • Welk all-in-pakket past best bij uw zaak?

  WIGO Business is nog beter afgestemd op uw zakelijke verbruik. Hoe ontdekt u wat u nodig hebt qua (mobiele) telefonie, internet en digitale tv?

  lees meer
 
 

Veelgestelde vragen

Wat met mijn huidige promoties en korting?

Geniet u momenteel van een...

 • combinatievoordeel Play Sports? Dat combinatievoordeel blijft als u WIGO Business kiest.
 • promotie bij Play of Play More? Geen zorgen, u behoudt die promotie.
 • promotie op je huur HD Digicorder? Dan behoudt u die.
 • korting op FLUO? Als u kiest voor WIGO Business, kiest u voor een ander abonnement. Dus dan valt die korting weg.
 • compensatie? Die behoudt u, als de dienst waar je de compensatie voor kreeg actief blijft (tot de einddatum van de compensatie).

Goed om te weten

 • De installatie- en activeringskost voor WIGO Business is gratis.
 • TIP-/MEP-korting bij WIGO Business is niet mogelijk.

Kan ik mijn opties behouden?

Hebt u vaste telefonie van Telenet?

 • De opties Met 3 bellen, Bellen naar speciale nummers blokkeren, Telenet Berichtendienst, Ken-je-beller, Signaal tweede oproep en Oproepdoorschakeling behoudt u (Hebt u deze opties nog niet? Activeer ze gratis via Mijn Telenet!).
 • Ook bij WIGO Business kan u gratis genieten van de optie Ken-je-laatste-beller
 • Alle andere extra opties zoals Anytime, … vallen weg (want met WIGO Business kan u onbeperkt bellen in België).

Hebt u internet van Telenet?

 • U kan geen volumeblokken meer kopen. Met WIGO Business 30 GB en WIGO Business 60 GB kan u wel onbeperkt surfen.
 • Alle andere opties (bv. Telenet Security Pack, domeinnaam) behoudt u.
 • Wanneer u een Telenet Internet heeft met een vast IP-adres, wordt dit IP-adres automatisch meegenomen in uw WIGO Business. Deze optie kost € 28,00/maand. Tot eind september is deze optie gratis.

Hebt u Telenet Mobile?

Voor je mobiele databeheer…

 • krijgt u van ons standaard 3 gratis verbruiksherinneringen via sms:
  • als 90% van het inbegrepen verbruik van uw mobiele data op is.
  • als het inbegrepen verbruik van uw mobiele data op is.
  • bij € 50 extra verbruik.
 • kan u ook extra verbruiksherinneringen via sms en/of e-mail instellen in Mijn Telenet (Mijn Mobiele Diensten > WIGO Business > Verbruiksherinnering > Aanpassen).
 • kan u geen verbruikslimiet (meer) instellen.

Goed om te weten

 • Hebt u FreePhone Europe? Bij WIGO Business valt die dienst weg, maar belt u gratis onbeperkt in België.
 • Met de gratis Triiing-app belt u met uw smartphone of tablet via Wifi...
  • 2000 belminuten gratis naar alle mobiele nummers in België, alle vaste en mobiele nummers in Europa, VS en Canada, en naar alle vaste nummers in Turkije en Marokko.
  • in het buitenland onbeperkt gratis naar alle vaste nummers in België.
  • naar een andere bestemming of meer dan 2000 minuten tegen de tarieven van uw vaste lijn in uw WIGO Business-abonnement.

Wat heb ik nodig voor WIGO Business?

 • een WIGO Business-abonnement
 • minstens 1 simkaart
 • HD Digicorder (huur)
 • een Eurodocsis 3.0 modem

Hebt u nog geen HD Digicorder of modem? Geen probleem, wij regelen dat voor u.

Goed om te weten

 • In uw WIGO Business-abonnement is meteen kabel-tv inbegrepen.
 • Kiest u voor een extra pakket (Play, Play More, Play Sports, …)? Dan betaalt u dat uiteraard bovenop uw WIGO Business-abonnement.

Zo ziet mijn eerste WIGO Business factuur er uit

Stapt u over naar WIGO Business? Dan ziet uw nieuwe factuur er iets anders uit. U betaalt uw WIGO Business-abonnement immers altijd op voorhand. Uw eerste WIGO Business-factuur bestaat uit 3 delen:

 • de eind-factuur van uw vorige abonnementen tot de dag van overstap
 • de tussen-factuur vanaf de dag van uw overstap tot uw volgende factuur
 • de eerste maandelijkse factuur van uw nieuwe abonnementen voor de komende periode

Het bedrag op uw eerste WIGO Business-factuur kan dus wat hoger zijn dan de maandelijkse WIGO Business-prijs. Maar wees gerust, vanaf uw volgende factuur betaalt u gewoon het maandelijkse bedrag voor uw WIGO Business.

 

Tip: Bij uw eerste WIGO Business-factuur krijgt u een bijlage met een gedetailleerde uitleg.

 
 
 
 
 

Contact en advies

icoon telefoon

Bel ons op
0800 66 066

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Non-stop gratis bellen. Vast en mobiel.

Productspecificaties


5 GB

10 GB

20 GB

30 GB

60 GB

90 GB
te verdelen
over max. 2 SIM‑kaarten
te verdelen
over max. 2 SIM‑kaarten
te verdelen
over max. 2 SIM‑kaarten
te verdelen
over max. 5 SIM‑kaarten
te verdelen
over max. 5 SIM‑kaarten
te verdelen
over max. 10 SIM‑kaarten
 • Onbeperkt bellen (30.000 min/maand) naar vaste en mobiele lijnen in België (nationale oproepen)
 • Onbeperkt sms (30.000 sms/maand)
 • Gratis extra diensten (ken-je-beller, oproepdoorschakeling, signaal 2de oproep & Telenet Berichtendienst)
 • Triiing voor max 5 toestellen

Internet van Telenet verkozen tot snelste internet2 van België!

Zo'n 3 miljoen Belgen hebben 't voorbije jaar de snelheid gemeten van hun breedbandinternet. Dat deden ze via Ookla, een wereldautoriteit in speedtesten (speedtest.net), waarbij internetgebruikers hun individuele internetsnelheid meten.

 

Van al die tests vergeleek Ookla de 10% snelste resultaten en wat bleek? Telenet kwam als snelste uit de bus!

  Downloadsnelheid Uploadsnelheid
Telenet 190,75 Mbps 19,48 Mbps
VOO 125,30 Mbps 8,06 Mbps
Proximus 72,45 Mbps 7,57 Mbps
Scarlet 47,71 Mbps 7,37 Mbps

Strafste internet

Productspecificaties

  WIGO Business 5 GB WIGO Business 10 GB / 20 GB / 30 GB / 60 GB / 90 GB
Downloadsnelheid max. 100 Mbps2 max. 240 Mbps2
Uploadsnelheid max. 10 Mbps2 max. 30 Mbps2
Downloadlimiet Tot 200 GB/m Onbeperkt
 • Telenet Security Pack voor 8 gebruikers
 • Een .be domeinnaam voor uw website of mailboxen:
  • zo kunt u uw eigen website beheren en e-mails sturen vanuit
  • uwnaam@uwbedrijfsnaam.be
 • 10 Mailboxen met elk een opslagruimte van 5 GB
 • Webruimte van 1 GB
 • Een Vast IP-adres is een betalende optie. De prijs bedraagt € 28,00/maand.
  Heb ik een Vast IP-adres nodig?
 • Optie Speedboost 500 Business is een betalende optie en bedraagt € 15,00/maand. Meer info