Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Whoppa

Zorgeloos bellen, tv-kijken en onbeperkt surfen met het hele gezin tegelijk.

€ 75,94 per maand
(kabelabonnement inbegrepen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onbeperkt surfen met het hele gezin zonder snelheidsverlies.

Kortom: het allerstrafste internet dat je in huis kan halen! En met de Helemaal mee-tournee komen we zelfs langs om je Telenet-installatie te controleren. Zo gaan we vollenbak voor de allerbeste internetervaring.

Ook buitenshuis kan je met Whoppa vlotjes surfen via Wi-Free, ons netwerk van Telenet-homespots en -hotspots. Je hoeft je hier maar één keer op aan te melden. En zolang je op Wi-Free surft, verbuik je niets van je 4G mobiel internet.

Internet bij je thuis

Ontdek Wi-Free

Ontdek 4G

 
 

Voordelig bellen met vaste lijn en je smartphone

Met je vaste lijn kan je onnoemelijk veel bellen 's avonds en in het weekend. In de daluren bel je onbeperkt gratis naar vaste nummers in België. Bovendien geniet je van 2.000 gratis minuten die je kan gebruiken om te bellen naar mobiele nummers in België, naar vaste en mobiele nummers in Europa, USA en Canada, of naar vaste nummers in Marokko en Turkije.

Installeer je de Triiing-app, dan kan je bellen op je smartphone, maar dan tegen het voordelige tarief van je vaste lijn. Zelfs vanuit het buitenland.

Ontdek Triiing

 
 

De meest unieke tv-ervaring

Zak onderuit en laat je verbazen door het tv-menu dat zichzelf uitwijst, het uitgebreide aanbod aan zenders en een ongezien gebruiksgemak. Zo kan je bijvoorbeeld 2 programma’s tegelijk opnemen. Alles wordt bovendien uitgezonden in perfecte beeldkwaliteit, en in hoge definitie voor HD kanalen.

Bekijk hier het aanbod in je gemeente >

Je bent niet thuis, maar je wil toch je favoriete programma volgen? Via de Yelo Play-app en ons Wi-Free-netwerk mis je op je smartphone, tablet of pc geen seconde van 42 zenders. Ook handig voor thuis in je slaapkamer, tuin, keuken… En ben je iets vergeten op te nemen, dan doe je dit dankzij de Yelo Play-app gemakkelijk thuis of vanop afstand.

Ontdek Yelo Play >

 

 
 

Whoppa, da’s zorgeloos bellen, tv-kijken en supersnel surfen met het hele gezin voor € 75,94 per maand.

Onbeperkt surfen
Op meerdere toestellen tegelijk
Ook onderweg
Meest unieke tv-ervaring en voordelig bellen
Altijd de strafste voordelen