Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 
 
 

Wegens succes verlengd

Eerste
2 maanden
gratis

WIGO Business

Geniet nu met uw hele team
van comfortabel veel
mobiele data

WIGO Business, de all-in op maat van uw bedrijf.

icoon telefoon


Onbeperkt bellen,
vast en mobiel

icoon mobiel


Tot 90 GB data

icoon internet


Business Fibernet

icoon tv


Digitale TV op
alle schermen

Wegens succes verlengd

Eerste
2 maanden
gratis

 
 
 
 

Kies de WIGO Business op maat van uw bedrijf.

 • Onbeperkt bellen en sms’en, vast en mobiel
 • Een volle pot mobiele data om te delen
 • Onbeperkt surfen op Business Fibernet
 • Digitale TV op al uw schermen
 • Met Free G gebruikt u 4 top-apps zonder 
dat ze meetellen voor uw dataverbruik.

Iconen WhatsApp , Facebook Messenger, Yelo Play-app en Play Sports

smartphone
vanaf

1

incl BTW

Dit moet u nog even weten:
 • Free G is niet helemaal onbeperkt. Hoeveel u kan verbruiken is verschillend in België en in andere EU-landen en is afhankelijk van uw WIGO Business-abonnement. Meer info vindt u hier.
 • Als uw mobiele pot data leeg is, stopt uw Free G. Omgekeerd ook: wanneer uw Free G opgebruikt is, valt u terug op uw standaard mobiele datapot in uw WIGO Business. Meer info.
 • Yelo Play-app en Play Sports zijn enkel beschikbaar met Free G indien u voor digitale tv kiest.
 
 
 

Kies uw mobiele datapakket:


Eerste
2 maanden
gratis

 
 
 
 

Eerste
2 maanden
gratis

 
 
 

Eerste
2 maanden
gratis

 
 
 

Opties

 
 
 
 
Vast IP-adres  
(Beschikbaar via Mijn Telenet na uw WIGO Business bestelling)
28,00 /maand
 
 
 
 
 

Krijg een smartphone vanaf € 1 incl. BTW

Zodra uw WIGO Business geactiveerd is, ontvangt u een mail om één van de geselecteerde smartphones of tablets met korting te bestellen.

Bekijk de toestellen hier

 
 

Geef bij uw online bestelling promo code 1525 in of vraag onze verkoper naar uw 2 maanden gratis WIGO Business (via 0800 66 005 of in uw winkelpunt)

Eerste
2 maanden
gratis

Totaal (excl. btw):

Gratis installatie en activering t.w.v. € 111,57

 
 

Gratis installatie en activering t.w.v. € 111,57
 

Totaal (excl. btw):123,75 /maand

 
 
 

Voorwaarden

Promo

Het aanbod omvat (i) gratis Comfort installatie (t.w.v. € 70,25) (kiest de klant voor een duurdere installatie dan krijgt hij een korting van € 70,25 op de prijs van de installatie); (ii) gratis activatie (t.w.v. € 41,32), en (iii) 2 maanden gratis Business Fibernet, FLUO of WIGO Business. Aanbod geldig voor nieuwe professionele klanten, alsook voor bestaande professionele klanten die nog geen internet van Telenet Business hebben, op voorwaarde dat ze Business Fibernet, FLUO of WIGO Business afnemen ten laatste op 30/04/2019 en daarbij uitdrukkelijk om toepassing van het aanbod vragen. Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing (meer info: telenet.be/internetgebruik). Prijzen exclusief BTW. Raadpleeg de voorwaarden van toepassing op Business Fibernet, FLUO en WIGO Business op telenet.be/business.

Business Fibernet: Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing. Meer info, zie telenet.be/internetgebruik.

Bijzondere voorwaarden WIGO Business

 1. De algemene voorwaarden en gebruiksvoorwaarden van Telenet Business zijn, in zoverre er in deze bijzondere voorwaarden niet van afgeweken wordt, van toepassing op WIGO Business (PRO).
 2. Non-stop gratis bellen met klanten en collega's. Vast én mobiel: Sms'en en bellen - binnen België naar Belgische nummers en in de EU-zone naar nummers binnen de EU-zone, doch uitzondering van speciale nummers en diensten van derde partijen - steeds inbegrepen in de prijs van WIGO Business (PRO), op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de "voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod vaste en/of mobiele telefonie" (zie telenet.be/algemenevoorwaarden). Internationaal bellen via Triiing; het aantal toestellen waarmee u via Triiing kan bellen is beperkt tot 10 toestellen.
 3. Gigaveel mobiele data om te verdelen over u en uw medewerkers: Elke WIGO Business (PRO) biedt een bepaald inbegrepen mobiel internetvolume dat kan gebruikt worden door een welbepaald aantal simkaarten. Mobiel internetvolume enkel geldig in België en de EU-zone en niet overdraagbaar naar de volgende maand. Tarieven voor verbruik buiten inbegrepen mobiel internetvolume, zie telenet.be/nl/business/meer/tarieven/wigo/.
 4. Het strafste internet op kantoor en onderweg. Draadloos of via de kabel: De vermelde downloadsnelheid is theoretisch; de werkelijke snelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren. In geval van intensief gebruik tijdens de piekuren, surft u tijdelijk minder snel. Raadpleeg telenet.be/nl/klantenservice/wat-is-onbeperkt-surfen/. Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing. Meer info, zie telenet.be/internetgebruik.

  Optie Speedboost 500 Business is een optie die enkel kan afgenomen bij Business Fibernet 200/240 (als standalone dienst of als onderdeel van FLUO of WIGO Business) en vereist dat de klant over een modem Mercury HGW CH7465LG of eMTA CV7160E beschikt. De vermelde snelheden zijn theoretische snelheden; de werkelijke snelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren Telenet netwerkbeheer is van toepassing meer info, zie www.telenet.be/internetgebruik. De optie wordt onmiddellijk na intekening geactiveerd (op voorwaarde dat Business Fibernet 200/240 reeds geactiveerd werd). Telenet biedt fiber tot de node aan; lokaal distributienetwerk in kabel.

 5. Digitale TV op al uw schermen: Het aantal schermen waarop men tegelijkertijd digitale TV kan kijken, is beperkt. Voor elk scherm is een digicorder of –box noodzakelijk. Raadpleeg de "Gebruiksvoorwaarden Yelo TV".  Enkel de beheerders aangeduid door de Klant hebben toegang tot Yelo TV; de overige simkaartgebruikers niet.
 6. Het aantal simkaarten inbegrepen in WIGO Business (PRO) is beperkt. De simkaarten mogen enkel ter beschikking gesteld worden aan de werknemers of aangestelden van de Klant, in het kader van de bedrijfsvoering. Om mobiele data te kunnen gebruiken, dient iedere simkaartgebruiker een persoonlijke login aan te maken.
 7. Indien u overstapt naar een nieuwe WIGO Business (PRO) waarin meer mobiele data inbegrepen zijn dan in uw huidige WIGO Business (een "Upgrade"), zal uw nieuwe WIGO Business (PRO) onmiddellijk beschikbaar zijn tijdens uw lopende facturatieperiode. Indien u overstapt naar een nieuwe WIGO Business (PRO) waarin minder mobiele data inbegrepen zijn dan in je huidige WIGO Business (PRO) (een "Downgrade"), zal uw nieuwe WIGO Business (PRO) pas in werking treden vanaf de eerste dag van uw eerstvolgende facturatiesperiode. In eenzelfde facturatieperiode kan u na een Upgrade niet vervolgens een Downgrade doen. U dient de Up- en Downgrades te goeder trouw aan te vragen. Telenet behoudt zich het recht voor om bij het frauduleus doorvoeren van Up- en Downgrades het werkelijke meerverbruik aan te rekenen.  
 8. Voor de WIGO Business (PRO) tarieven, zie telenet.be/nl/business/meer/tarieven/wigo/.
 9. Herstelling nodig? Wij komen dezelfde dag nog langs. Een herstelling nodig voor uw internet, vaste telefonie of digitale tv? Bel ons op werkdagen voor 15u00 en zaterdag voor 12u00, dan komen wij dezelfde dag nog bij u langs en indien mogelijk zullen wij de herstelling die dag nog uitvoeren.
 
 
 

WIGO Business, dat is sowieso:

Non-stop gratis bellen met klanten en collega's. Vast én mobiel.

 • Altijd gratis bellen naar alle nummers in België.
 • Mobiel en met uw vast toestel.
 • 24u op 24u, 7dagen op 7

Meer details

Gigaveel mobiele data om te verdelen over u en uw medewerkers.

 • Kies zelf uw mobiele data en aantal simkaarten
 • Eén grote virtuele pot data voor u, uw medewerkers en/ of toestellen
 • Mogelijkheid om een limiet op het dataverbruik in te stellen per simkaart
 • U kan uw datalimieten aanpassen wanneer u dat wil

Meer details

Het strafste internet op kantoor en onderweg. Draadloos of via de kabel.

 • Business Fibernet, het snelste internet van België, getest en bewezen door OOKLA
 • Onbeperkt surfen tegen max. 240 Mbps download1 en max. 30 Mbps upload1
 • Gratis surfen onderweg via Wi-Free met 1,2 miljoen homespots en hotspots

Meer details

Business TV op al uw schermen.

 • 85 zenders waarvan 40 in HD-kwaliteit.
 • Schakel over naar al uw schermen met de Yelo Play-app.
 • 1 digicorder + kabelabonnement inbegrepen

Meest persoonlijke helpdesk en supersnel herstel.

 • Kies zelf uw adviseur. Online of via de gratis A-desk app
 • Binnen de minuut uw businessadviseur aan de lijn
 • Herstelling nodig? Wij komen dezelfde dag nog langs

Geen zorgen meer over uw dataverbruik met Free G

 • Gebruik 4 top-apps zonder dat het dataverbruik meetelt in uw datapot: Yelo Play-app, Play Sports, WhatsApp en Facebook Messenger
 • Free G zit automatisch in uw WIGO Business-abonnement
 • Enkel nog activeren en klaar!
 
 
 

Waarom kiezen zij voor WIGO Business

 
 

Maak uw WIGO Business
nog straffer met:

FreePhone Business

 • Eigen keuzemenu
 • Nooit een bezettoon
 • Automatisch doorschakelen
 
 

Wifi Business

 • Tevreden bezoekers
 • Veilig in gebruik
 • Online zichtbaarheid
 •  
 
 
 
 
 
 

Maatje te groot?

Geen interesse in het mobiele aanbod van WIGO Business? Dan stelt u makkelijk uw
FLUO-pakket samen op maat van uw zaak.

icoon laptop


Surfen

icoon telefoon


Bellen

met
of
zonder

icoon smarpthone


Mobiel

icoon tv


TV

 
 
Even geduld aub

Uw keuze

product logo

Maandelijkse kosten+

Totaal

Eénmalige kosten+

Totaal
 
 

Inspiratie

 • Hoe voornemens volhouden? Met deze 14 gratis apps!

  Hebt u zich voorgenomen om in het nieuwe jaar meer te bewegen, te besparen of productiever te zijn? Laat deze 14 gratis apps u daarbij helpen.

  lees meer
 • Verdeelt u mobiel internet in uw team?

  Niet elke medewerker verbruikt evenveel internet. Wat als u nu eens mobiel internet van de ene aan de andere kon toewijzen?

  lees meer
 • Wat u absoluut moet weten over mondige klanten

  Klanten zijn mondiger geworden, hoe komt dat en hoe gaat u ermee om? Expert Hans Similon vertelt wat u absoluut moet weten over moeilijke klanten.

  lees meer
 
 

U wil WIGO Business?

We brengen uw overstap voor u in orde, zonder onderbreking in uw internetverbinding. Daar kan u op rekenen.

 
 

Veelgestelde vragen

Wat met mijn huidige promoties en korting?

Geniet u momenteel van een...

 • combinatievoordeel Play Sports? Dat combinatievoordeel blijft als u WIGO Business kiest.
 • promotie bij Play of Play More? Geen zorgen, u behoudt die promotie.
 • promotie op je huur HD Digicorder? Dan behoudt u die.
 • korting op FLUO? Als u kiest voor WIGO Business, kiest u voor een ander abonnement. Dus dan valt die korting weg.
 • compensatie? Die behoudt u, als de dienst waar je de compensatie voor kreeg actief blijft (tot de einddatum van de compensatie).

Goed om te weten

 • De installatie- en activeringskost voor WIGO Business is gratis.
 • TIP-/MEP-korting bij WIGO Business is niet mogelijk.

Kan ik mijn opties behouden?

Hebt u vaste telefonie van Telenet?

 • De opties Met 3 bellen, Bellen naar speciale nummers blokkeren, Telenet Berichtendienst, Ken-je-beller, Signaal tweede oproep en Oproepdoorschakeling behoudt u (Hebt u deze opties nog niet? Activeer ze gratis via Mijn Telenet!).
 • Ook bij WIGO Business kan u gratis genieten van de optie Ken-je-laatste-beller
 • Alle andere extra opties zoals Anytime, … vallen weg (want met WIGO Business kan u onbeperkt bellen in België).

Hebt u internet van Telenet?

 • U kan geen volumeblokken meer kopen. Met WIGO Business 30 GB en WIGO Business 60 GB kan u wel onbeperkt surfen.
 • Alle andere opties (bv. Telenet Security Pack, domeinnaam) behoudt u.
 • Wanneer u een Telenet Internet heeft met een vast IP-adres, wordt dit IP-adres automatisch meegenomen in uw WIGO Business. Deze optie kost € 28,00/maand. Tot eind september is deze optie gratis.

Hebt u Telenet Mobile?

Voor je mobiele databeheer…

 • krijgt u van ons standaard 3 gratis verbruiksherinneringen via sms:
  • als 90% van het inbegrepen verbruik van uw mobiele data op is.
  • als het inbegrepen verbruik van uw mobiele data op is.
  • bij € 50 extra verbruik.
 • kan u ook extra verbruiksherinneringen via sms en/of e-mail instellen in Mijn Telenet (Mijn Mobiele Diensten > WIGO Business > Verbruiksherinnering > Aanpassen).
 • kan u geen verbruikslimiet (meer) instellen.

Goed om te weten

 • Hebt u FreePhone Europe? Bij WIGO Business valt die dienst weg, maar belt u gratis onbeperkt in België.
 • Met de gratis Triiing-app belt u met uw smartphone of tablet via Wifi...
  • 2000 belminuten gratis naar alle mobiele nummers in België, alle vaste en mobiele nummers in Europa, VS en Canada, en naar alle vaste nummers in Turkije en Marokko.
  • in het buitenland onbeperkt gratis naar alle vaste nummers in België.
  • naar een andere bestemming of meer dan 2000 minuten tegen de tarieven van uw vaste lijn in uw WIGO Business-abonnement.

Wat heb ik nodig voor WIGO Business?

 • een WIGO Business-abonnement
 • minstens 1 simkaart
 • HD Digicorder (huur)
 • een Eurodocsis 3.0 modem

Hebt u nog geen HD Digicorder of modem? Geen probleem, wij regelen dat voor u.

Goed om te weten

 • In uw WIGO Business-abonnement is meteen kabel-tv inbegrepen.
 • Kiest u voor een extra pakket (Play, Play More, Play Sports, …)? Dan betaalt u dat uiteraard bovenop uw WIGO Business-abonnement.

Zo ziet mijn eerste WIGO Business factuur er uit

Stapt u over naar WIGO Business? Dan ziet uw nieuwe factuur er iets anders uit. U betaalt uw WIGO Business-abonnement immers altijd op voorhand. Uw eerste WIGO Business-factuur bestaat uit 3 delen:

 • de eind-factuur van uw vorige abonnementen tot de dag van overstap
 • de tussen-factuur vanaf de dag van uw overstap tot uw volgende factuur
 • de eerste maandelijkse factuur van uw nieuwe abonnementen voor de komende periode

Het bedrag op uw eerste WIGO Business-factuur kan dus wat hoger zijn dan de maandelijkse WIGO Business-prijs. Maar wees gerust, vanaf uw volgende factuur betaalt u gewoon het maandelijkse bedrag voor uw WIGO Business.

 

Tip: Bij uw eerste WIGO Business-factuur krijgt u een bijlage met een gedetailleerde uitleg.

 
 
 
 
 

Contact en advies

icoon telefoon

Bel ons op
0800 66 066

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Non-stop gratis bellen. Vast en mobiel.

Productspecificaties

WIGO Business
10 GB
WIGO Business
30 GB
WIGO Business
60 GB
WIGO Business
90 GB
10 GB te verdelen
over max. 2 SIM‑kaarten
30 GB te verdelen
over max. 5 SIM‑kaarten
60 GB te verdelen
over max. 5 SIM‑kaarten
90 GB te verdelen
over max. 10 SIM‑kaarten
 • Onbeperkt bellen (30.000 min/maand) naar vaste en mobiele lijnen in België (nationale oproepen)
 • Onbeperkt sms (30.000 sms/maand)
 • Gratis extra diensten (ken-je-beller, oproepdoorschakeling, signaal 2de oproep & Telenet Berichtendienst)
 • Triiing voor max 5 toestellen

Vast IP-adres

Voordelen van een Vast IP-adres:

 • Een mailserver of eigen website voor uw bedrijf
 • Videobewaking vanop afstand

Eens uw abonnement is geïnstalleerd kan u het Vast IP-adres activeren via Mijn Telenet

Internet van Telenet verkozen tot snelste internet2 van België!

Zo'n 3 miljoen Belgen hebben 't voorbije jaar de snelheid gemeten van hun breedbandinternet. Dat deden ze via Ookla, een wereldautoriteit in speedtesten (speedtest.net), waarbij internetgebruikers hun individuele internetsnelheid meten.

 

Van al die tests vergeleek Ookla de 10% snelste resultaten en wat bleek? Telenet kwam als snelste uit de bus!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Downloadsnelheid

(Mbps)

 

Uploadsnelheid

(Mbps)

 

Telenet

 

190,75

 

19,48

 

Voo

 

125,30

 

8,06

 

Proximus

 

72,45

 

7,57

 

Scarlet

 

47,71

 

7,37

 
 
 
 
 
 

Digitale TV**

 • 85 zenders
 • Opnemen, pauzeren en terugspoelen, allemaal in HD‑kwaliteit
 • Inclusief Yelo App: kijk ook televisie op uw smartphone, tablet en PC

** Inclusief bij WIGO Business 10 GB

Strafste internet

Productspecificaties

  WIGO Business 10 GB WIGO Business 30 GB / 60 GB / 90 GB
Downloadsnelheid max. 240 Mbps2 max. 240 Mbps2
Uploadsnelheid max. 30 Mbps2 max. 30 Mbps2
Downloadlimiet Tot 3 TB/m Onbeperkt
 • Telenet Security Pack voor 8 gebruikers
 • Een .be domeinnaam voor uw website of mailboxen:
  • zo kunt u uw eigen website beheren en e-mails sturen vanuit
  • uwnaam@uwbedrijfsnaam.be
 • 10 Mailboxen met elk een opslagruimte van 5 GB
 • Webruimte van 1 GB
 • Een Vast IP-adres is een betalende optie. De prijs bedraagt € 28,00/maand.
  Heb ik een Vast IP-adres nodig?
 • Optie Speedboost 500 Business is een betalende optie en bedraagt € 15,00/maand. Meer info

Europe calling

Bel vanaf uw vaste lijn en mobiel naar heel Europa

 • 2.000 belminuten naar Europese nummers
 • Vaste én mobiele nummers
 • Tijdens dal- én piekuren (24/7)

Optie Speedboost 500 Business

15,00

/maand

Business Fibernet-abonnement nu tot dubbel zo snel met de Optie Speedboost 500 Business

 

Max. downloadsnelheid tot 500 Mbps1

Max. uploadsnelheid tot 40 Mbps1