Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
Contact
x
  Chat
Momenteel niet beschikbaar
 

't Zijn weer

Straffe Stoten

 
 
Whop aan €55/maand en Whoppa aan €65/maand
 
 
 
Gratis
installatie

t.w.v. € 85

whop


 € 68,82   € 55
/maand

  Meest gekozen
Gratis
installatie en
activering

t.w.v. € 135

whoppa

 


 € 79,48   € 65
/maand

whop

Snel surfen

Zorgeloos surfen

 

Onbeperkt surfen

whop

Tv op al je schermen

check   check
whop

Bellen

check

 

check

   
 
 
 

Voorwaarden

Installatie en activering

 

Wil je enkel digitale tv en internet?

Neem dan hier een kijkje >

 
 

Getest! Het snelste internet2.

Via Ookla, een wereldautoriteit in speedtests, hebben de Belgen zo’n 1,5 miljoen keer de snelheid van hun individuele breedband internetverbinding gemeten. Daarna vergeleek Ookla de 10% snelste resultaten van deze tests. Wat bleek? Telenet is de allersnelste, met ruime voorsprong. Vergelijk zelf!

Bekijk de resultaten en doe zelf de test

 
 
 
 
 
 

Wat denk je van een all-in voor je gezin?

WIGO, da's alles wat je nodig hebt van Telenet bij elkaar.

Nooit meer gedoe, altijd blijven gaan!

 
 

Surf onbeperkt op het strafste internet van Vlaanderen2

Met Telenet surf je sowieso op het allerstrafste internet2 dat je in huis kan halen! En met Whoppa surf je onbeperkt en op meerdere toestellen tegelijk… zonder snelheidsverlies! Met De Grote Netwerf maken we het strafste internet van Vlaanderen2 nog straffer.

Met de Helemaal Mee-tournee komen we zelfs langs om je Telenet-installatie te controleren. Zo gaan we vollenbak voor de allerbeste internetervaring.  

Ook buitenshuis kan je vlotjes surfen via Wi-Free, ons netwerk van Telenet-homespots en -hotspots. Je hoeft je hier maar één keer op aan te melden. En zolang je op Wi-Free surft, verbruik je niets van je 4G mobiel internet.  

 
 

Meest unieke tv-ervaring

Laat je verbazen door het tv-menu dat zichzelf uitwijst, het uitgebreide aanbod aan zenders en een ongezien gebruiksgemak. Zo kan je bijvoorbeeld 2 programma’s tegelijk opnemen. Alles wordt bovendien uitgezonden in perfecte beeldkwaliteit, en in hoge definitie voor HD kanalen.

Bekijk hier het aanbod in je gemeente

Dankzij de gratis Yelo Play-app kan je overal tv-kijken op elke toestel. Da’s handig voor thuis in je slaapkamer, tuin, keuken, … Of wanneer je sport op tv in de living én tegelijk een jeugdserie op de tablet in de kinderkamer wil kijken.

Je bent niet thuis, maar je wil toch je favoriete programma volgen? Via de Yelo Play-app mis je op je smartphone, tablet of pc geen seconde. En ben je iets vergeten op te nemen, dan doe je dit dankzij de Yelo Play-app gemakkelijk vanop afstand.

Ontdek Yelo Play

 
 

Voordelig bellen in binnen –en buitenland

Met je vaste lijn kan je vollenbak bellen 's avonds (16u tot 8u), in het weekend en op feestdagen. In daluren bel je onbeperkt gratis naar vaste nummers in België. Bovendien geniet je van 2.000 gratis minuten die je kan gebruiken om te bellen naar mobiele nummers in België, naar vaste en mobiele nummers in Europa, USA en Canada, of naar vaste nummers in Marokko en Turkije.

Installeer je de Triiing-app, dan kan je bellen op je smartphone of tablet. Met Triiing kan je je gratis minuten dag en nacht gebruiken. Zelfs vanuit het buitenland.

Ontdek Triiing