Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Uw aansluiting op
het Telenet-netwerk

 
 
 
 

Uw aansluiting op het Telenet-netwerk

Via coax, glasvezel of een combinatie van beide

Telenet Business investeert in een sterk netwerk in uw bedrijvenpark. Aansluiten op het Telenet-netwerk doet u via glasvezel, coax of een combinatie van beide. De keuze hangt af van uw specifieke noden en uw locatie. 

 

Glasvezel

Glasvezel is heel performant en veilig. Omdat uw bedrijf een eigen lijn krijgt, kunt u deze technologie met een gerust gemoed voor de meest bedrijfskritische toepassingen inschakelen.

 

Coax


Coax biedt uw bedrijf een ongekende prijs-kwaliteitverhouding. De verbinding is supersnel en dus op maat gemaakt voor toepassingen als cloud computing en HD videoconferencing.

 

DSL

DSL is ideaal als back-uplijn en ook mogelijk als primaire lijn wanneer glasvezel- of coaxaansluiting niet beschikbaar zijn.


Een vestiging aansluiten

Uw vestiging op het Telenet-netwerk aansluiten verloopt altijd in 3 stappen.
Telenet neemt altijd de installatie van de basisopstelling voor zijn rekening. De verbinding van het aansluitpunt met uw vestiging en de binnenbekabeling voert u in principe zelf uit of laat u uitvoeren. 

Neem contact op voor persoonlijk advies

We bekijken samen wat de beste oplossing voor uw bedrijf is, vandaag en morgen.

0800 66 799

 
 

Informatiebrochure

Download hier de pdf met alle informatie over uw aansluiting op het Telenet-netwerk.

 
 
 
 

 

 

De Grote Netwerf

Naast de uitbreiding van onze footprint, blijven we investeren in de kwaliteit van ons netwerk. Met De Grote Netwerf maken we ons kabelnetwerk nóg straffer. Zo kunnen we blijven inspelen op de toekomstige digitale behoeften van het bedrijfsleven.

 

Meer lezen